Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Clapa momentului |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
danielpro9000 |
|
||
Registered Member #314
Baietzi zicea cineva ca daca isi achizitioneaza o clapa mai scumpa de 3000 de euro canta mai bine.....hmmmm, nu pot sa ma aptin din ras nici acum....deci pt unii chiar functioneaza chestia asta: ''eu am korg a mea e mai buna, ba nu eu am yamaha a mea e mai buna, nu nici korg nici yamaha, roland a mea e mai buna.....'', hai sa fim seriosi degeaba ai avion daca nu ai casa unde sa stai nu??? fara suparare....daca ai mana poti sa cantzi si pe psr si pe tyros si pe korg...etc nu??
|
||
Back to top |
|
||
adimatis |
|
||
Registered Member #4930
"aptinete" prietene! pentru ca este adevarat. banuiesc ca ai avut ocazia sa atingi un pian in viata ta, unul adevarat. sau poate nu... ei, te rog sa ma crezi ca nu e tot una cum canti o piesa pe un casio sau pe steinway... cam la fel si cu clapele. desigur, pastrand proportiile, se poate spune si ca se canta mai bine pe o clapa de 3000 de euro. nu sunt sigur daca mi-ai inteles rationamentul... |
||
Back to top |
|
||
ADI-E50 |
|
||
Registered Member #218
parerea mea este ca in primul rand conteaza mana cu care se canta si apoi clapa fiind ea a momentului sau mai de domeniul trecutului...dar mana de artist sa fie ...
|
||
Back to top |
|
||
Badacica |
|
||
Registered Member #426
nu va spun ce clapa am , fiindca o sa radeti de mine dar va spun ca am peste 40 de nunti in 2009 si toate peste 4500 ron asa ca asta e "momentul" meu. profesional as vrea si eu o clapa de ultimul racnet dar deocamdata vreau sa o exploatez pe actuala la maxim
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
In fond si la urma urmei tot ceea ce conteaza este ca ceea ce canti sa placa ascultatorilor. Respectandu-ti publicul te respecti pe tine ca artist. Daca folosesti tehnologie mai avansata pentru "a suna" mai bine si investesti niste bani in acest lucru eu consider ca iti arati respectul fata de public si implicit fata de tine. Daca poti sa faci ca ceea ce canti sa sune bine folosind tehnologie mai ieftina tot respectul. Inseamna ca stii unele lucruri pe care altii nu le cunosc. Oricum aprecierea valorii apartine celor care ne platesc.Daca le place ceea ce faci ai solicitari, iar daca nu stai acasa. Alte comentarii se pot face dar sunt de prisos.
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
cminor a scris ...
hmmm are 1gb, dar are multitrack audio in el? ##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/HAFQ0U9W9lw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##>Se pare ca are multitrack audio Motif XS. Nu am incercat dar din cate vad eu aici LINK: Click aici ! se pare ca are.128 de canale seq stil cubase/protools [ Edited Thu Feb 12 2009, 02:26PM ] |
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
"With expansion capability of 1GB, you have more than 100 minutes of stereo record [*****] at the highest resolution (44.1kHz), that’s over 200 minutes of mono recording. This means a serious amount of recording can be done. The Motif XS is a sampler however, and a sampler is different from a linear hard disk recorder in many ways. They both are tools for music production via recording audio. However, a sampler uses MIDI events to trigger playback." nup.... Nu e recorder multitrack, ci tot stil midi cu trigger. The Fantom-G Audio Recorder and Its Samples The Fantom-G studio’s audio recorder captures sound or “audio,” coming into its rear-panel AUDIO INPUT jacks, and converts it to a digital representation of the sound. It then stores this data as file called a “sample.” There are basically two ways to create a sample on the Fantom-G. You can: record audio in the audio recorder—• so that the Fantom-G places the sample on an audio track in the current song for playback. This is the method to use when you want to record live audio alongside already-sequenced MIDI tracks. oricum e deja alta generatie de clapa fantom-g. recunosc sunt si fan, nu o fac pentru a intra in polemici cu tine :ppp [ Edited Thu Feb 12 2009, 02:41PM ] |
||
Back to top |
|
||
rolande38 |
|
||
Registered Member #6013
salutare tuturor! eu as vrea sa imi cumpar un yamaha psr s500...ma puteti ajuta cu nijte commuri daca e buna orga pentru pretul ei si daca merita sa o cumpar:) ms frumos antici[at:)!
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Nici eu nu vreau sa polemizez, dar prin zona Banatului si prin Serbia Motif-ul e recunoscuta ca cea mai buna clapa a momentului. Si e si parerea mea.(Ma refer aici la sound si la sampler, principalele calitati ptr care iti achizitionezi un sintetizator.)
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
Registered Member #55
rolande38 a scris ... salutare tuturor! eu as vrea sa imi cumpar un yamaha psr s500...ma puteti ajuta cu nijte commuri daca e buna orga pentru pretul ei si daca merita sa o cumpar:) ms frumos antici[at:)! NU MAI POSTA OFFTOPIC! off-topic DATA VIITOARE SE TRANSFORMA IN BAN DE 3 ZILE! readrules poti cere ajutor pe chat sau faci un topic nou. spam |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |