Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg Pa4x intre entuziasm si dezamagire! |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
alex-lx |
|
||
Registered Member #386
Daniel_AD a scris ... Samsarii au pret mai mic deoarece nu emit factura si implicit lipseste TVA-ul de 20%! Nu poti dovedi niciodata ca-i clapa ta atata timp cat nu ai document! Daca aduni 20% TVA la 2850 = aprox 3500 Fiecare isi ia riscul sau nu in caz ca se strica! Te contrazic... Factura,TVA si Garantie ai ca si toti ceilalti,doar ca,:...daca locuesti(sau ai rude,pretini) intr-u stat ce nu e membru UE(exemplu Ucraina,Moldova.s.a apropiate), iti poti retrage suma TVA f.usor si totul in conformitate cu legile actuale.Asa ca din 3500E - 18/19% 630E/665E si esi la suma aprox.2850E. ps...Un lucru e interesant: In magazinele din RO sunt clape "Recondiționate" ca in alte state? Recondiționate--Refurbished(electronica reConditionata,cu alte cuvinte: nou.dar cu ceva bube)... sau in RO ajung doar 100% calitate? Sanatate Va doresc !!!! |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
Registered Member #15184
Problema nu-i la Pa4x ci la samplerele folosite. Pana acum, samplerele sunt "construite" in asa fel incat sa se incadreze in RAM de 128, respectiv 256MB... Acum e altceva la 400MB. In fond, nu exista seturi specifice acestui model, iar cele anterioare nu "aduc in fata" altceva decat era cunoscut... De aici si tendinta de a spune ca nu aduce mai nimic nou... [ Edited Fri May 27 2016, 11:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
Daniel_AD |
|
||
Guest
|
gigiflo a scris ... Problema nu-i la Pa4x ci la samplerele folosite. Pana acum, samplerele sunt "construite" in asa fel incat sa se incadreze in RAM de 128, respectiv 256MB... Acum e altceva la 400MB. In fond, nu exista seturi specifice acestui model, iar cele anterioare nu "aduc in fata" altceva decat era cunoscut... De aici si tendinta de a spune ca nu aduce mai nimic nou... Foarte bine punctat! La ora asta nu exista SET de Pa4x pe piata, adica conceput de la zero in Pa4x! Si inca o corectura; sunt 800Mb sampler la liber pentru Pa4x si vorbim fizic, chiar daca sunt compresate, iar daca deschid gura mai mult, sare de 1.4 GB cu cine reuseste sa Localizeze un SET! Intrebarea este; cine reuseste sa localizeze un set in Romania? Sunt 99%, ca eu nu sunt printre...sunt prea batran si nu mai vreau, nu mai am timp. [ Edited Sat May 28 2016, 02:44AM ] |
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Registered Member #6917
Am o rugaminte, daca are cineva sistemul de operare de pa4, versiunea 1.1.2, i-as fi foarte recunoscator daca ar pune-o la download. Multumesc
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
Mi-am luat și eu un PA4 de vreo câteva zile. Ca primă impresie pot spune că sunt plăcut impresionat în primul rând de calitatea sunetelor interne, de claviatură, de viteza de lucru a clapei și de aspectul acesteia. (Regret oarecum doar potențiometrii de volum și balans de la PA3 care erau liniari.) Nu am avut prea mult timp la dispoziție așa că am reușit doar să îmi încarc setul de PA3 și să fac niște ajustări. Diferența de sound față de PA3 este oricum ușor sesizabilă. Un sound mult mai natural și mai "aerisit" (chiar și fără ajustări și la styleuri user cu samplere).
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Registered Member #6917
Felicitari pentru achizitie Daddy, sa te bucuri de ea si la cat mai multe cantari. Nu se aude nimic de update-ul de soft pentru pa4, mai apare sau ne-a lasat uitarii Korg pe noi utilizatorii? Nu stiu ce se intampla pe parte de soft, vad ca tot mai multe branduri o cam dau in bara, nici macar Apple nu mai e in stare sa faca un soft stabil si fara bug-uri. Am sters zilele trecute din greseala un backup al setului meu, in care aveam globalul ok si imi functiona totul exact ca in pa3, am incarcat alt sistem de operare si va rog sa ma credeti ca 2 zile m-am chinuit si am instalat de 20 de ori versiunile 1.1.1, 1.1.3 si 1.2.0 pana am reusit sa pacalesc cumva SO-ul sa mearga asa cum vreau eu, si asta s-a intamplat tot printr-un bug dupa ce mi-am dat seama cum am reusit. Vorba multora, korg trebuia sa inceapa de la os 1.63 de la pa3 si de acolo sa adauge in plus ce aveau de adaugat. Asa, au facut setlist, care din punctul meu de vedere este un songbook redesenat si care nu iti ofera deloc utilitate si pe langa asta te si forteaza oarecum sa lucrezi cu el. In fine, eu sper sa plece urechea la ceea ce cer utilizatorii si sa faca din pa4 ceea ce trebuie sa fie aceasta clapa. |
||
Back to top |
|
||
Iulian Rosca |
|
||
Registered Member #11626
Modul de lucru in Pa4x te obliga sa lucrezi corect!
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Registered Member #6917
Eu nu am spus ca nu e corect, dar unde e utilitatea? Eu iti dau doar un exemplu, esti la repetitie, sau chiar la cantat, ai un style de hora salvat in setlist cu numele melodiei care o canti si vrei sa editezi ceva, de exemplu un eq pe toba sau un pic de efect pe o chitara, in cati pasi faci editarea daca folosesti setlist(sa si salvezi modificarile in setlist) si in cati pasi o faci folosind style favorite. Doar daca avem un set perfect care va suna perfect in orice conditii in orice sala, pe orice boxe, muncim odata sa nu punem la punct setlist-ul iar dupa aceea e floare la ureche. Sa nu ma intelegeti gresit, asa vad eu lucrurile, poate peste ceva timp mi se va parea foarte util setlist-ul, dar acum....inca nu, si vreau sa precizez ca mi-am facut tot programul si in setlist, am 12 liste a cate 12 melodii-style-uri pe lista, am lucrat doar pe prima pagina si mi-am facut cate o lista pentru fiecare repriza/program, fiindca mi se pare mai la indemana cand caut ceva.....deci stiu cu ce se mananca acest mod de lucru. Repet, e doar parerea mea.
|
||
Back to top |
|
||
daddy |
|
||
Registered Member #241
adryan81 a scris ... Felicitari pentru achizitie Daddy, sa te bucuri de ea si la cat mai multe cantari. Nu se aude nimic de update-ul de soft pentru pa4, mai apare sau ne-a lasat uitarii Korg pe noi utilizatorii? Nu stiu ce se intampla pe parte de soft, vad ca tot mai multe branduri o cam dau in bara, nici macar Apple nu mai e in stare sa faca un soft stabil si fara bug-uri. Am sters zilele trecute din greseala un backup al setului meu, in care aveam globalul ok si imi functiona totul exact ca in pa3, am incarcat alt sistem de operare si va rog sa ma credeti ca 2 zile m-am chinuit si am instalat de 20 de ori versiunile 1.1.1, 1.1.3 si 1.2.0 pana am reusit sa pacalesc cumva SO-ul sa mearga asa cum vreau eu, si asta s-a intamplat tot printr-un bug dupa ce mi-am dat seama cum am reusit. Vorba multora, korg trebuia sa inceapa de la os 1.63 de la pa3 si de acolo sa adauge in plus ce aveau de adaugat. Asa, au facut setlist, care din punctul meu de vedere este un songbook redesenat si care nu iti ofera deloc utilitate si pe langa asta te si forteaza oarecum sa lucrezi cu el. In fine, eu sper sa plece urechea la ceea ce cer utilizatorii si sa faca din pa4 ceea ce trebuie sa fie aceasta clapa. Mulțumesc Adrian. |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Registered Member #13587
Nu e o clapa rea deloc. Am ascultat pe youtube programul lui marius talent,si suna excelent. O sa pun setul decompresat la download.
[ Edited Thu Jun 09 2016, 09:34AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |