Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sfat boxe!! dynacord sau fbt |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
pecsa |
|
||
Registered Member #15807
Dynacord este mai bun
|
||
Back to top |
|
||
Eduard1231 |
|
||
Registered Member #15895
Daca este sa vorbim de bani Dynacird este mult mai scump decat fbt si putem spune ca are o calitate mai buna ! Eu merg in schimb, pe fbt pentru ca sunt putin mai ieftine si au calitatea aproape la fel ca la dynacord. Sunt absolut foarte bune fbt-urile , doar ca la DynACORD platesti foarte mult firma. Eu fbt-uri am si pe astea merg doarte bine. Iti recomand fbt!
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
Văd la băieți ca se înmulțesc promaxx.urile. eu am subwoofer pro maxx și e beton!
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Sfatul meu FBT.. robuste , tin la tavaleala , sunet fain mai aless pentru voce. Personal folosesc HK .. am dat in ele fara mila si la -20 de grade si la +30 grade .. mie imi place cum suna desi multi rad de mine si nici nu au auzit de marca asta.
|
||
Back to top |
|
||
BoboKorg |
|
||
Registered Member #15912
Durabilitate FBT.......Calitate Dynacord.....Dynacord-ul are ceva specific la inalte!
|
||
Back to top |
|
||
Habica |
|
||
Registered Member #1792
Salut.Iati fbt si n-o sa-ti para rau.bafta
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
Registered Member #533
Ca sa nu mai deschid alt subiect pe forum.. am o intrebare: am achizitionat 2 boxe JBL PRX 725 active , dar nu au flanse sa le pot pune pe suporti. Se pot pune flanse pe boxe ca sa le pot pune pe suporti? Suporta asa ceva? |
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
Registered Member #12541
sTIU SIGUR CA SE POT PUNE! Am cantat cu cineva cu 2 astfel de boxe, si erau pe suporti.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |