Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
2 intrebari. |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
edighegoiu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15449
Buna ziua! As vrea sa reglez un ton de acordeon si sa il fac cu cat apas mai tare pe o clapa sa sune mai tare sau invers, cum fac acest lucru? Si o a doua problema... Am intr-un set niste strigaturi si vreau sa le transfer in alt set dar problema este ca daca le transfer nu mai striga nimic:))ci doar se aude un bas, nu prea pot sa il descriu.Care este problema? Korg pa900 Multumesc anticipat! [ Edited Fri, 26 Aug 2016, 09:43AM ] |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
La prima intrebare este vorba de touch response (keyboard expresion) si se poate seta din meniul Global (nu stiu cu exactitate calea, dar se gaseste destul de usor: probabil General settings sau Preferance) La o doua intrebare cred ca este vorba de necesitatea de a reasigna tonul/pad-ul respectiv. |
||
Back to top |
|
||
c00oll |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15974
edighegoiu a scris ... Buna ziua! As vrea sa reglez un ton de acordeon si sa il fac cu cat apas mai tare pe o clapa sa sune mai tare sau invers, cum fac acest lucru? Si o a doua problema... Am intr-un set niste strigaturi si vreau sa le transfer in alt set dar problema este ca daca le transfer nu mai striga nimic:))ci doar se aude un bas, nu prea pot sa il descriu.Care este problema? Korg pa900 Multumesc anticipat! Legat de problema cu strigaturile: Banuiesc ca sunt PAD-uri, nu? In cazul in care vorbim despre PAD-uri, ele sunt mici inregistrari in seqvencer, facute sa se repete. Fiecare PAD are setat cate un instrument/sampler. Incarca setul in care merg ele perfect apoi urmeaza pasii: 1. RECORD 2. Selectează Record/Edit new PAD 3. Vezi ce sampler are asignat. 4. Incarca setul celalalt impreuna cu PAD-ul cu strigaturi si samplerul lui 5. Repeta pasul cu RECORD 6. Schimba samplerul padului cu cel corect pe care l-ai incarcat 7. Salveaza Pad-ul asa. Sper sa te ajute! Daca nu, imi poti trimite un mesaj sau email si modific eu Padul. Succes! |
||
Back to top |
|
||