Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set Costel Turnu |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
valinico |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15021
Daca e trecut sax Marinica e vorba de M.Namol..e cel vechi
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
![]() Registered Member #12940
gigiflo a scris ... mariusnazi a scris ... E acelasi sax doza vechi ,nu e nici macar vreunul trecut cu denumirea de purcelan ! Sax Marinica se numeste si dupa urechea mea, se apropie foarte bine de saxul lui Purcelan Marinica... @Kmcoio ne poate clarifica in aceasta privinta... In fond ,la care set te referi ? In setul de pa2 nu exista ceea ce spui tu . |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
Fir-ar sa fie! E in setul de Pa3x, User 2, 2:20... Imi cer scuze, am lucrat cu amandoua si am fost ferm convins ca e in setul de Pa2. Intr-adevar nu am certitudinea ca este sax-ul cautat, dar sound-ul este unul care se apropie foarte mult si chiar este unul bun. Regret confuzia creata! |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
gigiflo a scris ... Fir-ar sa fie! E in setul de Pa3x, User 2, 2:20... Imi cer scuze, am lucrat cu amandoua si am fost ferm convins ca e in setul de Pa2. Intr-adevar nu am certitudinea ca este sax-ul cautat, dar sound-ul este unul care se apropie foarte mult si chiar este unul bun. Regret confuzia creata! Daca ai timp ,exporta-l si pune-l pe site . Merci |
||
Back to top |
|
||
gigiflo |
|
||
![]() Registered Member #15184
L-am urcat in ideea de a te ajuta si a repara intr-un fel confuzia creata. Daca nu vrei sa astepti, il gasesti la sursa... Sper sa-ti placa! [ Edited Sun, 27 Nov 2016, 06:13PM ] |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
gigiflo a scris ... L-am urcat in ideea de a te ajuta si a repara intr-un fel confuzia creata. Daca nu vrei sa astepti, il gasesti la sursa... Sper sa-ti placa! Multumesc mult ,am sa il probez ! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |