Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Korg pa80 problema boot ramasa blocata
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
This thread is now closed
Author Post
bratgeorge
Wed Oct 26 2016, 04:05PM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Location / Localitate:: vasilati
Posts: 66
Salut dragi colegi , problema mea sta in felul urmator am un pa80 si nu mai intra in sistemul de operare , scrie doar korg pa80 boot (b) please wait si asa ramine . Am incecat sa ii rescriu os , dar nu pleaca sa booteze dupa discheta am apsat pe intro si imi scrie ssd not detected ! Ce credeti ca poate avea sa mai confruntat cineva cu bronlema asta .?

Back to top
geanikorg
Wed Oct 26 2016, 04:29PM
Registered Member #14970
Joined: Fri Feb 13 2015, 12:05PM
Location / Localitate:: avramesti vaslui
Posts: 87
daca ai facut bine discheta,opresti clapa,bagi discheta cu os,apesi fade in-out si pornesti clapa,tii fade apasat pina se incarca os,dupa aia incarci resursele,
Back to top
bebykorg
Wed Oct 26 2016, 05:33PM

Registered Member #533
Joined: Tue Jul 29 2008, 06:54PM
Location / Localitate:: Braila
Posts: 962
Ca sa intelegi colegu ce inseamna sa faci bine disketa , mai intai o formatezi apoi pui pe disketa OS. Trebuie sa mearga ...inainte de a porni clapa , baga disketa, tine apasat simultan pe fade in-out si pornesti clapa, doar asa orga va face booth dupa disketa. Mai exista si posibilitatea ca unitatea flopy sa nu mearga asa cum trebuie.
Back to top
bratgeorge
Wed Oct 26 2016, 06:38PM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Location / Localitate:: vasilati
Posts: 66
am incercat cu fade in/out tinut apasat dar nu merge discheta este bine facuta deoarece am lasato pornita si dupa vro 30 de minute a plecat unitatea flopii si imi aparea pe ecran sa ii dau enter si , iam dat enter si mia dat eroare si nu mai pleaca sa buteze dupa disketa , ori imi da please wait ori ssd not present !
Back to top
dan_68
Wed Oct 26 2016, 06:43PM

Registered Member #4847
Joined: Wed Jan 07 2009, 12:08PM
Location / Localitate:: tg-jiu
Posts: 311
disketa defecta.sau din propria experienta numai cu windows xp am reusit sa fac disketele bootabile....pe windows 7 nu am reusit...poate e de retinut chestia asta si cauta un calculator cu win xp....sant modele vechi de orgi si posibil ca formatarea din win . 7 sa nu o recunoasca....
Back to top
Marian80
Wed Oct 26 2016, 07:04PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Location / Localitate:: Targoviste
Posts: 122
Problema mare cu disketele !!!Am instaslat os la un pa 80 si la un psr9000 in 2 zile din cauza lor.Si erau noi cumparate de mine din magazin .Iti urez sa ai foarte mare rabdare.De instaslat presupun ca stii foarte bine procedurile.
Back to top
gianim74
Wed Oct 26 2016, 07:45PM
Registered Member #11628
Joined: Tue Nov 06 2012, 10:22AM
Location / Localitate:: Timisoara
Posts: 255
Salut, din experienta mea aceasta orga are problema la placa de baza. Mai exact memoria. Adica.....adio....e buna de dezmembrat sau de cumparat alta placa de baza in caz ca orga este perfecta, arata bine si functiona perfect, aspect bun. Altfel sa dai vreo 150 euro pe placa sa o pui intr-o clapa muncita rau,.....mai bine o vinzi pt piese si iti iei alta functionala. Bafta. PS in caz ca vrei sa o vinzi contacteaza-ma.
Back to top
geanikorg
Wed Oct 26 2016, 10:45PM
Registered Member #14970
Joined: Fri Feb 13 2015, 12:05PM
Location / Localitate:: avramesti vaslui
Posts: 87
mai incearca o chestie,daca are hdd scoate-i mufa si incearca iar dar nu mai apasa enter,si las-o asa ce zice ea mai mult timp
Back to top
bratgeorge
Thu Oct 27 2016, 09:51PM

Registered Member #15363
Joined: Mon Aug 17 2015, 05:22PM
Location / Localitate:: vasilati
Posts: 66
rog un admin sa inchida threadul acesta deoarece am dat clapa , placa de baza era defecta. multumesc colegilor pentru ajutorul acordat
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc

Costy71 » 21 Feb : 07:20
Buna dimineata dragi colegi!

Costy71 » 20 Feb : 22:35
Buna seara colegi!!

Grisa » 20 Feb : 22:11
Salutari la toti!

daniellaur » 20 Feb : 19:53
salut colegilor cum scot efectul de pian de pe pa 600?

ionursan » 20 Feb : 19:41
salut colegi cu ce as putea micsora un ritm sal prefac pentru psr 640

ionursan » 20 Feb : 19:40
salut colegi ajutatima sa micsorez cumva un ritm pentru psre 640

daniellaur » 20 Feb : 17:50
am avut eu roland e 50 vezi ce scrie la iesirile din spate sar putea sa bagi la auxiliar

Ioanguitar » 20 Feb : 16:51
Bună ziua!

Costy71 » 20 Feb : 16:01
Buna ziua!!

nyklucian » 20 Feb : 15:35
Buna ziua tuturor, cunoaste-ti un set bun pentru Pa900?

rogabriel » 20 Feb : 15:29
buna ziua tuturor am si eu o nelamurire cine ma poate ajuta am un roland e 50 are 4 iesiri jakc doua fata doua spate cele de fata merg cum trebuie cele de spate una la mana se aud si boxele cand le bag la statie se aude si reverb ce e de facut ??? multumesc

M.C.Marius » 20 Feb : 14:17
salutare prieteni, imi puteti recomanda un set bun pentru korg pa800

trubadur » 20 Feb : 13:34
O ZI BUNA TUTUROR !

nelu0690 » 20 Feb : 12:35
Salut

angelitto » 20 Feb : 12:19
@daniellaur, trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download. Daca nu ai lucrurile astea, singura modalitate e prin Donatie. Apasa cu incredere linkurile stanga-sus de la ”Main Menu”, pentru a afla mai multe detalii.

Costy71 » 20 Feb : 10:42
Buna ziua colegi!!

cipri » 20 Feb : 10:06
Salutare tuturor.

Kostelkorg » 20 Feb : 08:46
Va salut . cineva cu un set de tyros 3 bun ..?


daniellaur » 20 Feb : 08:09
imi doresc foarte mult sa incerc un set postat de colegi aici si nu pot sa il descarc

daniellaur » 20 Feb : 08:08
as vrea sa fiu analizat si eu la activitate

daniellaur » 20 Feb : 08:06
buna dimineata

GabiSet » 20 Feb : 07:53
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

viorel15 » 20 Feb : 00:08
Seara buna colegi ! Niste seturi noi pentru Tyros Psr S970 S770 ? Va multumesc !

Alex1100 » 19 Feb : 23:12
Buna de curand am primit cadou un pa 1 x deci nu a trebuit sa mai cumpar o clapa dar am probleme cu ea ,la piano cand apas incet sau cand apas puternic e aceas chestie adica as vrea când apas incet sa nu sune puternic se poare rezolva chestea asta in pa 1x pro va rog daca ma puteti ajuta

nedelcu92 » 19 Feb : 22:51
Buna seara tuturor, se merita investitia de incept pt un korg pa300? Pa600 nu gasesc aici in anglia noua. Multumesc frumos

acery71 » 19 Feb : 21:21
Seara buna fratilor !

geckodaxx » 19 Feb : 20:13
Seara buna

mihaichiru78 » 19 Feb : 20:09
Buna seara

Ioanguitar » 19 Feb : 18:01
Buna seara!

marukorg » 19 Feb : 13:48
Salut..O săptămână cât mai frumoasă va doresc

daniellaur » 19 Feb : 12:41
ok domnilor multumesc cam in cat timp admini verifica activitatea membrilor?

CrysMM » 19 Feb : 12:31
@daniellaur - astepti sa fie aprobate de Admin.

daniellaur » 19 Feb : 11:06
am incarcat mai multe seturi pentru korg si yamaha si nu le vad pe site ce se intampla va rog

daniellaur » 19 Feb : 11:05
salut

Mihai13 » 19 Feb : 09:25
Buna dimineatata,
Sa aveti o saptamana buna!

Costy71 » 19 Feb : 07:35
Buna dimineata colegi!!

cdinu » 19 Feb : 06:58
Buna dimineata.
Am psr 9000,
Are functia sa salvez un ton din alt set ?
Daca are cum procedez ?
Ms.

nedelcu92 » 19 Feb : 00:06
Nu poti incarca stylurile pentru romania?

nedelcu92 » 18 Feb : 23:57
Buna seara, am o curiozitate din cat am citit pe net la achizitionarea unui PA 300, trebuie neaparat sa o iei din romania, daca e internationala nu se poate face update la soft? Multumesc frumos!

Alex1100 » 18 Feb : 23:03
dan_68 ms mult ma ajutat ,o sa iau pa 300 atunci

dan_68 » 18 Feb : 21:33
LINK: Click aici ! citeste si aici.

dan_68 » 18 Feb : 21:19
ALEX...nu am avut nici una dintre aceste modele desi korg am folosit de cand au aparut (ma rog alte serii)....pa 300 am inteles ca are memorie de 32 mb ,deci in aceasta memorie poti baga ce doresti tu numai sa te incadrezi in limita memoriei care o ai.. adica poti introduce tonurile care le vrei tu.

Alex1100 » 18 Feb : 21:00
Ma poate ajuta cineva ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:59
In fond as vrea sa stiu care e mai ok la care ar ar merita sa o iau dintre cele 2

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Oare e adevarat ?

Alex1100 » 18 Feb : 19:57
Buna am nevoie de ajutor as vrea sa aleg intre pa 1 pro si pa 300 care e mai buna ,am auzit ca in pa 300 nu se pot introduce tonuri ,manual banat vioara zeta etc

nedelcu92 » 18 Feb : 19:12
Buna seara tuturor!!!

valinico » 18 Feb : 18:32
Salutari...cu sec!

daniellaur » 18 Feb : 17:38
salut dragilor am o problema cu o clapa veche yamaha psr 630 nu mai stiu cum incarc tor setu de pe disketa?

Costy71 » 18 Feb : 17:15
Buna seara!!

pyry » 18 Feb : 17:04
buna seara prieteni...hai sa ne mai bucuram de cea mai ramas din wecheendu acesta

Costy71 » 18 Feb : 13:01
salutari va doresc o duminica placuta!

GabiSet » 18 Feb : 11:19
Salut tuturor, o duminica placuta va doresc.

GabiSet » 18 Feb : 11:18
Salut colegi

Costy71 » 18 Feb : 10:44
Buna dimineata colegi

cdinu » 18 Feb : 10:43
buna dimineata colegi !

Mihai13 » 17 Feb : 19:46
Salut <Admin>
Multumesc pentru <update> -ul privilegiilor pe clape.ro
Stima.

viorel15 » 17 Feb : 19:18
O seara frumoasa colegi ! Vreun set nou de tyros sa nu fie codat are careva ?

acery71 » 17 Feb : 19:07
O seara placuta sa aveti , prieteni !

valinico » 17 Feb : 18:53
Seara buna prieteni!

Sorin69 » 17 Feb : 18:51
A folosit cineva editorul de fr8x ? se pare ca cere conexiune cu acordeonul...prin usb sau cabluri midi...sint necesare drivere usb? vreau sa incerc dar sa vad ce au facut si altii,sa stiu ce am de facut...

george32 » 17 Feb : 17:53
Seara buna domnii lautari si muzicanti.

Ioanguitar » 17 Feb : 17:45
Buna seara!

Costy71 » 17 Feb : 17:42
Buna seara!!

Costy71 » 17 Feb : 10:46
Buna dimineata colegi!!

mark » 17 Feb : 09:53
Buna dimineata!

Roberto E80 » 17 Feb : 08:55
neata buna tuturor!

Costy71 » 16 Feb : 20:33
O seara frumoasa dragi colegi!

lin » 16 Feb : 16:11
Salutare tuturor si numai bine

adyk » 16 Feb : 13:57
O zi buna clape.ro

ionut1000 » 16 Feb : 12:40
buna ziua

Costy71 » 16 Feb : 11:40
Buna ziua

CrysMM » 16 Feb : 08:41
@viorel15 - seturile de T5 nu o sa le poti instala in S770, sunt mult prea mari ca dimensiune.

ionut1000 » 15 Feb : 21:36
nu ma prea stiu care PAmixer este bunisor

ionut1000 » 15 Feb : 21:34
buna seara as dori niste pareri pentru Yamaha EMX 5000 este bun pentru o formatie mica este un mixer pe care sa ma pot baza

ragli » 15 Feb : 19:55
Buna seara la toata lumea.

george32 » 15 Feb : 19:25
Salutare baieti

viorel15 » 15 Feb : 18:15
Dragi colegi...va rog frumos..numai codati seturile de tyros sa le putem avea si cei care folosim Psr s-970 s700 ! Multumesc !

viorel15 » 15 Feb : 18:14
Buna seara Costy71 !

Costy71 » 15 Feb : 18:12
Buna seara colegi !!

viorel15 » 15 Feb : 17:03
Salut CrysMM Am toate seturile lui iulik ! Oricum multumesc pentru ajutor...Bafta !

Ioanguitar » 15 Feb : 13:46
Bună ziua!




Comentarii noi


[Content] buna ziua Posted by daniellaur on 21 Feb : 09:32
domnilor admini va rog frumos macar 2-3 donloaduri datimi voie si mie am avut activitate mare saptamana asta va rog frumos vreau si eu sa descarc bani nu am ca altfel faceam donati [more ...]


[download] Tambal Onica Posted by Grisa on 20 Feb : 22:21
Mersi de upload,dar aista tambal ii foarte vechi de-acuma,sanatate.


[download] Cobza 1 Posted by Grisa on 20 Feb : 22:19
Mersi de cobza,ii bun tembru dar trebuie un pic acordat,sanatate.


[download] set adita craiova yamaha psr 9000 Posted by lucianG1000 on 20 Feb : 21:49
până la urmă... e pentru Yamaha sau pentru Korg ?După mărime, cred că e pentru Yamaha și a fost urcat la o categorie greșită(Korg set, user-program).


[download] Puiu Codreanu - In rochie alba de mireasa Posted by chibitz on 20 Feb : 21:26
Este in format mp3





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap