Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema Korg PA800
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sabinescu2006
Wed Nov 02 2016, 11:17PM

Registered Member #9527
Joined: Tue Jun 29 2010, 01:01PM
Posts: 15
Salutare tuturor!
Am un PA800 care de ceva vreme a inceput sa faca figuri!
Din cate am observat doar samplerele sant cele care nu suna cum ar trebuii!
Pentru a va da seama mai bine am facut un mic video !
Daca a mai patit cineva sau a auzit de aceasta problema il rog sa imi spuna si mie sa stiu ce am de facut!
Multumesc!



Back to top
gigiflo
Wed Nov 02 2016, 11:19PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1355
Daca e vorba doar de tonurile incarcate, e posibil sa fie pe duca memoria RAM...

Back to top
mariuspantera
Thu Nov 03 2016, 12:59AM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Posts: 351
Sa dus ram-ul!

Back to top
Marian80
Thu Nov 03 2016, 01:03AM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 152
sabinescu2006 a scris ...

Salutare tuturor!
Am un PA800 care de ceva vreme a inceput sa faca figuri!
Din cate am observat doar samplerele sant cele care nu suna cum ar trebuii!
Pentru a va da seama mai bine am facut un mic video !
Daca a mai patit cineva sau a auzit de aceasta problema il rog sa imi spuna si mie sa stiu ce am de facut!
Multumesc!



Inainte de toate salveaza setul formateaza orga si instaleaza sistemul de operare.Incearca si cu un set care esti sigur ca e bun.Daca persista problema schimbi ramul si asta e viata.(daca erau si tonurile de fabrica cu probleme era mai urat)

Back to top
ionut74
Thu Nov 03 2016, 07:02AM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Posts: 162
Poate fi si setul de vina cum a zis si marian80


Back to top
Bogdan89
Thu Nov 03 2016, 08:21AM
Registered Member #14488
Joined: Tue Sep 09 2014, 09:19AM
Posts: 101
Am avut si eu aceasi problema. Iti spun un lucru sigur: daca si tonurile interne se aud la fel de stricat, atunci e placa de sunet cu probleme si trebuie schimbata.

Back to top
sabinescu2006
Fri Nov 04 2016, 12:05AM

Registered Member #9527
Joined: Tue Jun 29 2010, 01:01PM
Posts: 15
Bogdan89 a scris ...

Am avut si eu aceasi problema. Iti spun un lucru sigur: daca si tonurile interne se aud la fel de stricat, atunci e placa de sunet cu probleme si trebuie schimbata.

Am uitat sa precizez ca acum cateva zile am pornit clapa de 5 ori si a mers perfect ...dar acum 2 zile am pornit o de 5 ori si de fiecare data nu a mers cum trebuie ...dar doar samplerele sunau ciudat , tonurile interne si ritmurile se auzeau normal!
Am gasit la cineva in zona o memorie de 128 Mb, dar am inteles ca trebuie un OS modificat , am vazut postul aici pe forum dar nu pot downloada ...Ma poate ajuta cineva cu un sistem de operare pt pa 800 care sa mearga cu 128 Mb? Multumesc!

Back to top
ionut74
Fri Nov 04 2016, 06:17AM

Registered Member #12306
Joined: Thu Jan 31 2013, 12:34PM
Posts: 162
Pe langa OS iti mai trebuie si altceva

Back to top
morys
Sat Nov 05 2016, 01:50PM

Registered Member #11120
Joined: Wed Jun 27 2012, 06:48PM
Posts: 56
Salut,am avut si eu problema asta si a fost memoria ram. Poti pune fara probleme si memorie de 128 Mb dar tot 64 Mb va vedea.

Back to top
sabinescu2006
Sat Nov 05 2016, 11:01PM

Registered Member #9527
Joined: Tue Jun 29 2010, 01:01PM
Posts: 15
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Da ...memoria a fost ...am cumparat una de 128 Mb ...am montato si nu mai face urat !
Urmeaza sa ii pun un HDD si sa instalez sistemul de operare modificat sa poata vedea toti cei 128 Mb!
Multumesc inca odata tuturor!

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by Mihai13 on 20 Aug : 12:30
Salut,O mare parte din sty-uri sunt din AD v2 deci, daca sunt diferente de creere sty la PA4x (personal habar n-am) nu vor merge pe seriile dinainte.Probabil ca trebuiesc exportate [more ...]


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 20 Aug : 11:57
nu merge sa incarc nici pe rand nici un style imi da ,this is not a Pa file


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by Mihai13 on 20 Aug : 07:33
Da cele doua usere sunt la fel pt ca unul il tin in original cand lucrez si prin ritmurile acelea nu am trecut.Am transferat si eu ciateva sty in setul meu si am realizat ca acolo [more ...]


[download] Set macedonesc Pa600 Posted by GHEHA on 20 Aug : 00:05
Salut miki67!Thank's pentru detaliere !


[download] MaGi-Best by Mihai13 Posted by miki67 on 19 Aug : 23:12
nu merge pentru pa3.USER 3 style este identic cu USER 2Cand am timp o sa-l ascult si am sa dau o parere. pana atunci multumim colegului Mihai13





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap