Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
problema display si iesirea R la pa2xpro |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
giorgio14 |
|
||
![]() Registered Member #13217
Va salut dragi colegi ! De cateva zile am inceput sa am niste probleme la un korg pa2xpro . In primul rand nu imi mai ridica automat display-ul... adica cand apas butonul left acesta da semne ca si cum ar incerca sa se ridice dar nu reuseste si nu stiu dece , dar daca doresc sa coboare acesta o face cu succes.... In al doilea rand de cateva zile intampin la iesirea R o problema , daca introduc mufa pana la capat mi se aude gajait in boxe , dar daca o introduc 3 sferturi merge.....din cate am inteles jack-ul cand este introdus in clapa trece prin 3 lamele ...la mine merge pana la a doua lamela , daca o atinge si pe a 3-a incepe sa gajaie ( imi cer scuze daca nu am reusit sa explic cum trebuie problema ) Ma poate ajuta cineva ? |
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8319
Solutia e sa o duci la un electronist.
|
||
Back to top |
|
||
Serghei92 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12541
la iesirea R nu cred ca ai 3 lamele....ca doar la stereo ai 3 lamele...
|
||
Back to top |
|
||
claaxy |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13424
Serghei92 a scris ... la iesirea R nu cred ca ai 3 lamele....ca doar la stereo ai 3 lamele... Ba chiar cu 3 lamele sunt chiar saptamana trecuta am reparat un pa 2x tot la mufele ouput. Stiu ca nu e logic dar asa este , sunt folosite mufe stereo in mod mono, adica primele 2 lamele dinspre intrare sunt folosite pt masa si lamela 3 pt semnal. ![]() [ Edited Sat, 26 Nov 2016, 05:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
viorel t |
|
||
![]() ![]() Registered Member #162
Da asa e cum spune claaxy , problema cu bazaitul e mai mult ca sigur din cauza jack-ului sau a cablului , la display motorasul sau parghia dintata s-a tocit...
|
||
Back to top |
|
||