Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Cine se pricepe la telefoane? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
florian71 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #15381
Multumesc Minel! O sa incerc si revin.
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
florian71 a scris ... Multumesc Minel! O sa incerc si revin. vezi sa nu patesti ca mine lam bricuit din cauza la root sau cyanogen ....., [ Edited Wed, 07 Dec 2016, 11:27AM ] |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13587
Gabi nu ai cum sa-l bricuiesti de la root. Ai facut ceva rau. Ori ai incercat sa instalezi cyanogen pentru alt model de s3.
|
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
O sa vedem. As mai avea una...;) Am un A5(2016) single sim. Am inteles din ce am studiat pe net ca exista si dual sim si ca ar fi acelasi, diferenta fiind doar de soft. Crezi ca as putea sa-l transform si pe al meu in dual sim?
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
![]() Registered Member #12940
florian71 a scris ... O sa vedem. As mai avea una...;) Am un A5(2016) single sim. Am inteles din ce am studiat pe net ca exista si dual sim si ca ar fi acelasi, diferenta fiind doar de soft. Crezi ca as putea sa-l transform si pe al meu in dual sim? Si unde introduci a doua cartela ? |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
dacă e vorba de a5quad dual sim... e un g800. Mă dau cu doo de trei ani jumate. Cred, doar să vrei să-l strici... l-am root'at, mare gheşeft n-am făcut faţă de cel'lalt neroot... nu cred că se potriveşte programul la A5 single sim |
||
Back to top |
|
||
florian71 |
|
||
sarac.lipit a scris ... dacă e vorba de a5quad dual sim... e un g800. Mă dau cu doo de trei ani jumate. Cred, doar să vrei să-l strici... l-am root'at, mare gheşeft n-am făcut faţă de cel'lalt neroot... nu cred că se potriveşte programul la A5 single sim e varianta 2016, octacore. la fel de bun |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
florian71 a scris ... O sa vedem. As mai avea una...;) Am un A5(2016) single sim. Am inteles din ce am studiat pe net ca exista si dual sim si ca ar fi acelasi, diferenta fiind doar de soft. Crezi ca as putea sa-l transform si pe al meu in dual sim? Este imposibil ceea ce vrei sa faci. Fiecare mobil are indicativul propriu. Exact cum spune si Marius. Prin absurd sa spunem ca s-ar putea. Unde introduci celalalt sim? |
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Gabi.... Daca era bricuit,nu-l mai vedea deloc laptopul. [ Edited Thu, 08 Dec 2016, 06:17AM ] |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
Deci nu mai face nimic nu se deschide e mort nu raspundela nici o comanda dar totusi il vede pc ul !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |