Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema Electrovoice zx-5 |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Salutare tuturor . Asa cum spune si titlul ,am o problema cu una dintre boxe : se aude mai incet decat cealalta ,atat inalta cat si difuzorul de joase . Am probat si cu alt mixer si nu apare nici o schimbare ,nu are aceeasi forta ca cealalta . Are cineva idee de la ce poate fi ?
|
||
Back to top |
|
||
bits |
|
||
Registered Member #62
Ai incercat o inversare de canale?Chiar si de cabluri. Testeaza cu o sursa muzicala MONO pe mixer.Pe clape mai gasesti panoramari de instrumente. |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
bits a scris ... Ai incercat o inversare de canale?Chiar si de cabluri. Testeaza cu o sursa muzicala MONO pe mixer.Pe clape mai gasesti panoramari de instrumente. Am specificat ca am incercat si cu alt mixer ,deci nu de aici e problema . Si pe voce se aude la fel . Mai astept si alte pareri . [ Edited Wed, 28 Dec 2016, 12:23PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Pînã nu desfaci, vezi, mãsori...discutãm vorbe în fraze spuse verbal. Pot fi schimbate componente...filtru, difuzoare... |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Maine o desfac ,pana atunci mai astept pareri de la cei ce au mai intampinat aceasta problema .
|
||
Back to top |
|
||
bits |
|
||
Registered Member #62
Aici vei gasi doar "pareri verbale".Cea mai buna parere va fi tot cea a electronistului care va constata defectiunea din filtru.
|
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Am desfacut boxa ,am pus filtrul din cealalta si tot asa se aude ,deci defectiunea nu e acolo .
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
dacă are difuzoarele identice şi neumblat... la bobine... clar psihoză! La o privire atentă se vede dacă s-a relipit calota pe bobina difuzorului mare înaltele măcar sună identic? |
||
Back to top |
|
||
mariusnazi |
|
||
Registered Member #12940
Nici inaltele nu suna la fel ,aici mi se pare dubios ! Totul e identic ,nu s-a umblat la ele pentru ca le am de noi . Poate ca din cauza ca inalta se aude incet imi da senzatia ca si difuzorul se aude incet . Din ce am mai auzit ,e posibil sa se fi slabit driverul si mai trebuie strans ?
[ Edited Thu, 29 Dec 2016, 08:10PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
ai pus om...metru' pe difuri? au aceleaşi valori? nu prea ai ce strînge o idee ar fi să schimbi înaltele între ele, e relativ simplu'+ eu mi-am schimbat înaltele cu ceva de 2 ţoli şi 90W de la SAL reuşite! taie la 21000 faţă de 18000 cît avea jbl'ul original de 60W [ Edited Thu, 29 Dec 2016, 09:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |