Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland e60 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
andrei41 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #383
o rugaminte CINE pune UPG pt roland sa puna si stylurile ca asa e corect si asa poate sa foloseasca toata lumea upg-rile
[ Edited Fri, 02 Jan 2009, 01:41PM ] |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Asa mi se pare si mie corect.Andrei te rog sa-mi dai link la acel fisier sa-l sterg din site.Mise pare normal ca acel reglaj trebuie sa fie legat de un style adecvat.Este recomandabil ca arhiva sa contina si styleurile pe langa user program.
|
||
Back to top |
|
||
tiberius |
|
||
Guest
|
as vrea sami iau un roland e-60,merita banii?
|
||
Back to top |
|
||
andreidelait |
|
||
Guest
|
parerea mea este ca e50 mai bine, diferenta fiind doar la claviatura si acel db controler la e60
|
||
Back to top |
|
||
andreidelait |
|
||
Guest
|
cat despre upg fara style cam asa este dar un upg fara style poate contine tonuri bune care mie mi se par cam greu de facut. O sa pun in curand ce am lucrat si eu si upg si style.
|
||
Back to top |
|
||
style |
|
||
Guest
|
cite ritmuri sunt poate ati cerut numai useru ritmurile le lucrezi pe clapa daca vrei cu adevarat ritmuri bune nu ti da nimeni ritmuri asa cum vreti voi la un ritm bun cu user se lucreaza cevaasa ca spor la treaba
|
||
Back to top |
|
||
adimatis |
|
||
Guest
|
tiberius, te asigur ca merita, daca ai in repertoriu si altceva decat piese populare rapide... pentru pasaje rapide, clapele de e50 sunt mai usoare, mai potrivite. dar pentru pian, paduri, etc, ai mai buna pofta de cantat cu e60. pentru mine cel putin, claviatura este esentiala, de aceea am preferat sa platesc in plus numai sa o am. iar controlerul d-beam prinde bine, ai o chestie in plus pentru diverse "smecherii" pe care cu e50 nu le poti face. asta este! succes! |
||
Back to top |
|
||