Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Flightcase si accesorii |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
fantastic |
|
||
Registered Member #15640
Va salut, Stie cineva cum se numeste si unde as putea sa gasesc palul care se foloseste la case-uri ? Accesorii am gasit pe thomann. In alta parte mai ieftin ?? a cumparat cineva ? |
||
Back to top |
|
||
costy38 |
|
||
Registered Member #12119
la dedeman
|
||
Back to top |
|
||
poenaru |
|
||
Registered Member #2277
fantastic a scris ... Va salut, Stie cineva cum se numeste si unde as putea sa gasesc palul care se foloseste la case-uri ? Accesorii am gasit pe thomann. In alta parte mai ieftin ?? a cumparat cineva ? Am vazut la cineva facut din tego maro 8mm cu film fenolic(de 120gr/mp). Si pe mine ma intereseaza,daca afli ceva,te rog sa postezi. |
||
Back to top |
|
||
reacor |
|
||
Registered Member #12745
Ce ai gasit pe Thomann ca si accesorii sunt marca AdamHall. Am fost si eu tentat sa incep sa fac flightcase-uri si valize pentru acordeon, am si facut vreo 10 valize clasice dar mi-am dat seama ca munca mea e pe gratis. Adica diferenta intre pretul cu care puteam sa le vand si pretul materialelor era cu vreo 70-80 de lei mai mare decat diferenta intre pretul cu care le putam cumpara gata facute si pretul de vanzare. Deci munca mea valora 70-80 de lei. Si daca nu esti dotat cu ce trebuie lucrezi de iti sar ochii. Am lucrat vreo 10 ore la o valiza, deci 7 lei pe ora. Daca faci doar pentru tine si ai timp poate fi Ok. Daca vrei sa si vinzi trebuie spus ca atat accesoriile cat si flightcase-urile AdamHall ( includem si ravanzatorul Thomann ) sunt facute in China si calcul de pret e facut in asa fel incat sa nu le poti face in Europa cumparand accesoriile de la ei. Exact aceleasi accesorii le-am gasit pe pagini chinezesti la preturi de te umfla rasul, adica de vreo 4-5 ori mai mici. Doar ca normal trebuie sa cumperi sanatos direct din China ca sa renteze afacerea. Ca sa raspund direct la intrebarea ta. Materialul se gaseste pe pagina AdamHall aici : LINK: Click aici ! [ Edited Fri Feb 10 2017, 09:32PM ] |
||
Back to top |
|
||
Ticuta |
|
||
Registered Member #11860
Daca tot sa deschis acest subiect o husa nu cutie pentru un acordeon hohner cu 80 de basi unde gasesc.Am vazut la cineva husa dintr-un material negru impermeabil chiar arata frumos fata de o cutie(tocul acordeonului care il am dar nu imi place)
|
||
Back to top |
|
||
reacor |
|
||
Registered Member #12745
Ce se gaseste in Italia e aici : LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||