Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| mariuspantera |
|
||
![]() Registered Member #8221
djbossbest a scris ... mariuspantera a scris ... Cate odata functioneaza totul cu un lag de 3-4 secunde! Vechiul meu tyros4 e la un prieten si are tot hdd de 500 ca e varianta limited edition si nu sa blocat niciodata! Nu conteaza marius, sunt hdd-uri normale de laptop si crede-ma ca lucrez in domeniu si stiu, o multime de hdd-uri crapa din senin. Dupa cum am zis posibil sa nu fie asta dar e un test care il poti face singur acasa, si de preferat ar fi un ssd chiar daca nici alea nu sunt chiar 100% dar in comparatie cu hdd e alta treaba. Hdd-ul e sensibil la socuri mecanice si clapa cum o plimbam si o mai "trantim" riscul e foarte mare. Daca zici ca ai si lag sigur e hdd-ul cu problema. Si daca descoperi ca asta e si vrei sa inlocuiesti ia ssd dar vezi ce firma ca eu am avut problema cu ssd nou nout 2 modele patriot si kingston nu le vedea orice as fi facut, am pus un samsung care il aveam de vreo 3 ani in pc si ala a mers din prima. Am sa incerc si varianta cu ssd! Clapa nu a fost scoasa din casa nici macar nu a fost mutata de pe stativ! Sper sa fîe de la hdd! |
||
| Back to top |
|
||