Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| cozma1969 |
|
||
![]() Registered Member #6965
Adevarat,ca trebuie atentie ce vorbim, de cine vorbim, daca nu avem dovezi...etc. Cert este ca se pot face escrocherii. Va dau un exemplu, dar nu pot sa va dau nume, dar nici nu as avea clara ideea....dar o posibilitate de aranjamente pot fi. Cunosc un Italian ce are magazin de instrumente, iar el este un clapar de inalt nivel...a cantat cu Ramazzotti....vinde instrumente la clapari cu bani....are si dreptul de vanzator ambulant...vine pe autostrada cu masina plina de instrumente, acolo unde vrei sa te intalnesti.....dai la schimb clapa, cumperi alta...evident el castiga mereu.... 2 ani in urma i-am spus ca vreau sa-i dau un Korg pa2xpro ce il luasem pentru mine, dar m-am razgandit si vroiam sa iau Tyros....baiatul ce mi-a vandut Korgul mi-a zis ca are cutia de carton noua prin garaj, dar nu mai coboara noaptea sa mi-o dea...ramane pe alta zi. Cand i-am spus la Italian ca am cutia de carton noua, s-a bucurat si a acceptat sa ne intalnim pe autostrada si sa-mi dea un Tyros 3......Baiatul imi spune dupa cateva zile ca nu mai are cutia...cand i-am spus Italianului ca nu am cutie, nici nu a vrut sa auda....Spunea ca Korgul mergea in Romania cu alte clape ce le vinde la samsaristii romani. Mai multe nu stiu...dar cred ca este posibil sa se faca smecherii. Oricum: NU EXISTA CLAPA PE LUMEA ASTA, SA FIE NOUA SI SA NU FIE IN GARANTIE!....nu e posibil. Ca arata ca si noua, este altceva. |
||
| Back to top |
|
||