Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Microfon Line 6 XD-V75
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
DorelC
Mon Mar 13 2017, 11:58AM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 233
mondialu a scris ...

Da....sunt super multumit....sincer nu am gasit ceva de reprosat....un sunet excelent, semnal cea ce nu am vazut pana acum la nici-un microfon ...volum tare in spatiu ingust,langa boxe fara microfonie....consum de baterie foarte scazut....schimbarile de sound de la un tip de microfon la celalalte cu diferenta "vizibila" intre ele.....nu stiu ce as mai putea spune......foarte vanos...ca sa pun asa......are atac foarte mare in medii ,inalte.... super multumit....il recomand la randul meu celor care vor un microfon bun

Sa-l folosesti sanatos! Ce versiune de soft ai pe el?


Back to top
mondialu
Tue Mar 14 2017, 06:02PM
Registered Member #2447
Joined: Mon Oct 20 2008, 01:00AM
Posts: 15
Multumesc .....Toata lumea sa fie sanatoasa si treburi usoare la toata lumea!!!

Back to top
muset
Wed Mar 15 2017, 03:34PM

Registered Member #76
Joined: Wed Jun 04 2008, 08:06PM
Posts: 167
buna ziua! va multumesc ca ati deschis acest subiect legat de alegerea unui microfon. ieri am testat microfonul vocal sennheiser ew 145 g3. acesta a fost conectat la mixerul digital roland m200i v mixer. prima impresie : un microfon cu o claritate foarte buna, raspunde foarte bine. si eu sint pe cale sa cumpar un microfon profesional si sa facut comparatie cu sennheiser de aceea am vrut sa-l testez.ce am mai observat : totusi daca m-am apropiat de boxe a inceput microfonie. astia la firma nu au line 6 v75 ca imi dadeam imediat seama sa fac comparatie daca si line 6 face microfonie . dumneavoastra stiti mai bine cei care il aveti. si totusi alegerea mea va fi:" receiver line 6 xd-v75 dar foarte important cu microfonul line6 v 75-sc.' motivul alegeri mele este: posibilitate upgradare,presetari,constructie solida,design frumos,digital,si de ce nu": am incredere in cei care il aveti si sinteti deja experti in domeniu: andronescu,dorel,lg..." ce astept de la acest microfon: claritate,sa fie puternic pentru vocea mea mai usoara,si sa numi faca microfonie. acum folosesc mixer soundcraft efx8[lexicon] dar cu siguranta urmatoarea etapa va fi line 6 stagescape m20d.[asa ca sa fie complect echipamentul] as fi dorit sa vad si live vocal muzica romaneasca cu line6"daca se poate cei care il aveti. o zi frumoasa va doresc la toti"!

Back to top
bghenadii
Sun Apr 22 2018, 08:45PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
Va rog frumos cine poate sa-mi explice am cumparat un Line 6 XD-V75
dar in dynacord 1000-3 suna rau de tot sau eu nu stiu sa-l configurez

Back to top
CrysMM
Sun Apr 22 2018, 08:58PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Se aude mai rau fata de alt microfon?

Ai incercat toare preseturile din microfon? Ce sa configurezi? Poti alege din cele 10 modele interne care emuleaza 10 microfoane diferite. Dupa mine cel mai bun este presetul Line6.

Eu am si V75 si V35. Pot sa spun ca V75 este pentru cine are voce foarte buna. V35 in schimb te ajuta si mai acopera din "probleme".

Back to top
bghenadii
Sun Apr 22 2018, 09:09PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
Nu ma pricep sa aleg acele 10 modele si ma intereseaza presetul line 6 cum sa ajung acolo ca sa-l configurez

Back to top
bghenadii
Sun Apr 22 2018, 09:11PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
Un video va rog daca e posibil sa vad cum se lucreaza cu line 6,am pus un cablu de microfon normal da suna rau de tot

Back to top
CrysMM
Mon Apr 23 2018, 09:34AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
In primul rand foloseste cablu XLR tata - mama balansat.

Tii apasat Select pana apare CH, mai apesi odata pe Select si apare Name, mai apesi odata si apare Model. Default este modelul L6 (Line6). Apasand Power schimbi intre cele 10 modele.

In rest te joci cu reglajele din mixer bas, medie, medie parametrica, inalta, compresor, pana iese ce vrei. Recomand sa nu ai efectele activate cand faci aceste reglaje sa auzi exact ce trebuie.

Back to top
DorelC
Mon Apr 23 2018, 10:20AM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 233
bghenadii a scris ...

Va rog frumos cine poate sa-mi explice am cumparat un Line 6 XD-V75
dar in dynacord 1000-3 suna rau de tot sau eu nu stiu sa-l configurez

Nu stiu ce pretentii ai tu cand vad atata lume cantand cu microfonul asta.. Chiar si nume cunoscute Microfonul daca e nou si nu ai umblat in el vine cu presetul de fabrica, adica Line6! Acum calitatea sunetului mai poate fi afectata si de boxe, de voce etc.. Nu vreau sa preamaresc aceasta scula dar cand vad o asemenea parere ma simt prost. Chiar nu aud bine? Eu iti propun sa imprumuti o capsula Shure sa o insurubezi acolo si sa faci comparatia. Nu are nici o legatura ca ai Dynacord.. Eu nu am si totusi suna excelent! Eu iti spun de la inceput.. la tine la fel de prost va suna si cu Shure! Daca nu mai prost! Singura problema la care ma gandesc e sa nu fie la mana a doua si cineva sa fi trantit capsula de pamant...


[ Edited Mon Apr 23 2018, 10:22AM ]


Back to top
bghenadii
Mon Apr 23 2018, 03:17PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
CrysMM a scris ...

In primul rand foloseste cablu XLR tata - mama balansat.

Tii apasat Select pana apare CH, mai apesi odata pe Select si apare Name, mai apesi odata si apare Model. Default este modelul L6 (Line6). Apasand Power schimbi intre cele 10 modele.

In rest te joci cu reglajele din mixer bas, medie, medie parametrica, inalta, compresor, pana iese ce vrei. Recomand sa nu ai efectele activate cand faci aceste reglaje sa auzi exact ce trebuie.

Multumesc frumos CrysMM VOI incerca sa vad daca pot face ceva

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg seria pa Posted by miki67 on 21 Jun : 19:23
De acord cu Minel.daca se mai si numeste ,,Bun,, atunci no coment


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap