Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Microfon Line 6 XD-V75
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
bghenadii
Mon Apr 23 2018, 03:20PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
DorelC a scris ...

bghenadii a scris ...

Va rog frumos cine poate sa-mi explice am cumparat un Line 6 XD-V75
dar in dynacord 1000-3 suna rau de tot sau eu nu stiu sa-l configurez

Nu stiu ce pretentii ai tu cand vad atata lume cantand cu microfonul asta.. Chiar si nume cunoscute Microfonul daca e nou si nu ai umblat in el vine cu presetul de fabrica, adica Line6! Acum calitatea sunetului mai poate fi afectata si de boxe, de voce etc.. Nu vreau sa preamaresc aceasta scula dar cand vad o asemenea parere ma simt prost. Chiar nu aud bine? Eu iti propun sa imprumuti o capsula Shure sa o insurubezi acolo si sa faci comparatia. Nu are nici o legatura ca ai Dynacord.. Eu nu am si totusi suna excelent! Eu iti spun de la inceput.. la tine la fel de prost va suna si cu Shure! Daca nu mai prost! Singura problema la care ma gandesc e sa nu fie la mana a doua si cineva sa fi trantit capsula de pamant...


Nu am nici o pretentie pur si simplu eu am Beta 58 a cu cablu nu am folosit nici un inalambric de aceea si mii complicat am pus un cablu de microfon la Line 6 si zic poate trebuie cabluri ca sa sune bine

Back to top
dany1980
Tue Apr 24 2018, 08:21PM

Registered Member #7101
Joined: Mon Mar 09 2009, 01:53PM
Posts: 24
Dragi mei vreau sa va salut! Am achizitionat saptamana trecuta un microfon line6 xd-v75 .Aveam deja un microfon shure beta 58 fara fir si dupa cate am auzit deacest line 6 am zis ca fac mare scofala dar am ramas foarte dezamagit asa ca prima impresie. As putea spune ca inca nu am avut eu timp sa il butonez deoarece nu am instalat sculele in casa sa pot sa ii fac reglaje multe, am incercat la sala o jumatate de ora si m-am dat batut pentru ca nu am putut nici sa dau bine venit invitatilor deoarece facea o microfonie nebuna. Tin sa va spun ca detin mixer digital line 6 si asteptam sa se adapteze unul cu altul dar nic. Mai incerc saptamana asta sa il butonez dar am mici sperante

Back to top
CrysMM
Tue Apr 24 2018, 08:56PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Microfonie? Eu stau cu el langa boxe cu volumul la zero si gain-ul la ora 11 si nu zice nici pas. Ce reglaje ai pe mixer de face microfonie? Nici V35 nu face microfonie si este de 3 ori mai ieftin. Eu am si microfon cu ribon Beyerdynamic si stau cu el langa boxe si tot nu face microfonie.

Nici nu ai ce sa butonezi, bagi bateriile, il pornesti, selectezi acelasi canal ca la receiver. alegi presetul din microfon si restul de reglaje le faci din mixer.



Back to top
bghenadii
Tue Apr 24 2018, 09:49PM

Registered Member #7830
Joined: Sat May 09 2009, 07:36PM
Posts: 14
dany1980 a scris ...

Dragi mei vreau sa va salut! Am achizitionat saptamana trecuta un microfon line6 xd-v75 .Aveam deja un microfon shure beta 58 fara fir si dupa cate am auzit deacest line 6 am zis ca fac mare scofala dar am ramas foarte dezamagit asa ca prima impresie. As putea spune ca inca nu am avut eu timp sa il butonez deoarece nu am instalat sculele in casa sa pot sa ii fac reglaje multe, am incercat la sala o jumatate de ora si m-am dat batut pentru ca nu am putut nici sa dau bine venit invitatilor deoarece facea o microfonie nebuna. Tin sa va spun ca detin mixer digital line 6 si asteptam sa se adapteze unul cu altul dar nic. Mai incerc saptamana asta sa il butonez dar am mici sperante

Eu la fel nu am putut sa fac nimic cu el si l-am intors inapoi la Thomann nu raspundea nicicum am incercat toate variantele si nimic

Back to top
CrysMM
Tue Apr 24 2018, 11:14PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Eu chiar nu va inteleg. Ce nu raspunde? Nu are forta, nu se aude clar?

Back to top
DorelC
Wed Apr 25 2018, 11:31AM

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Posts: 233
Cele vechi or fi mai bune, cine stie? Totusi eu recomand cine are posibilitatea sa imprumute o capsula de Shure, sau sa mearga la un magazin si sa-i roage pe cei de acolo sa testati diferenta dintre ele. Eu unul am doua Shure modele diferite, pe fir. Pe fir prefer un Beyerdynamic, care are sistem feedback din fabrica, iar wireles Line6, care in cazul meu functioneaza ireprosabil. Probabil am sa fac o inregistrare cu acest microfon si o sa va dau un link!

[ Edited Wed Apr 25 2018, 11:32AM ]


Back to top
CrysMM
Wed Apr 25 2018, 12:56PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Eu le am cumparate de noi, si V75 si V35, in decembrie le-am luat. V75 avea ultimul update instalat.

Am facut test comparativ cu Shure SM58 si Beta58 vs Line6 cu preset de SM58 si Beta58, se aud la fel. Am pus capsula de Beta58 la Line6, se aude la fel. Nici un Shure, SM sau Beta58, 87 nu se aude mai bine ca V75 cu preset de Line6, parerea mea personala. Ma chinui sa gasesc o capsula pentru Line6 super cardioida, sunt curios cum se aude, dar din pacate nu se mai fabrica si nu sunt dispus sa cumpar una SH la pret de noua.

Pentru cei mai slabi la voce, asa ca mine, le recomand V35. Acopera mult din problemele vocii. V75 este prea fidel si trebuie sa fii foarte bun sa se auda bine.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg seria pa Posted by miki67 on 21 Jun : 19:23
De acord cu Minel.daca se mai si numeste ,,Bun,, atunci no coment


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap