Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Tonuri
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema tonuri
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Organist
Tue Mar 14 2017, 09:59AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Salutare prieteni! Stie cineva de unde pot lua tonurile "New Pa3 guitar" si toba "@@@@"...care sunt in setul lui Marius Gerea dar sa fie corecte?...cand le dau load imi spune ca lipsesc sunete sau ceva de genul...sau cu ce tonuri de fabrica anume le pot inlocui?....am korg pa300...va multumesc.

Back to top
Organist
Tue Mar 14 2017, 12:07PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Ma poate ajuta cineva?

Back to top
angelitto
Tue Mar 14 2017, 12:37PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
Care e exact eroarea? Eu cred ca sunt bune, doar ca la final primesti o avertizare. Asta nu inseamna ca nu e bun Kitul de tobe. Daca notele C2, D2, E2, etc, se aud atunci cel mai probabil este ok.

Back to top
duomusic
Tue Mar 14 2017, 12:50PM

Registered Member #16348
Joined: Sun Jan 29 2017, 03:24PM
Posts: 53
Ti le dau eu nitulescu , cum procedam ?

Back to top
Organist
Tue Mar 14 2017, 01:37PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Multumesc adminilor pt mutarea acestui thread la locul potrivit...apoi despre tonuri nu stiu cum se procedeaza...le incarci la download sau pe mail sau nr de tel...chiar nu stiu...

Back to top
angelitto
Tue Mar 14 2017, 02:18PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
Schimburile de materiale se fac exclusiv prin intermediul sitului. Regulamentul interzice postarea adreselor de email sau numere de telefon.

Back to top
Organist
Tue Mar 14 2017, 02:27PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Tocmai de aceea nu am postat adresa de mail sau nr de tel...pentru ca stiam de regula asta...atunci ramane doar sa le incarci pe site duomusic...

Back to top
Organist
Wed Mar 15 2017, 06:36AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
Ma poate ajuta cineva cu problema de mai sus?
Si s.a mai ivit inca una...imi poate spune cineva, de ce cand incarc un ton (de exemplu tambal deschis din setul lui Marius Gerea) la memoria pentru semplere imi arata ca si cum as fi incarcat 8 tonuri in loc de unu si imi mananca o gramada de spatiu? Asa s.a intamplat si la tambal deschis si la tambal inchis si la tonul de bas Marius Gore si la acordeonul general roland...incarc tonul respectiv si cand intru la memoria pt semplere imi arata ca am incarcat 2, 4, 8, sau 9 tonuri in loc de unul cat ar fi normal...unde e problema?
Va multumesc!

[ Edited Wed Mar 15 2017, 06:37AM ]


Back to top
poenaru
Wed Mar 15 2017, 09:41AM
Registered Member #2277
Joined: Tue Oct 14 2008, 11:21AM
Posts: 56
nitulescu a scris ...

Ma poate ajuta cineva cu problema de mai sus?
Si s.a mai ivit inca una...imi poate spune cineva, de ce cand incarc un ton (de exemplu tambal deschis din setul lui Marius Gerea) la memoria pentru semplere imi arata ca si cum as fi incarcat 8 tonuri in loc de unu si imi mananca o gramada de spatiu? Asa s.a intamplat si la tambal deschis si la tambal inchis si la tonul de bas Marius Gore si la acordeonul general roland...incarc tonul respectiv si cand intru la memoria pt semplere imi arata ca am incarcat 2, 4, 8, sau 9 tonuri in loc de unul cat ar fi normal...unde e problema?
Va multumesc!


Samplerele difera intre ele ca dimensiune (un tambal fata de un braci,de ex).


Back to top
Organist
Wed Mar 15 2017, 09:51AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 234
poenaru a scris ...


Samplerele difera intre ele ca dimensiune (un tambal fata de un braci,de ex).


Ca dimensiune inteleg...insa de ce am de exemplu 5 semplere adaugate si cand bag tambalul deschis imi arata ca am 9 semplere...nu ar trebui sa.mi arate 6?...ca doar am incarcat doar un ton...nu 4...sper ca intelegeti ce vreau sa spun...

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by miki67 on 17 Aug : 21:23
Aveti listele mai jos cu ce contine setul.LINK: Click aici !


[download] Kontakt old Folclor-AD: SupitaG-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:14
Multumesc


[download] Kontakt old Folclor-AD: Fluier-AD. Posted by cipri on 17 Aug : 18:07
Multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by muset on 17 Aug : 18:03
este inclus in set si braci+ contra pentru manual? multumesc.


[download] ADv2PA1000byMihai13-Update.SET Posted by Mihai13 on 17 Aug : 16:36
Ritmurile sunt din setul de baza, lucrate de mine in PA1000Tonurile sunt mai vechi majoritatea de la AD din setul de PA600.Din bonus sunt doar cele 2 chitari si un pian acustic car [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap