Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Problema Pa600 Midi Cubase
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Bogdan96
Thu Mar 16 2017, 11:04PM
Registered Member #13200
Joined: Wed Aug 07 2013, 10:42AM
Posts: 53
Va salut ! Dupa cum se vede si in titlu, detin un korg pa600. Am conectat clapa printr-un cablu usb si bineinteles primesc semnal MIDI. Problema este in felul urmator: as dori sa folosesc tonurile din clapa sub forma midi, pentru ca mai tarziu sa le pot ''manipula'' si controla. Am facut tot ce era de facut, softul (cubase 5) imi vede clapa, am ''selectat'' intrarile si iesirile dar NU se aud tonurile absolut deloc, repet: semnalul midi este prezent, dar as dori sa aud si tonurile din clapa mea. Am si o interfata audio ur 242 steinberg (nu prea are relevanta dar am spus sa mentionez si asta). Are idee cineva ce e de facut ca sa pot folosi si sunetele din clapa sub forma midi dar sa se auda ?? (bineinteles nu vreau sa se auda sub forma de semnal analog prin cablu jack etc....sper ca am fost destul de explicit) Sau exista un anume Vst pentru pa600, care sa activeze bancile de sunete din aceasta??? Va multumesc pentru un eventual raspuns ! O seara frumoasa ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Bogdan96
Thu Mar 16 2017, 11:26PM
Registered Member #13200
Joined: Wed Aug 07 2013, 10:42AM
Posts: 53
Cineva ?

[ Edited Thu Mar 16 2017, 11:30PM ]


Back to top
claaxy
Fri Mar 17 2017, 07:08AM

Registered Member #13424
Joined: Thu Oct 03 2013, 04:02PM
Posts: 275
Vezi ca este un fisier xml care se incarca in cubase, care contine mapa midi pe care o descarci de pe site-ul korg dar nu este pentru pa600 si atunci o descarci pe aia de pa3x. Cauta pe youtube video facut de AD cu aceasta problema. Succes!!!

Back to top
Bogdan96
Fri Mar 17 2017, 06:34PM
Registered Member #13200
Joined: Wed Aug 07 2013, 10:42AM
Posts: 53
Multumesc frumos, voi incerca si revin in caz ca nu reusesc ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Bogdan96
Fri Mar 17 2017, 11:26PM
Registered Member #13200
Joined: Wed Aug 07 2013, 10:42AM
Posts: 53
Exact cum ma asteptam; am ''instalat'' respectiva fila insa rezultatele sunt identice...nu pot intelege de ce nu se aud absolut deloc sunetele....este oare ceva de facut cu audio cardul, ceva de conectat si nu stiu eu ???? Si mai am urmatoarea problema, atunci cand incerc sa inregistrez midi, mi se aud ''tonurile'' (adica doar un pian, indiferent ca inregistrez un tambal/chitara/braci/bass etc...) in boxele de la pa600 nu in pc.....deci prin urmare are logica faptul ca dupa nu pot inregistra audio din midi-ul inregistrat deoarece....nu este nici un semnal audio......astept in continuare pareri...chiar am nevoie mare de ajutor...lucrul asta m-ar scuti de o groaza de bani aruncati in vst-uri....

Back to top
melody
Sat Mar 18 2017, 10:32AM

Registered Member #12572
Joined: Tue Mar 05 2013, 07:19PM
Posts: 23
Daca vezi ca merge,adica daca iti apare pe vometre ca sunetu intra dar nu se aude apasa F4 si selecteaza de acolo placa de sunet prin care este bagata clapa.Este posibil asta sa fie problema ta

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set ptr.Roland Fantom G6-7 Banat-Serbia Posted by baharan on 15 Nov : 21:36
hi . thank you .


[download] Set Korg Pa600 Denis Posted by cipri on 15 Nov : 20:10
Multumesc.


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by cipri on 15 Nov : 20:03
Multumesc.


[download] Set Korg Pa3x Iulian de la Vrancea Posted by Grisa on 15 Nov : 00:32
Mersi,sanatate si succes.


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by Grisa on 15 Nov : 00:17
Mersi miki67,sanatate si noroc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap