Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Care ar fi o alegere mai buna yamaha tyros 4 sau 5?
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Pavell
Tue Apr 25 2017, 09:01PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
Multumesc tuturor pentru raspunsuri !!

Back to top
djbossbest
Tue Apr 25 2017, 09:29PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 369
Pavell a scris ...

Deci pana la urma tot T4 e baza !

Ca fost posesor de T4 si actual T5, te sfatuiesc sa alegi 5. Oricum nu cred ca o sa te apuci tu sa iti faci semplere de la 0 si toate style-urile la fel ca sa te incomodeze asa mult lucrul cu pc, si oricum si la t4 depinzi de pc. Avantaj mare ca la T5 poti sa ai 2-3-5 seturi incarcate simultan in clapa si poti sa lucrezi destul de usor sa mai aduci modificari la style. Si la o posibila revanzare a clapei zic ca o dai mai usor.

Back to top
Pavell
Tue Apr 25 2017, 09:50PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
aha inteleg...dar daca vreau sa bag un set in ea il pot incarca de pe stick nu?

Back to top
djbossbest
Tue Apr 25 2017, 10:06PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 369
Pavell a scris ...

aha inteleg...dar daca vreau sa bag un set in ea il pot incarca de pe stick nu?

poti incarca setul de pe stic, doar ca treaba sta in felul urmator: daca incarci de pe stic nu o sa poti sa mai adaugi alte tonuri in acel set, de aia iti spuneam de adaptorul wireless. Daca incarci un set din pc in clapa prin wireless, poti sa vii ulterior cu modificari la set, sau sa adaugi alt set pe langa cel existent fara a-l afecta pe cel care il ai. Ai soft de la yamaha foarte usor de folosit pe calculator si inainte de a incarca setul il poti modifica in softul respectiv, poti incarca set de t4, doar il bagi in softul acela si el il converteste automat.

Back to top
mariuspantera
Tue Apr 25 2017, 10:12PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Posts: 351
Pavell a scris ...

aha inteleg...dar daca vreau sa bag un set in ea il pot incarca de pe stick nu?

Ca sa pui setul pe stick ai nevoie de pc si programul yem , nu poti pur si simplu sa copii setul pe stick din calculator sau din alta clapa tyros 5 ,neexistând posibilitate la tyros 5 de a salva setul din clapa!

[ Edited Tue Apr 25 2017, 10:13PM ]


Back to top
djbossbest
Tue Apr 25 2017, 10:21PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 369
mariuspantera a scris ...

Pavell a scris ...

aha inteleg...dar daca vreau sa bag un set in ea il pot incarca de pe stick nu?

Ca sa pui setul pe stick ai nevoie de pc si programul yem , nu poti pur si simplu sa copii setul pe stick din calculator sau din alta clapa tyros 5 ,neexistând posibilitate la tyros 5 de a salva setul din clapa!

Asa este dl marius, de aia nu vedem thread-uri cu "super set 2020 pentru tyros 5, sau set nou pentru t5". Ori iti faci cu mana ta ori platesti pe cel care a facut setul.

Back to top
Pavell
Tue Apr 25 2017, 10:41PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
inteleg...e complicat cu pusul setului...

Back to top
Pavell
Tue Apr 25 2017, 10:44PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
dar in momentul cand eu vreau sa pun setul din pc pe clapa prin weirless apare ceva in pc unde incarc setul?

Back to top
djbossbest
Tue Apr 25 2017, 10:54PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 369
Pavell a scris ...

dar in momentul cand eu vreau sa pun setul din pc pe clapa prin weirless apare ceva in pc unde incarc setul?

e foarte simplu, este si tutorial pe youtube, in romana. Ai load si selectezi tot ce ai nevoie si ai buton "send to instrument" si astepti sa faca treaba.

Back to top
Pavell
Tue Apr 25 2017, 10:58PM

Registered Member #15222
Joined: Sun May 31 2015, 10:03PM
Posts: 120
nu gasesc tutorialul ../../images/emotes/yahoo/yahoo_sad.gif

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set ptr.Roland Fantom G6-7 Banat-Serbia Posted by baharan on 15 Nov : 21:36
hi . thank you .


[download] Set Korg Pa600 Denis Posted by cipri on 15 Nov : 20:10
Multumesc.


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by cipri on 15 Nov : 20:03
Multumesc.


[download] Set Korg Pa3x Iulian de la Vrancea Posted by Grisa on 15 Nov : 00:32
Mersi,sanatate si succes.


[download] V.Barlad-din pa4 in pa3decompresat Posted by Grisa on 15 Nov : 00:17
Mersi miki67,sanatate si noroc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap