Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Incarcare set in Tyros 5
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Crissys123
Thu May 04 2017, 11:53AM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 86
Salut .. am de incarcat un set in tyros 5 setul fiind luat de aici LINK: Click aici ! , cum procedez ?
Mentionez ca nu am avut de aface cu yamaha pana acum si nu stiu ce si cum si ce si de ce:)

Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 05:04PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 353
Prima data descarci YEM (Yamaha Expansion Manager) si instalezi in pc. Daca ai adaptorul wireless al clapei e mai bine, pentru ca o sa poti aduce completari setului ulterior, daca incarci setul de pe stick nu o sa mai poti adauga nici un ton ulterior. Asadar dupa cei ai instalat programul in pc ai 2 variante:
1. Prin adaptorul wireless (cel mai recomandat), deschizi YEM si acolo o sa ai import pack sau asa ceva si se deschide o fereastra si mergi unde ai tu setul si selectezi tot si tonuri, style, registrii, tot la gramada si yem iti face conversia si dupa ce termina treaba dai send to instrument.
2. daca nu ai adaptorul poti sa dai export la pack to usb tot din programul yem si il instalezi de pe stick, dar sa nu uiti ca nu o sa mai poti adauga tonuri in clapa ca iti formateaza ram-ul
Daca nu ai inteles din ce ti-am spus cauta pe youtube ca are Iuli de la Tulcea tutorial cum se pune setu cu YEM, iti dadeam link dar mai are pe acolo si chestii care pot fi considerate reclame si nu intentionez asta.
PS: Setul care vrei sa il pui e foarte bun, e chiar setul lui Vasilica care este prezentat pe youtube + style de fanfara si ceva mai pentru Moldova-Bucovina.

[ Edited Thu May 04 2017, 05:08PM ]

Back to top
Crissys123
Thu May 04 2017, 05:23PM

Registered Member #15625
Joined: Mon Jan 11 2016, 08:03PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 86
Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!
Back to top
djbossbest
Thu May 04 2017, 07:26PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 353
Crissys123 a scris ...

Multumesc mult de tot, nu am adaptorul wireless dar ma descurc si cu un cablu ! inca odata multumescc!!!

Cu placere. De descurcat de descurci sigur, problema e ca daca nu incarci setul prin adaptorul acela, nu o sa poti pe viitor sa faci modificari la set, sa mai adaugi ceva, adica o sa poti dar de fiecare iti formateaza ram-ul si astepti iar 1 ora sa incarci set-ul +tonul care vrei sa il adaugi extra. Spor

Back to top
shuper
Wed May 17 2017, 04:00PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 23
straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu
Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 04:13PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 353
shuper a scris ...

straniu de ce nu se poate folosi cablul usb si nu stickul pentru aceleasi actiuni care se fac prin adaptor wifi, foarte straniu

Nu e straniu, e o chestie de c---t pe care au "gandit-o" astia de la yamaha. La tyros 5 e bun ca adaptorul e inclus in pachet dar la seria psr adaptorul se cumpara separat.
Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 05:30PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai
Back to top
djbossbest
Wed May 17 2017, 05:46PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Location / Localitate:: Horodnic de Sus
Posts: 353
Mihai13 a scris ...

Salut,
Eu am luat un adaptor dupa, in speranta ca daca am pus ceva (un set) mai pot sa adug un altul.
Nu merge. Pe langa asta uneori la pachete mai mari se intrerupe conexiunea ceea ce ma enerveaza.
At fi interesant daca cineva ar face in tutorial, macar pt cum modifici un set fara sa formatezi din nou.
Eu nu am gasit.
Stima tuturor.
Mihai

Mihai conditia e ca setul sa fie pus de la inceput prin wireless, daca l-ai pus de pe stick dupa aia nu poti sa aduci modificari fara sa formateze ram-ul. Trimiti setul care te intereseaza prin wireless si dupa daca mai adaugi altceva si dai send to instrument Yem-ul stie ca a fost incarcat initial tot prin wireless si nu mai formateaza, cel putin asa e la T5, dar ma gandesc ca si la psr-uri tot la fel ar trebui sa fie. La faza cu intreruperi vezi sa ai semnal cat mai bun pentru a nu intampina probleme.
Back to top
Mihai13
Wed May 17 2017, 06:26PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 90
Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai
Back to top
mariuspantera
Wed May 17 2017, 09:40PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 315
Mihai13 a scris ...

Mersi mult DJ teoretic stiu, practic speram ca daca am pachetul de baza instalat, din cand in cand mai pot proba un ton sau un style din alt pachet fara sa formatez.
Imposibil, wireles sau nu, pachet nou formatare sigura, mare porcarie.
Pacat de clape ca nu-s rele, asta este <dansam cum canta lautarii>
Stima
Mihai

Da Mihai ,se poate sa instalezi un sampler sau mai multe fara sa formatezi! Styl-urile le citeste direct de pe usb! Urmareste tutorialele de pe youtube ,sunt explicati toti "pasii" necesari pentru a instala un ton in clapa fara sa formatezi !


[ Edited Wed May 17 2017, 09:40PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 25 Nov : 01:01
Stimati colegi,am vrut sa intreb cine are deja Genos,ce diferenta este fata de Tyros 4 s-au Tyros 5 la folclor???mersi...

tavy1979 » 24 Nov : 20:35
Multumesc @CrysMM. Am renuntat la schimb. Ai mare dreptate.

Roberto E80 » 24 Nov : 19:17
salutare Iulian!

Iulian Rosca » 24 Nov : 19:16
Buna seara stimati colegi!

CrysMM » 24 Nov : 16:50
@tavy1979 - omul vrea sa scape de clapa si nu stie cum sa faca. Eu zic sa stai linistit, PA1 este depasita, veche, poti avea probleme cu ea, are sound mai slab ca PA300, ocupa spatiu mai mult, este mult mai grea. Asta cu placa de baza la PA3 este asa, sa nu te intrebi tu de ce vrea PA300. Nu contesc ca PA1 nu este o clapa buna, dar la sound in nici un caz nu este peste PA300. Sa nu mai vorbim de materialele invechite.

tavy1979 » 24 Nov : 15:30
Va multumesc mult colegi pentru sfaturi.

angelitto » 24 Nov : 13:53
Ca si constructie pa1x e intr-adevar cu mult peste pa300, la care butoanele is jalnice, dar ca sound si posibilitati pa300 e in fata. Totusi si eu zic ca e bine sa probezi si un pa1x si alegi ce iti place.

Roberto E80 » 24 Nov : 13:36
salutare tuturor!... tavy1979 eu zic ca PA1 X a fost si va ramane o clapa foarte buna! PA 300 este o jucarie (parerea mea)Tot ceea ce trebuie sa faci este ca sa o verifici sa vezi daca este pastrata in buna stare!

angelitto » 24 Nov : 13:02
@EmilCornel, ramai pe pagina cu uploadul pana iti apare: ”upload ok”

angelitto » 24 Nov : 13:01
@tavy1979 , Dupa mine, ai face o mare prostie.

EmilCornel » 24 Nov : 12:22
Are cineva o idee de ce nu pot sa incarc niste materiale????

EmilCornel » 24 Nov : 12:21
Salutare

tavy1979 » 24 Nov : 12:14
Salutare colegi. O mica intrebare. Se marita sa dau o PA300 la schimb cu un PA1x modelul cu difuzoare + un mixer amplificat 2x380W. Omu vrea PA300-le pntru placa de baza zice el ca s-ar potrivi la PA3x.

EmilCornel » 24 Nov : 12:09
Buna

Grisa » 24 Nov : 04:21
Salut la toti!

nuty » 23 Nov : 19:40
buna seara colegi

Mihai13 » 23 Nov : 19:28
Salut baieti,
Ati gasit vreunul PA Manager 3 spart sa stiu daca-l mai caut pe torente sau nu
Banuiesc ca nu se poate pune aici pt ca nu este free

rogabriel » 23 Nov : 16:57
multumesc pentru sfaturi

CrysMM » 23 Nov : 15:55
Asculta pe Youtube demo cu ambele, Yamaha PSR 2100 am avut in fata, E50 nu am avut, dar din ce aud pe Youtube, mie personal nu-mi place. La capitolul asta nu mai poti cere sfaturi, ai urechi sa asculti

CrysMM » 23 Nov : 15:53
O alta problema mai poate fi intretinerea. In caz ca vei avea probleme, sa presupunem cu claviatura. Clapa rupta, schimbarea contactilor de guma, mult mai usor gasesti pentru Yamaha.

rogabriel » 23 Nov : 15:53
atunci ca si tobe e mai buna yamaha ?

CrysMM » 23 Nov : 15:52
@rogabriel - buna nu este niciuna. sunt total depasite ambele. Conteaza care este in stare mai buna fizic, clape, butoane. Atentie la ecran la Yamaha, acel model de ecran are anumite probleme. Sa se vada clar, fara sa aiba liniute subtiri pe el. Daca poti, bate si putin in el, sa nu cumva fie aranjat sa vada bine in momentul vanzarii, de preferat clapa sa fie rece cand o probezi. Mie la E50 nu-mi place deloc cum suna tobele. Vezi si tu pe youtube, gasesti destul demo cu ambele clape, usoara, folclor, si-ti faci o parere.

rogabriel » 23 Nov : 14:55
dati--mi si mie o parere care dintre cele dou e mai buna roland e 50 sau yamaha 2100

Roberto E80 » 23 Nov : 14:29
salutare tuturor!

rogabriel » 23 Nov : 13:57
aici nu e vb de ridicat sau etc este vorba de cum se aude

rogabriel » 23 Nov : 13:57
ma refer la yamaha 2100

rogabriel » 23 Nov : 13:56
da george de asta si intreb dar ce parca se aude cealalta mai bine

pustiulica » 23 Nov : 13:34
@rogabriel, din ce punct de vedere intrebi? Legat de sunet PSR9000 este incomparabil peste E50, la fel legat de claviatura, posibilitati, daaar si de greutate! PSR9000 este de vreo 4-5 ori mai grea decat E50, ceea ce o face aproximativ netransportabila daca nu ai bagat sala macar vreo 2 ani

george32 » 23 Nov : 13:19
rogabriel-fiecare cu gustul si parerea lui dar eu nu cred ca se merita roland e 50 este cu ecran tactil

rogabriel » 23 Nov : 13:06
rectific yamaha psr 2100 am gresit eu scuze

Prylyca » 23 Nov : 12:55
Bună ziua stimați muzicieni

rogabriel » 23 Nov : 12:36
buna ziua colegi , am si eu o intrebare se merita sa fac schimbul intre un roland e 50 cu un yamaha psr 9000 ?

benone » 23 Nov : 09:24
O Dimineata placuta tuturor

ionut74 » 23 Nov : 06:21
Buna dimineata

stocholm23 » 23 Nov : 00:39
O seara placuta !

Gioni » 23 Nov : 00:03
noapte buna

fantastic » 22 Nov : 23:12
Noapte buna dragi colegi !!!

barth53 » 22 Nov : 20:06
Salutari tuturor!

Seva » 22 Nov : 18:45
Buna seara ! Nu gasesc versurile la Lei ,lei -Provincialii si nici nu inteleg unele cuvinte pe youtube ...stie cineva unde le-as gasi .cu multumiri !!!

adinek » 22 Nov : 14:09
buna treaba

sorin77sol » 22 Nov : 11:37
Buna ziua ! ...

Mcmiki » 22 Nov : 10:44
Salutare tuturor ...

lucianG1000 » 22 Nov : 09:13
Bună dimineața !

yul » 21 Nov : 23:45
buna seara si bun gasit tuturor.

floriensen » 21 Nov : 21:36
buna seara si bun gasit tuturor.

danieltrd » 21 Nov : 20:43
buna seara...,,

george32 » 21 Nov : 19:41
Salut

costygrek » 21 Nov : 19:18
seara buna tuturor!

viorelious » 21 Nov : 19:11
seara buna!

Prylyca » 21 Nov : 12:35
Bună ziua stimați muzicanți

pyry » 21 Nov : 10:03
buna dimineata dragi colegi

reb3lutxxx » 21 Nov : 09:58
Salutare dragi colegi!

mariuspantera » 20 Nov : 22:04
Cu plăcere!

marukorg » 20 Nov : 20:43
Mulțumesc frumos Marius

mihaichiru78 » 20 Nov : 20:36
Seara buna

cosys112 » 20 Nov : 20:00
Salut !

SkiN » 20 Nov : 17:43
viori , orchestra , sax ,acordeon

mariuspantera » 20 Nov : 17:13
Marukorg, am urcat la downloads stylurile de folclor din setul lui Viorel de la Bârlad! Stylurile sun in format midi (export SMF) . Le gasesti in Downloads la styluri Korg , dupa ce o sa fie aprobate de un admin! Succes!

marukorg » 20 Nov : 17:13
Salutare tuturor

mariuspantera » 20 Nov : 17:08
Salut!

claudyucla » 20 Nov : 15:58
salutare

Roberto E80 » 20 Nov : 08:47
salutare tuturor!

marukorg » 20 Nov : 00:35
Marius numai stylurile de folclor..care sunt mai bune pt cantat...sârbă;hora mare;lenta;lăutărească si cam atât...Mulțumesc oricum Marius

mariuspantera » 20 Nov : 00:28
Marukorg , te ajut eu numai sa-mi spui ce styluri te intereseaza? Eu le pot scoate cu export midi fiecare cv in parte e munca multa si la si la tine ! Nu stiu daca se pot converti cu korg pa manager ca atunci ar fi simplu!

Prylyca » 19 Nov : 21:48
Bună seara

Cosma » 19 Nov : 15:46
Sal all :-:-h

marukorg » 19 Nov : 14:02
Salutare prieteni...Ne ajuta si pe noi cineva cu stylurile de folclor din setul de pa4 al lui Viorel??

Prylyca » 19 Nov : 13:39
George32 mulțumesc foarte frumos pentru sfaturi o duminică frumoasă vă doresc.

kisut » 19 Nov : 10:49
Salut. Stie cineva de unde pot face download la fisierul Korg Pa 3x format.pkg. Mutumesc anticipat!

george32 » 19 Nov : 09:29
Prylyca-cablu midi-usb

Cristi Ciobanu » 19 Nov : 09:28
O duminica frumoasa va doresc !!!

cipri » 19 Nov : 08:57
Salutare tuturor o Duminica placuta la toti.

Prylyca » 19 Nov : 08:48
Salutare dragi muzicanți cum conectez un Roland e86 la calculator mulțumesc anticipat!daca îmi poate da cineva o parere

Prylyca » 19 Nov : 08:43
Bună ziua

catalin184 » 18 Nov : 23:17
Buna seara

danieltrd » 18 Nov : 21:14
buna seara,,,..

EMIRAH » 18 Nov : 20:17
Salutare prieteni ,vreau sa modific un style de pa 4x dar nu stiu de unde pot memora fiecare varianta in parte la sectiunea TUNING +/-,stie careva (ex:V1 bass-/ V2 bass+ )? Multumesc !

pyry » 18 Nov : 16:31
scuze ca intru in discutie eu lucrez mai mult cu korg dar yamaha e totusi yamaha si un tyros 3 eeeeee eeeeee daca stii sa al arajezi suna nu mai vorbim de finetea clapelor

george32 » 18 Nov : 14:37
MarianD-depinde cat de uzate sunt amandoua dar din ce stiu si eu korg pa 600 este peste tyros 3

MarianD » 18 Nov : 14:29
Sa schimb Korg Pa 600 cu un Tyros 3 ?

claudyucla » 18 Nov : 14:05
buna ziua

Claudiux10 » 18 Nov : 11:56
Nitacoita pt partea de folclor la pa 600 iti recomand setul lui Viorel de la barlad.Bafta

Prylyca » 18 Nov : 07:20
Permiteți-mi vă rog frumos să descarc setul Roland e 86-e96 de la secțiunea download încărcat pe site de vitkov mulțumesc.

Prylyca » 18 Nov : 06:22
Bună dimineața .

basal » 17 Nov : 21:08
Stie cineva daca exista mapa de sunet pt roland BK3,si daca da se poate baga in Style works ?

danieltrd » 17 Nov : 20:49
salutari....

Colyy » 17 Nov : 20:11
Salutare tuturor

Prylyca » 17 Nov : 18:54
Mulțumesc pentru sfaturi o seară frumoasă vă doresc.

Nitacoita » 17 Nov : 18:13
imi recomanda cineva un set bun pentru korg pa 600

george32 » 17 Nov : 15:55
Prylyca sunt niste baterii care tine ritmurile in clapa eu am pus la gem wk3 si a mers,nu stiu daca merge si la modelul tau.

rogabriel » 17 Nov : 14:38
LINK: Click aici ! aic i claudiux colinde

Claudiux10 » 17 Nov : 14:25
Buna ziua dragi Muzicanti!!! Un set bun dw colinde pt pa 600 stie cineva...Multumesc Doamne ajuta°°!!!

rogabriel » 17 Nov : 12:59
e 86 ???? mai exista asa ceva ????? mai foloseste cineva !!! mai bine video daca poti si abgradeaza-te si tu cu ceva mai nou aia e veche rau ...............................si nu cred ca se poate ceva pt memorie alea din cate stiu doar citesc de pe discheta atat ..........sory Prylyca schimbo

cipyanoo » 17 Nov : 09:25
Buna dimineata tuturor! A mai incercat cineva cu pa 300 sa instaleze pkg - ul ala care deblocheaza functia de sampling?eu am tot incercat dar nu vrea.se opreste la 0 % dupa 10 secunde si spune:sistem update failed.please turn the instrument off.multumesc anticipat.

Prylyca » 17 Nov : 08:54
BUNĂ ZIUA AM UN Roland e 86 nu are memorie statica deci daca o închid șterge tot are cineva o idee cum pot face să țină styluri in memorie memorate pentru întotdeauna ?multumesc mult!ozi bună vă doresc.

Prylyca » 17 Nov : 08:45
Salutări la toți a poate ajuta cineva cu un set pentru Roland e 86,si MULTUMESC din suflet!

Prylyca » 17 Nov : 08:21
Mulțumesc pentru invitație în primul rând !am și eu nevoie de un set Roland e86 vă mulțumesc frumos o zi bună

danidaniel » 16 Nov : 20:34
Buna seara

danieltrd » 16 Nov : 19:07
buna seara..,,

george32 » 16 Nov : 18:42
salut,o seara buna tuturor.




Comentarii noi


[download] Manual de utilizare Korg PA600 in limba romana Posted by viorel t on 24 Nov : 18:30
multumim !


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by marukorg on 24 Nov : 17:23
se poate incarca in pa3??


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by Mrbogdan on 24 Nov : 13:40
Foarte bun!Multumim mult si poate postezi si un sax bun de juzi!


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by geogenesys on 23 Nov : 19:06
Lasa si o descriere, de unde si cum ar suna, te rog!!! Si pentru celalat la fel, acordeon Sibiu...1511456803 ]


[download] tonuri roland Posted by faber on 21 Nov : 17:37
pentru ce roland?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap