Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha Tyros 4 An fabricatie !!
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Sergiu pa2x
Mon May 29 2017, 07:05PM

Registered Member #47
Joined: Thu May 29 2008, 12:42AM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 147
Rog cunoscatorii sa ma ajute cu un raspuns referitor la ultimul an in care s-a fabricat Tyros 4 si daca se poate verifica asta dupa seriie .si care ar fi ultimile serii !!! Multumesc anticipat !!

Back to top
gigiflo
Mon May 29 2017, 07:41PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1257
Ar trebui sa fie primul an al lui T5. Poate seria "Aniversar" sa fie ceva mai aproape de noi...
Back to top
Sergiu pa2x
Mon May 29 2017, 08:05PM

Registered Member #47
Joined: Thu May 29 2008, 12:42AM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 147
Multumesc pt raspuns gigiflo !! Au nisste serii dupa acele serii poti vedea cam cat sunt de vechi ..cum este si la korg !!


Back to top
mariuspantera
Mon May 29 2017, 09:49PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Location / Localitate:: Bacau
Posts: 327
Seria aniversar a fost scoasa numai in 2012!


[ Edited Mon May 29 2017, 09:52PM ]

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



lin » 23 Jan : 22:27
Salutare tuturor....

LAVIN » 23 Jan : 22:15
seara buna

admin » 23 Jan : 21:21
@Marianitu, trimiti mail aici LINK: Click aici ! cu toate datele. Citeste ce scrie la VARIANTA 2.

virgilex » 23 Jan : 19:16
seara buna mesterilor

miki67 » 23 Jan : 18:36
O seara buna la toti va doresc!

blink » 23 Jan : 13:00
in curand am sa fac upload la cateva styluri pentru casio in format AC7

dangiuca » 23 Jan : 12:13
Buna ziua .

valinico » 23 Jan : 11:56
Salut!

sorin77sol » 23 Jan : 11:09
Buna ! ....

Marianitu » 23 Jan : 10:41
Buna dimineata . Imi poate spune cineva care este procedura daca am uitat sa specific username-ul cand am facut donatia ,iar donatia am facuto dupa alt email decat cel cu care sunt inregistrat pe acest site

george32 » 23 Jan : 09:52
Salutare

pyry » 23 Jan : 09:29
'neata la toate lumea si o zi mununata

lucianG1000 » 23 Jan : 09:14
Salutare !

cipri » 23 Jan : 08:51
Buna dimineata

cdinu » 23 Jan : 08:29
Buna dimineata.
Multumesc CrysMm.

Crystyan38 » 23 Jan : 00:52
Buna seara

monelut75 » 22 Jan : 22:54
buna seara la toata lumea!!

seby_69 » 22 Jan : 22:26
buna seara stimati colegi!

s_cristi » 22 Jan : 21:57
Schimba registrations din pedala, dar e posibil ca back sa fie un midi, nu style.

Grisa » 22 Jan : 21:40
Buna seara la toti!

barth53 » 22 Jan : 21:23
Buna seara tuturor!

sorin77sol » 22 Jan : 21:05
Buna seara ! ...

CrysMM » 22 Jan : 20:20
@cdinu - din cate stiu eu, doar prin PayPal se pot face donatii si adresa de mail de la PayPal sa fie aceeasi cu cea de aici. Sunt cateva seturi de PSR9000, nu stiu ce sa-ti spun despre ele, nu detin aceasta clapa.

cdinu » 22 Jan : 19:03
SALUT CrysMM.
da are echo , poti sa ma ajuti cum sa procedez daca nu am card , ridic banii din casierie firmei.
sa donez 10 euro si sa dowload ptr psr 9000 .
orga are 17 ram , te rog sa imi recomanzi si ce set pot sa dowload.
multumesc.

Marianitu » 22 Jan : 18:36
Buna seara ! Aveti idee cat poate dura pana sa pot downloada ceva am facut donatia in urma cu 10 min !?

Claudiu97 » 22 Jan : 18:20
Buna seara!

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:45
Am o intrebare dar ca sa intri la colegiul "Stefan Neaga" ce acordeon trebue sa-mi eu?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:33
Nu pot sa descarc numic! Ma poate cineva ajuta?

SasaBoss43 » 22 Jan : 17:32
Buna seara !

cipi p » 22 Jan : 17:31
buna seara colegi

Grisa » 22 Jan : 17:29
Salutare colegi!

marukorg » 22 Jan : 17:21
Salutare tuturor

CrysMM » 22 Jan : 16:25
@milumil - S970 le citeste direct

CrysMM » 22 Jan : 16:23
@milumil - pe PC cu playerul vanBasco.

pustiulica » 22 Jan : 16:23
@milumil, fisierel cu extensie kar sunt fisiere pe care le citesc softurile de karaoke. Ti le citeste si clapa daca schimbi extensia in .mid , doar ca pentru a se auzi bine trebuie sa asignezi instrumentele potrivite pe fiecare track.

CrysMM » 22 Jan : 16:22
@cdinu - este ok prin rca, ai luat semnal. Banuiesc ca este scula mai low end pentru karaoke cu efecte echo, ma speriasi cu reverb pe statie.

pyry » 22 Jan : 16:06
buna ziua colegii

milumil » 22 Jan : 15:08
buna la toata lumea si o mica intrebare pentru cei ce ma pot ajuta cum pot deschide fisiere terminatia KAR multumesc mult

claudyucla » 22 Jan : 15:05
buna ziua

EMIRAH » 22 Jan : 14:35
Ziua buna tuturor colegiilor !:-h

cdinu » 22 Jan : 13:30
Statia are 2 ieșiri ptr 2 boxe , și altă ieșire tip RCA .

cdinu » 22 Jan : 13:29
Salut.
Sa am reverb in statie și am scos prin RCA (out) din statie, ptr boxe sunt clapete roșu și negru.
Este bine cum am procedat?
Am luat doar semnalul ? Sau și putere?
Ms.

CrysMM » 22 Jan : 11:53
@cdinu - Ai reverb pe statie? Sper ca nu ai scos semnalul din statie in mixer prin ieserea pentru boxe. Iesirile pentru boxe din putere activa se scot strict in boxe pasive, nu se folosesc pentru a scoate semnal.

cdinu » 22 Jan : 11:24
Am inteles.
Un alt subiect :
Am folosit cateva ore : prin statia de amplificare am folosit microfon, conecatata in mixer, cu iesire in boxa activa.
Am procedat corect?
Aqm folosit statia ca reverb ptr microfon.
Ms.
CrysMM

CrysMM » 22 Jan : 10:04
@cdinu - Aceeasi cu amplificatorul. Ai 8 ohmi pe canal la amplificator, folosesti boxe de 8 ohmi. Daca scrie ca amplificatorul are 4 - 8 ohmi, atunci el functioneaza si cu boxe de 4 si cu boxe de 8. Diferenta este ca atunci cand folosesti 4 ohmi ai o putere, iar pe 8 ohmi vei avea o putere mai mica. Ai grija la putere. Este bine sa ai ceva rezerva, daca ai de ex. boxe de 400W, un amplificator mai mic sau egal nu prea te ajuta, sa ai rezerva la acesta.

Derader » 22 Jan : 07:10
Salut, are cineva idee cum pot proceda cu un pa900?nu vrea sa mai porneasca apare doar scrisul korg si atat...

cdinu » 22 Jan : 06:03
buna dimineata CrysMM.
am citit anunturi de vanzari cu specificatii ; amplificator impendanta 4-8 ohmi.
ce impendanta trebuie sa aiba boxele ?
ms.

CrysMM » 22 Jan : 01:42
Yamaha S770 a ajuns la 3500 lei, S970 la 6500 si S670 la 2450 (S670 a mai fost la acest pret). Vorbesc de preturi la produse noi, in magazin.

CrysMM » 22 Jan : 00:52
@cdinu - ce vrei mai exact sa calculezi? Explica ce vrei sa faci practic.

cosys112 » 21 Jan : 23:13
salut

cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi




Comentarii noi


[download] Tambal Viorel de la Barlad T4 UVN Posted by Grisa on 23 Jan : 23:25
Sanatate Mihai, realizari noi si cat mai bune si mai frumoase.


[download] Tambal Viorel de la Barlad T4 UVN Posted by Mihai13 on 23 Jan : 23:03
Stiu Grisa, eu doar mi-am spus o parere.Apreciez mult faptul ca faci UVN-uri, desi vin de la T4, au ramas singurul mod de a transfera ton cu ton, cu YEM si codarile seturilor Yamah [more ...]


[download] Tambal Viorel de la Barlad T4 UVN Posted by Grisa on 23 Jan : 21:20
Salut Mihai,in primul rand acest tambal nu-i al meu si eu cu dansu nu cant,eu l-am pus la rugamintea unui coleg,sanatate si numai bine.


[download] Tambal Viorel de la Barlad T4 UVN Posted by Mihai13 on 23 Jan : 20:48
Salut Grisa,Ca marime 11MB e OK, pe demo-ul tau parca suna mai bine un pic.L-am pus in locul catorva tambale pe S970 si sincer nu m-a impresionat.Nu stiu daca ar prinde un loc in p [more ...]


[download] Set korg pa 900 laur Posted by acery71 on 23 Jan : 18:53
Salutare ! Acest set mai este pe site sub un alt nume , nu imi aduc aminte numele celuilalt ! Are erori multe de corectat si nu este compresat ! O seara placuta in continuare !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap