Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Mihai13
Mon Jul 03 2017, 10:35AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 79
Noua serie de la Yamaha vine cu disponibilitati de memorie superioare.
Daca cumva va apare, lucrand la ceva, un mesaj ce va spune ca nu este destula memorie tineti cont de faprtul ca Yamaha are 2 feluri de memorie: una pt expansion pack (EPM) si una pt user (UM) ,mai mica.
Lucrand diverse si tinand in UM: midi, style, pad, registration etc aceasta se poate umple si va apare mesajul cu pricina.
Pt a debloca situatia stergeti (sau mutati pe stick sau HD) din fisiere.
Mai jos lista cu memoriile:
S670: EPM=32MB; UM=2MB
S770: EPM=160MB; UM=13MB
A3000: EPM=512MB; UM=13MB
S970: EPM=512MB; UM=13MB
T5: EPM=512/1024MB; UM=6.7MB
Sper sa va fie de ajutor.
Revin cu alte <>.
Mihai


[ Edited Mon Jul 17 2017, 10:26AM ]


Back to top
shuper
Mon Jul 03 2017, 12:11PM
Registered Member #16485
Joined: Thu Apr 06 2017, 09:23AM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 23
multumesc Mihai.
Back to top
CrysMM
Mon Jul 03 2017, 02:16PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 183
Poate gasesti secretul instalarii unui pack pe USB . Gasisem ceva despre extinderea memoriei la S770, dar nu mai gasesc informatia, ceva de prin Vietnam.

Edit: Revin, am gasit link-ul

LINK: Click aici !

Din ce inteleg eu de acolo, cu google translate, se poate ridica limita de 160 Mb din S770 pana la 512 ca la S970!?! O sa le trimit un mail in engleza, poate ne intelegem si aflam despre ce este vorba.

[ Edited Mon Jul 03 2017, 02:53PM ]

Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 05:58PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 79
Foarte interesant Cristi, banuiesc ca este ceva de atasat, altfel din soft nu au de unde sa mai ia decat cei ~125MB dedicati pt audio file; zic si eu.
Cele bune!
Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 06:36PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 183
Am reusit sa vorbesc cu ei, fac upgrade fizic la memorie, dar trebuie trimisa placa acolo, in Vietnam. Prea multa bataie de cap. Costurile sunt in jur de 120$. Ar fi ok, dar cred ca dureaza 3 luni sa trimiti si sa primesti inapoi placa. Asta daca am inteles eu bine, ziceau ceva de update/upgrade la A3000, am mai trimis cateva intrebari, tipii nu prea vorbesc bine engleza.

Nu ar fi de mirare sa aiba aceeasi placa ca in 970 dar cu limitare din soft. Daca aflu ceva concret revin cu informatii.

Momentan ma lupt cu clapa sa rezolv o problema tehnica cu garantia, dar se pare ca nu prea se rezolva. Cred ca renunt la garantie pana la urma.

Toate cele bune.
Back to top
Mihai13
Tue Jul 04 2017, 06:46PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 79
Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.

Back to top
gigiflo
Tue Jul 04 2017, 07:50PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1225
Mihai13 a scris ...

Pacat ca nu ai rezolvat inca cu clapele, la firme mari te astepti la mai mult, dar iti spun din experienta,(pe alt domeniu) tot oamenii strica totul.
Sa nu te astepti ca Yamaha Romania sa se comporte ca Yamaha Germania sau orice alt exemplu BRD SG Ro cu cea din Franta, asta este.


Si noi suntem de vina ca nu cunoastem sau nu ne luptam pentru drepturile noastre. Ne place comoditatea si uneori gasim argumente pentru comportamentul celorlalti care sa ne fie convenabile (probabil aceasta este o caracteristica a natiei, care tine de prea mult bun simt), intr-o situatie in care acestea nu exista...
Back to top
CrysMM
Tue Jul 04 2017, 08:41PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Ulmu
Posts: 183
@gigiflo - inca astept raspuns, a ramas ca se vorbeste la Yamaha ce este de facut, este clar ca cei din service nu au experienta, eu daca desfac clapa, in 30 de minute ii dau verdictul. Sunt 3 posibilitati: pastic crapat la clapa, defect de fabricatie (nu sunt turnate cum trebuie si atinge pe undeva sau vreo problema la sasiul claviaturii.

Sincer, daca nu se rezolva si ma tot tin pe drumuri voi merge mai departe, chiar ma enerveaza ca se fac pe ei la o clapa de 1000 de euro. Sper doar sa fie vinovata lipsa de experienta si nu reavointa. Clapa are 3 luni, arata ca noua, nu a fost miscata de pe stativ, doar eu ma joc la ea, este exclus ca a fost bruscata sau alte balarii.

Ai mare dreptate cu bunul simt. Daca il ai, ai numai de pierdut.
Back to top
Mihai13
Wed Jul 05 2017, 09:11AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 79
Salut,
Revin la subiect.
Pentru cei interesati:
Marime maxima a fisierului multipad declarata de Yamaha este in jur de 12Kb deci pt cele 4 canale cam cite 3Kb pe fiecare.
Verificat insa folosind in singur canal (celelalte goale) am reusit sa inregistrez aproape 20Kb.
Poate va va fi de folos.
Toate cele bune
Mihai
Back to top
Mihai13
Thu Jul 06 2017, 06:01PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 79
Propunere pt reglajul general al EQ, de unde am luat-o lumea o lauda.



Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



zalischi » 19 Sep : 13:28
Ok mersi de sfat...ma gandeam ca se procedeaza altfel pentru a avea setul in arhiva...o sa il formayez sa vad

rogabriel » 19 Sep : 13:17
incearca sa formatezi stickul pe clapa zalischi

marukorg » 19 Sep : 12:12
Salutare

cosys112 » 19 Sep : 09:26
neata !

lmtinu » 19 Sep : 09:25
Buna dimineata tuturor!

sorin77sol » 19 Sep : 08:36
Buna dimineata ! ...

virgilex » 19 Sep : 08:28
Neazta buna

zrider » 18 Sep : 23:34
Salut davidpa2x, vezi ca am rasp la comentariul tau pe anunt

danigaro16 » 18 Sep : 21:13
BUNA SEARA BAETIIII

zalischi » 18 Sep : 20:57
Buna seara colegi...vin si eu cu o intrebare la voi..cum salvez setul din clapa mea pe un stick...am un pa600...stiu sa salvez pe stick setul dar cand il bag in laptop imi apare ca folder si este gol...as vrea sa il am ca arhiva ca sa il trimit unui verisor..

sorin77sol » 18 Sep : 20:41
Buna seara la toata lumea ! ...

davidpa2x » 18 Sep : 18:50
Salut !

sorin77sol » 18 Sep : 17:30
O zi buna va doresc ! ...

misukorg » 18 Sep : 15:07
salutare colegi o zii buna tuturor

cosys112 » 18 Sep : 14:43
Formatie Complecta a sexului frumps :d

pustiulica » 18 Sep : 14:41
Salutare!
Ceva frumos, macar prin prisma imaginii
LINK: Click aici !

cosys112 » 18 Sep : 12:57
Salut

MarianGeorgian » 18 Sep : 12:47
Salutare tuturor

Mihai13 » 18 Sep : 10:31
Multumesc <CrysMM>

Mihai13 » 18 Sep : 10:25
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Sep : 08:49
Buna dimineata ! ...

Lisandru » 17 Sep : 22:46
Salutari colegi!are cineva idee de pretul montajului unui sistem midi pa acordeon!

sorin77sol » 17 Sep : 22:43
Noapte buna ! ...

sorin77sol » 17 Sep : 16:55
Salut ! ...

lucianG1000 » 17 Sep : 16:49
@ ImCristian: e o banală sârbă... o găsești in orice set de pe aici.

ImCristian » 17 Sep : 15:32
Buna ! Are cineva un style / ritm pentru prima melodie din link-ul acesta : LINK: Click aici ! ? Multumesc Anticipat !

barth53 » 17 Sep : 12:09
Salutari tuturor!

ionut74 » 17 Sep : 11:18
O duminica placuta

Mihai13 » 16 Sep : 20:49
Milumil, trebuie sa inveti cum sa folosesti RegistrationMemory, daca nu te descurci vedem.
Apoi odata facute cum vrei tu le poti pune chiar in pack-ul respectiv si nu mai ai treaba cu alte setari, un buton si e cum vrei.

milumil » 16 Sep : 18:36
Mihai am încercat și cum mi-ai spus ma gândeam pentru când schimb stilurile o comanda rapida de volum pe mana dreapta

DCM » 16 Sep : 17:10
Salutare!

Daniel31 » 16 Sep : 15:59
CrysMM - cel de la ALB Negru daca se poate... multumesc frumos

CrysMM » 16 Sep : 15:26
@gingasie - curata pinii la ram cu un betisor de ureche si spray pentru contacte electrice sau alcool izopropilic. Daca tot asa face, posibil sa fie defect.

CrysMM » 16 Sep : 15:23
@Daniel31 - samba sau manea, trebuie sa gasesti unul sa dea bine.

CrysMM » 16 Sep : 15:20
@Mihai13 - mii de scuze, sunt plecat din localitate pana maine seara. Cum ajung le trimit.

Daniel31 » 16 Sep : 15:11
Are cineva stylul de la un trandafir creste la firida mea pentru tyros 1 si ma poate ajuta cu el?

Daniel31 » 16 Sep : 15:10
Buna baieti!

Mihai13 » 16 Sep : 13:00
O zi buna tuturor!
<CrysMM> trimite-mi si mie ritmurile acelea.Mersi.

beny_15 » 16 Sep : 10:41
cineva are tonuri pentru dx11?

mariuspantera » 16 Sep : 09:29
Buna dimineata!

valinico » 16 Sep : 08:11
Buna dimineata!...o sambata frumoasa!

iurescus » 15 Sep : 23:03
salutare colegi!

gingasie » 15 Sep : 17:30
Mersi mult costy1002 asa ma gindesc si eu ca Ram-ul e de vina

costy1002 » 15 Sep : 15:25
Incearca cu alti rami...

costy1002 » 15 Sep : 15:22
Salut, sunt convins ca e din cauza ramilor, nu te chinui cu alte seturi sau os, tot asa va face orga, nu fac contact cum trebuie!

sorin77sol » 15 Sep : 15:11
Salut prieteni ! ...

gingasie » 15 Sep : 12:56
prieteni a mai patit cineva cestia aia ce am scris eu mai jos ? Poate cineva sa spune ce poate sa fie ? Am scos si RAM-ul lam pus la loc si tot suna semplerele zgiriat.

lucianG1000 » 15 Sep : 10:46
'Neața, prieteni !

milumil » 15 Sep : 09:37
Bună dimineața la toata lumea

cosys112 » 15 Sep : 09:28
Salut !

valinico » 15 Sep : 08:31
Buna dimineața!

gingasie » 15 Sep : 08:24
Roberto E80 drept sa spun orga na fost desfacuta nici odata acuma ma gindesc sa o disfac si sa ma uit la plata de RAM sa o curati are vreo 6 ani cum am procurato din Rominia dar nam avut cu ea probleme nici odata

sorin77sol » 15 Sep : 08:19
Buna dimineta prieteni ! ...

Roberto E80 » 15 Sep : 08:13
nu stiu ce sa zic...am patit si eu asta la PA 3X, dar am dat factory restore, apoi am incarcat resursele si os din nou si nu am mai avut probleme!...placuta de ram este fixata bine?

gingasie » 15 Sep : 08:06
am formatat orga am incarcat os-ul din nou set altul am incarcat si tot suna setul semplerele zgiriat

gingasie » 15 Sep : 08:02
si alte seturi tot asa

Roberto E80 » 15 Sep : 07:58
gingasie, ai incercat si alte seturi si tot asa face, sau doar un set anume?

Roberto E80 » 15 Sep : 07:57
zalischi, pentru vanzari avem zona special creeata, asa ca nu mai posta pe chat ceea ce vrei sa vinzi, citeste regulamentul cu atentie!

gingasie » 15 Sep : 07:55
Salut tuturor colegilor am Korg pa800 si am asa o intrebare la dumnevoastre sunetele de fabrica si stylurile lucreaza perfect iar setul incarcat cu semplere facute suna zgiriat ce poate sa fie .

Roberto E80 » 15 Sep : 07:54
buna dimineata tuturor!

zalischi » 14 Sep : 23:02
***[blocked by admin]***

sorin77sol » 14 Sep : 19:32
Buna seara ! ...

danidaniel » 14 Sep : 17:39
salutare colegi

novacmark » 14 Sep : 16:25
da are loc pt card SD

CrysMM » 14 Sep : 14:52
@novacmark - din cate stiu eu este pentru invatare, cu luminite in clape. Citeste numai midi, daca nu ma insel. Merge pus card SD la ea? Te uiti pe la butoane, meniu si vezi daca are vreo functie de load ceva. Poti incerca cu style de la alte clape Casio mai vechi sa vezi daca le vede.

Mihai13 » 14 Sep : 14:35
Toate cele bune!

novacmark » 14 Sep : 14:02
buna ziua as avea nevoie de ajutor caut rytmuri pt un casio LK--280 DACA ma puteti ajuta

barth53 » 14 Sep : 11:41
Salutari tuturor!

lucianG1000 » 14 Sep : 11:28
salutare, colegii !

sorin77sol » 14 Sep : 11:15
Salut toti prietenii ! ...

fantastic » 14 Sep : 09:59
Buna dimineata !

cosys112 » 14 Sep : 06:50
Neata !

sorin77sol » 14 Sep : 06:22
Buna dimineata ! ...

ionut74 » 13 Sep : 21:17
Altii nici cu 4 maini n-ar putea canta asa.bravo

ionut74 » 13 Sep : 21:16
ionut74 » 13 Sep : 21:16
O seara frumoasa

tavy1979 » 13 Sep : 20:13
O seara buna!

fantastic » 13 Sep : 14:32
Salut. A fost ieri cineva la MT sa ia setul ?

sorin77sol » 13 Sep : 14:05
Buna ziua ! ...

truk_star » 12 Sep : 23:06
salutari , cineva cu un set de tyros 3 bun ......

iurescus » 12 Sep : 22:59
Salutare!

cosys112 » 12 Sep : 22:53
Noapte buna !

sorin77sol » 12 Sep : 21:30
Buna seara ! ...

zalischi » 12 Sep : 20:57
Sa inteleg ca sunt seriosi cei de pe muziker
..acum sa vad ce microfon imi trimite

angelitto » 12 Sep : 19:51
@korgpa50, o noutate.: Nu se mai fabrica

korgpa50 » 12 Sep : 19:18
salut

ce imi puteti spune de pa 3 x le ?

sorin77sol » 12 Sep : 18:53
Salutare ! ...

claudyucla » 12 Sep : 12:51
buna ziua:-h

CrysMM » 11 Sep : 22:45
@Seva - Yamaha au cam sarit cu preturile la produsele lor in ultimele zile. Au marit preturile la toata gama de produse. Probabil au vreo tactica noua. Le maresc acum, sa ne abureasca apoi cu reduceri fictive.

Serghei92 » 11 Sep : 22:08
Seara buna la toate muzicantî )))

sorin77sol » 11 Sep : 21:24
Buna seara !

Seva » 11 Sep : 20:43
ia uite ce chestie..... ma uit acum pe siteul lor si sub -ul care l-am luat eu e 68 de milioane .... eu am dat 48 acum 3 saptamani...

Seva » 11 Sep : 20:37
Salut !de pe Muziker am comandat eu un sub yamaha dxs 18 super pret cu 7milioane mai ieftin ca la noi si cu plata la curier

mariuspantera » 11 Sep : 20:24
Salutare! Si eu sunt curios daca e pe bune muziker.ro ca am vazut niste preturi cu mult sub alte magazine!

Mcmiki » 11 Sep : 19:30
Salutare tuturor !

zalischi » 11 Sep : 19:20
Vreau sa imi comand un blx24 cu capsula beta si am vazut ca la ei e cel mai ieftin

zalischi » 11 Sep : 19:19
Salut!A comandat cineva produse de pe muziker.ro?sunt seriosi....au produse originale?

marukorg » 11 Sep : 18:45
Salutare

cristiroland » 11 Sep : 18:01
va salut colegi....nu am mai intrat de muult pe site si nu merge sa descarc nimic.. vreau sa iau ceva pentru un prieten care invata.. un set de gw8 si nu pot sa iau nimic.... ce pot face? multumesc!!

DCM » 11 Sep : 17:31
Salutare!




Comentarii noi


[download] adrian Posted by CrysMM on 18 Sep : 22:48
Marius Talent - PA3


[download] adrian Posted by Puica on 18 Sep : 19:27
😂😂😂 incet incet ca sa nul suparam pe om ..nu vezi ca nu raspunde 🤔😬


[download] adrian Posted by cosys112 on 18 Sep : 14:40
asteptam in continuare cei care lati descarcat puteti sa ne spuneti ce se afla in aces set ?1505734866 ]


[download] adrian Posted by Serghei92 on 18 Sep : 09:17
Ceri prea mult ))


[download] adrian Posted by Puica on 17 Sep : 23:01
Adrian daca nu cer prea mult 😭! Ne spui si noua ce se afla in acest set si pentru ce clapa este!1505764182 ]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap