Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha - Lucruri mai putin stiute
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Thu Jul 06 2017, 09:29PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Sunt prea agresive, cel putin difuzoarele interne nu fac fata, mai ales pe joase. Probbail pe un sistem audio cu sub or fi ok.

Back to top
CrysMM
Fri Jul 07 2017, 11:27AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Asta folosesc eu pe S770 cand merg pe boxe externe, pe intern las setarile MEQ pe normal, protejez difuzoarele, le poti distruge cu setari prea agresive. Setarile nu sunt facute de mine, all credits goes to Iulik.



Back to top
abdon
Fri Jul 07 2017, 10:13PM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 209
Ce inseamna Q, și FREQ, de GAIN se știe?

Setările lui Iulik suna bine pe difuzoarele clapei, dar de la ieșire din clapa (OUT) depinde ce mixer - boxe ai, la boxe Behingher active de 12" nu se aude bine cu setarea respectiva, merge cu setare standard Yamaha, Nelutu Pușcă știe.

[ Edited Fri Jul 07 2017, 10:17PM ]


Back to top
Mihai13
Mon Jul 10 2017, 04:18PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Nu mergeti cu un PPI facut acasa, la un prieten sa-l instalati.
Nu merge noul YEM il codeaza pe clapa.
Trebuie mers cu PPF si facut pentru clapa respectiva.
Exceptie PPI-urile originale de pe site Yamaha.

Back to top
CrysMM
Tue Jul 11 2017, 10:23AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
La reglajul volumului pe canale song, style, left, right 1, right 2, daca se apasa ambele butoane de reglaj in acelasi timp volumul pe canalul respectiv ia valoarea de 100. Daca avem volumul la 40 si apasam ambele butoane se duce la 100.

Probabil scrie si in manual asta, dar cine sa-l citeasca ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif Eu am aflat intamplator.

Back to top
marius9
Tue Jul 11 2017, 12:39PM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Posts: 157
In modul Fingered la acompaniament (la toate aranjoarele Yamaha) la apasarea a trei clape consecutive din zona de acompaniament al mana stanga (ex. Do1, Do1#, Re1), raman doar tobele/percutia (un fel de solo...). Foarte multi nu stiu acest aspect.


Back to top
djbossbest
Tue Jul 11 2017, 01:23PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 368
marius9 a scris ...

In modul Fingered la acompaniament (la toate aranjoarele Yamaha) la apasarea a trei clape consecutive din zona de acompaniament al mana stanga (ex. Do1, Do1#, Re1), raman doar tobele/percutia (un fel de solo...). Foarte multi nu stiu acest aspect.


Am descoperit si eu asta din greseala. faina treaba

Back to top
Mihai13
Tue Jul 11 2017, 06:53PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 155
Interesant, am incercat si eu si nu mergea, apoi am mai apasat inca una, deci 4 consecutive si a mers.
Cind am verificat setarea era pe Multi-Fingered
Stima tuturor
Mihai

Back to top
CrysMM
Wed Jul 12 2017, 01:00PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 570
Asa este Mihai13. Daca este setarea pe Multi Fingered trebuiesc apasate 4 clape consecutive, daca este pe Fingered, doar 3. Utila pentru live.

Back to top
abdon
Fri Jul 14 2017, 09:03AM

Registered Member #1425
Joined: Wed Sep 10 2008, 11:37PM
Posts: 209
Un secret Yamaha este captura imaginii de pe ecran, valabil doar pentru câteva clape Yamaha, probabil pentru cele cu placa video încorporată, merge sigur la Tyros 5, 4, și la psr s970, eu am făcut la mine (970): închizi orga, ți blocate trei taste de la Voice - E.PIANO, STRINGS, CHOIR&PAD, intre timp apeși butonul Power, și am ținut cele trei taste blocate pana mi-a apărut imaginea finala, atât . Poți deschide ce pagina din clapa dorești sa îi faci captura, și apeși pe tasta 8 de la RRGISTRATION MEMORY, se va auzi un sunet de cristale de la KitDrum, ceea ce înseamnă ca s-a făcut captura și a fost salvata imaginea pe stick în USB. Spor!



[ Edited Fri Jul 14 2017, 09:27AM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap