Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton
 
<< Previous thread | Next thread >>
CASIO WK3300
Go to page       >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
DODO24
Wed Jan 14 2009, 10:01AM
Registered Member #4943
Joined: Sun Jan 11 2009, 12:45PM
Posts: 6
Salutare tuturor,
Numele meu e Doru. Sunt incepator in ale muzicii dar ma pasioneaza. De curand mi-am luat un Casio WK3300 insa nu stiu cum sa introduc ritmuri si tonuri descarcate de pe site. Are cineva ritmuri pt Casio WK3300? Ma poate ajuta cineva cu mai multe informati? PLSSSS. Multumesc anticipat!


Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 14 2009, 10:10AM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2452
Casio dacă nu are convertor intern pentru anumite STL sau STY, va trebui să mergi la cineva să ţi le facă. În principiu este extrem de simplu, numai trebuie învăţat câte ceva... în ale muzicii.

Back to top
cminor
Wed Jan 14 2009, 02:29PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2864
Nu stiu clapa, dar cred ca ti-ar fi util daca ar stii macar din midi sa faca stil.
ai putea exporta din Style Works in mid si apoi sa importi in clapa si sa-l faci stil.
Macar ora exacta o arata? Casio au ceasuri bune... (oof ce rau sunt dar ce sa fac.. obosit de la munca)

Back to top
DODO24
Wed Jan 14 2009, 02:59PM
Registered Member #4943
Joined: Sun Jan 11 2009, 12:45PM
Posts: 6
Ce "rau" esti cminor. M.ai vazut incepator si faci glume. Am vazut si eu clapa asta destul de mare si interesanta dar am cumparat-o fara sa ma interesez inainte. Teapa mea! Am un program pe CD si poate transforma din Midi in still. Am facut asta dar mai departe m-am blocat. Am descarcat de pe site-ul oficial 2 ritmuri si au acelasi format ca si cele facute din MIDI insa nu am reusit sa le pun. Cred ca gresesc undeva. Mi-ar fi de mare ajutor un sfat bun in acest sens., Oricum, multumesc. Invat pe zi ce trece. Nimeni nu s-a nascut invatat. O zi buna tuturor.

Back to top
sarac.lipit
Wed Jan 14 2009, 03:31PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2452
prin cablu poţi 'grăi' cu un computer? Probabil ai şi un driver pe CD.
Dacă salvezi respectivele conversii pe o floapă, clapa le 'vede' ?
un manual aici dacă nu-l ai cumva:

LINK: Click aici !

Hmmm... are memory SD ??? Chestia s-ar simplifica....


[ Edited Wed Jan 14 2009, 03:42PM ]


Back to top
minel
Wed Jan 14 2009, 05:17PM
Guest
dodo daca vrei ,vino la mine la giurgiu,si iti aranjez clapa.sintem in criza economica,dar mai ne si infratim...iti fac tot gratis..

Back to top
DODO24
Thu Jan 15 2009, 08:42AM
Registered Member #4943
Joined: Sun Jan 11 2009, 12:45PM
Posts: 6
Pt sarac.lipit.
Multumesc pentru sinformatii. Am cateva ritmuri, tonuri si MIDI descarcate. Momentan tot ce pot folosi sunt MIDI-urile. Cred ca la tonuri si ritmuri nu urmez corect procedura de memorare in clapa. Am descarcat un ritm de pe site-ul oficial de la Casio si este acelasi format cu cele pe care le am, si nici acesta nu merge, avand in vedere felul in care am procedat la memorare in clapa (folosind cardul de memorie, formatat asa cum scrie in carte). Inca nu am incercat sa conectez clapa la PC, imi e teama sa nu fac vreo prostie si nici nu am avut prea mult timp pt asta (serviciul). Vreau sa ma documentez mai mult. Oricum, sfatul tau m-a convins ca se poate in ciuda unor afirmatii citite pe acest site referitoare la gama Casio. Orice sfat, orice informatie este bine venita. Multumesc inca o data. O zi buna!

Back to top
DODO24
Thu Jan 15 2009, 08:47AM
Registered Member #4943
Joined: Sun Jan 11 2009, 12:45PM
Posts: 6
Pt minel
Iti multumesc pentru amabilitate insa nu pot ajunge la Giurgiu curand. Locuiesc in strainatate iar in tara mai ajung abia pe la vara. Un sfat, o informatie, o directionare sunt bine venite. Multumesc. O zi buna!

Back to top
DODO24
Fri Jan 16 2009, 11:55AM
Registered Member #4943
Joined: Sun Jan 11 2009, 12:45PM
Posts: 6
Pt sarac.lipit si cminor
Domnilor, multumita voua si a mesajelor postate pe acest site de catre membri, am reusit sa rezolv problema in mare parte.
Voi reveni curand cu mai multe detalii despre ritmurile si tonurile pentru
CASIO WK-3300/3800/8000/PX-410R/PX-575R
Voi posta totodata ritmurile si tonurile care merg pe acest tip de clape.
Foarte bun si foarte util acest site. Felicitari LINK: Click aici !
MULTUMESC!!!!!!!!!

Back to top
stefan_13
Sat Feb 14 2009, 09:36AM

Registered Member #1866
Joined: Mon Sep 29 2008, 02:32PM
Posts: 16
Eu am casio wk-3700 si sunt foarte multumit de el suna foarte bine.am tot ce este necesar la el(tonuri,ritmuri)cint pe la nunti cu el ii misto

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 BM 2021 Posted by GHEHA on 29 Jan : 11:24
Ce contine setul ?


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by miki67 on 28 Jan : 18:14
Salut @levi_20sm! desigur, te pot ajuta. urca setu sau daca este deja la Download pune link aici si il convertesc.tine cont ca in pa2x nu se pot incarca samplere compresate, deci d [more ...]


[download] SET KORG PA300 DENIS Posted by cipri on 28 Jan : 16:46
Multumesc !


[download] Set pa600 Craiova Posted by cipri on 28 Jan : 16:36
Multumesc !


[download] Set Korg Pa1000 Mihai13 pentru Pa3xLe Posted by levi_20sm on 28 Jan : 10:41
Salut Miki67 as avea o rugaminte poti sa convert... Un set de pa3x pentru pa2x 256 ms





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap