Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ritmuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Set korg pa4x |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
edighegoiu |
|
||
Registered Member #15449
Bine ar fii, multumesc frumos!
|
||
Back to top |
|
||
drgmihai |
|
||
Registered Member #12079
KORG PA MANAGER- Nu cred ca este proprietatea celor de la korg, din cate stiu eu este un soft facut de altcineva spre vanzare! Deci doar ei pot lucra sa faca acest update.
|
||
Back to top |
|
||
mihay_gw8 |
|
||
Registered Member #8740
eu la m sunat personal daca are ceva si pentru pa600 raspunsul a fost NU . omu face doar pentru pa4
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
drgmihai a scris ... KORG PA MANAGER- Nu cred ca este proprietatea celor de la korg, din cate stiu eu este un soft facut de altcineva spre vanzare! Deci doar ei pot lucra sa faca acest update. Korg Pa Manager este propietatea exclusiv Korg! |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Nici pomeneala. Nu are nicio treaba cu Korg. Daca era facut de cei de la Korg, era gratis.
|
||
Back to top |
|
||
edighegoiu |
|
||
Registered Member #15449
Spun asta pentru ca ma cam oftic:)), daca mai asteptam un an aveam pa1000 dar cred ca m-a ajutat si pa900-le pentru ureche, poate acum nu eram la acelasi nivel...
|
||
Back to top |
|
||
mariuspantera |
|
||
Registered Member #8221
angelitto a scris ... Nici pomeneala. Nu are nicio treaba cu Korg. Daca era facut de cei de la Korg, era gratis. Am crezut ca apartine firmei korg! Este voie ca cineva sa faca un soft cu numele korg (care e un brand o marca inregistrata) fara acceptul acesteia si sa o vanda legal? |
||
Back to top |
|
||
angelitto |
|
||
Registered Member #14155
Cei care au facut programul au acceptul celor de la Korg. Chiar au primit ajutor de la ei. Altfel nu aveau cum sa faca programul. Acum, nu stiu daca platesc si o taxa celor de la Korg, sau nu, dar e o firma independenta si au acceptul lor. Asta e tot ce stiu.
|
||
Back to top |
|
||
ciury |
|
||
Registered Member #5922
DCM a scris ... ciury a scris ... daca e bun, care e problama daca e reclama? Problema e pentru reclama (fie ea si indirecta) trebuie sa platesti. Site-ul asta se tine cu bani, nu e ca o pagina de facebook care e moca. Rolul site-ului este de a ne ajuta reciproc. Pentru anunturi exista anumite site-uri de profil. Site-ul nu promoveaza seturi cu bani, asa cum fac altele, cu toate ca zic eu ar trebui introdus si aici, intrucat nu mai exista materiale de calitate decat in clapele muzicantilor, pentru ca cine munceste pentru un set sa il faca sa sune bine nu o sa vina niciodata sa il puna moca aici, apoi sa zica altul ca e setul lui. site-ul se poate mentine singur din publicitae....dar pentru asta ii trebuie trafic....si cu cat mai multe restrictii cu atta mai putin trafic. Asta una, a doua, daca eu vad un set bun, poate ca tu vrei sa il cumperi dar nu stii de el.... Hai sa lasam principiile nerealiste |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |