Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Yamaha Genos
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Wed Sep 13 2017, 06:28PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 984
Inclin sa cred ca aduce mai mult a workstation decat a aranjor. Pentru mult va fi o mare dezamagire. Sper sa ma insel. Totusi nu arata chiar rau. Asteptam demo'urile ca sa ne dam cu parerea mai mult.

Back to top
FlorinM
Wed Sep 13 2017, 07:06PM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Posts: 143
Si faptul ca nu mai are butoane fizice dedicate pentru a alege o categorie de sound sau style, e un dejavantaj!
Da se face alegerea lor direct pe display-ul ei, dar lipsa acelor butoane, cere cel putin o apasare in plus, ceea ce la cantatul live (menirea unui aranjor), nu este de dorit, dimpotriva!


Back to top
Cristi_Dr
Wed Sep 13 2017, 08:15PM
Registered Member #15781
Joined: Sat Mar 19 2016, 10:54PM
Posts: 80
pustiulica a scris ...

Cristi_Dr a scris ...

Mda , uitati aici si cum arata clapa . Eu unul m-am indragostit!!
LINK: Click aici !


Senzatie... banala... ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif
De cine te-ai indragostit si mai ales, de ce? ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Evident ca de clapa si poate de o alta tipa ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )) .Sincer imi place ca layoutul clapei este mai aerisit, din moment ce are touchscreen.Arata bine rau in exterior ... eu unul sper sa uimeasca si la interior ...altfel si dragostea aia se spulbera :/ .

Consider ca bankurile sunt mai mult decat utile sa iti aranjezi clapa pentru cantare ... eu niciodata nu am stat sa schimb instrumentele manual... intotdeauna erau la 1-3 apasari de butoane la distanta (de cele mai multe ori una ) . De aceea yamaha a facut din 8 sloturi 10 / bank ... sa nu mai zic ca sunt si nelimitate.Si sa nu uitam de music finder

[ Edited Wed Sep 13 2017, 08:20PM ]


Back to top
george_pa50
Wed Sep 13 2017, 08:54PM

Registered Member #956
Joined: Wed Aug 20 2008, 10:52PM
Posts: 130
Estetic?Poti pune un pa1000 langa yamaha asta si poti spune ca e mai frunoasa?Mai vorbim de pret?Mai vorbim de functii?

Back to top
Cristi_Dr
Wed Sep 13 2017, 09:32PM
Registered Member #15781
Joined: Sat Mar 19 2016, 10:54PM
Posts: 80
george_pa50 a scris ...

Estetic?Poti pune un pa1000 langa yamaha asta si poti spune ca e mai frunoasa?Mai vorbim de pret?Mai vorbim de functii?


Comparatie irelevanta .

Orice ati zice si orice pret ar avea eu sincer as da banii pe ea daca este asa cum ma astept eu sa fie. Eu oricum ma axez mai mult pe usoara si populara , iar korgul nu mi-a oferit o baza sa dezvolt muzica usoara pe el .Conteaza foare mult tonurile din fabrica sa sune .
Daca e sa aleg sincer intre Genos si pa4x si SD9 ... ordinea sta cam asa : Yamaha Genos > Ketron SD9 > Korg pa4x. Pretul nu conteaza in momentul in care ai cu ce sa iti faci treaba.
Poate unii dintre voi depindeti de popularitatea instrumentului muzical
si va intrebati ce ar putea mie sa imi placa la clapele de genul asta... mie imi trebuie un instrument care sa imi ofere posibilitatea sa fac muzica nu doar sa cant cu el.

Si sincer o sa fac vrand nevrand pasul asta , pentru ca nu am avut un aranjor profi pana acum si cam este cazul. Eu cam inclin spre Workstation dar nu pot sa ma duc fara aranjor la un eveniment ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif ...

Back to top
dorelclape
Thu Sep 14 2017, 04:45PM

Registered Member #6313
Joined: Thu Feb 19 2009, 12:56AM
Posts: 434
Cristi_Dr . . . .eu sunt mai invechit putin , detin un pa3 , iar ptr usoara folosesc un modul Audya care se aude demential !. . .insa . . astept astept acest Genos , care sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor !

Back to top
Cristi_Dr
Thu Sep 14 2017, 09:10PM
Registered Member #15781
Joined: Sat Mar 19 2016, 10:54PM
Posts: 80
dorelclape a scris ...

Cristi_Dr . . . .eu sunt mai invechit putin , detin un pa3 , iar ptr usoara folosesc un modul Audya care se aude demential !. . .insa . . astept astept acest Genos , care sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor !

frumoase achizitii . sincer tind sa cred ca pa3x-ul / pa1000 sunt mai mult decat suficiente venind de la korg, iar ca workstation kronos oricand ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif .
Doamne ajuta ^_^ sa se ridice acolo la mai mult de cat nivelul asteptarilor !!

Back to top
Ioanguitar
Thu Sep 14 2017, 10:17PM
Registered Member #16692
Joined: Thu Aug 17 2017, 07:10PM
Posts: 9
Totuși...dacă prețul ei va fi de 5000 de euro, nu cred că voi putea să o cumpăr.

Back to top
mariuspantera
Thu Sep 14 2017, 11:11PM

Registered Member #8221
Joined: Tue Oct 13 2009, 03:44PM
Posts: 351
Eu cred ca o sa coste 5000e vaianta cheala! Memoria vreo 500e, sistemul de sunet tot vreo 500, posibil sa mai scoata ei ceva encodat care trebuie sa platesti sa ai acces ! Când a aparut Tyrosul 5 ,costa 4600e la un magazin de instrumente din Viena, asa ca nu ma mira deloc preturile de la Yamaha! Doar sper sa nu dezamageasca ca tyosul 5! Din punctul meu de vedere ,singurul tyros care a facut diferenta si a inclinat balanta in favoarea sa, a fost tyrosul 2 ,in rest doar tentative esuate!


[ Edited Thu Sep 14 2017, 11:12PM ]


Back to top
FlorinM
Fri Sep 15 2017, 09:20AM
Registered Member #142
Joined: Fri Jun 20 2008, 10:39AM
Posts: 143
Si avem noul video cu Genos, insa prea multe nu ne arata de la. clapa, display-ul nu o sa il mai putem ajusta ca la Tyros, e ca si la Motif XS sau XF.
LINK: Click aici !

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by Fulgerdan on 22 Sep : 00:29
Vreau și eu acces la un download va rog frumos


[download] set maramures si ardeal Posted by bghenadii on 21 Sep : 16:29
Pentru ce Korg e setul?


[download] SetCM-01.06.2018.SET Posted by dutu on 21 Sep : 15:13
Salut,o rugaminte,merge si pe pa3?


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by CrysMM on 21 Sep : 14:11
Nu se poate copia nimic de pe micro sd, daca era asa simplu nu se mai complica cu criptarea.


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by baracuda on 19 Sep : 17:11
L.ati descarcat?..ce contine?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap