Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Alegere subwoofer
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
nanne_nys
Wed Sep 20 2017, 09:34AM
Registered Member #16744
Joined: Wed Sep 20 2017, 09:02AM
Location / Localitate:: Curtea de Arges
Posts: 3
Salut.Detin un mixer dynacord pm 1000-2 și vreau sa achiziționez 4 sateliți Fbt himaxx60.As vrea sa știu ce subwoofere s-ar preta mai bine,active sau pasive și modelul și dacă îmi mai trebuie putere separată.Mulumesc anticipat.

Back to top
CrysMM
Wed Sep 20 2017, 10:50AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Tu vrei sa pui 4 sateliti pasivi Fbt himaxx60 pe mixer? Mixerul tau scoate 2x700 pe 4 ohmi si 2x350W pe 8 ohmi. Fbt himaxx60 sunt de 700W / 8 ohmi. Nici macar 2 sateliti nu vor merge bine. Asa ca pana la subwoofer revizuieste problema cu satelitii.
Back to top
dorelclape
Wed Sep 20 2017, 11:45AM

Registered Member #6313
Joined: Thu Feb 19 2009, 12:56AM
Location / Localitate:: giurgiu
Posts: 430
Recomandarea mea ar fi sa-ti cumperi doua subwoofere active cu iesire pentru satelit , in felul acesta nu mai omori mixerul !
Back to top
nanne_nys
Wed Sep 20 2017, 12:22PM
Registered Member #16744
Joined: Wed Sep 20 2017, 09:02AM
Location / Localitate:: Curtea de Arges
Posts: 3
Nu,scuze..am uitat sa întreb de o putere și ce model mi ați recomanda.?!
Back to top
nanne_nys
Wed Sep 20 2017, 12:24PM
Registered Member #16744
Joined: Wed Sep 20 2017, 09:02AM
Location / Localitate:: Curtea de Arges
Posts: 3
Am înțeles dorelclape mulțumesc.
Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 12:49AM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
Va adresez rugamintea de a ma ajuta pentru achizitia unui subwoofer de studio in combinatie cuSoundcraft Signature 10 si 2 boxe active Behringer B205D
Back to top
DorelC
Tue Feb 20 2018, 10:09AM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Dilema e "subwoofer de studio"! De ce ar trebui un sub la doua boxe Behringer care nu sunt monitoare de studio?! Daca vrei studio ia-ti doua monitoare dedicate pentru asa ceva si care nu mai au nevoie de un sub! Plus mixer cat de cat digital! Asta daca vrei inregistrari de calitate! Daca e vorba de cantat live, parerea mea, la fel cum mi-am exprimat-o intr-un alt thread, trebuie sub,.. indiferent de modelul, marca, sau tolii satelitilor! Cu doi sateliti care sunt pe suport, nu ai cum sa acoperi gama de frecvente joase, acele frecvente sanatoase, "vanoase" in spectrul de sub 200-400 HZ, de care ai nevoie la tobe si bas! Plus ca prin fortare risti distorsiuni si mai rau distrugerea difuzorului de medii! Pentru ca acela asa e calibrat de fabrica! Cel mult medii-bas! Cel mai bun sunet e cand incercam sa acoperim tot spectrul de frecvente!

[ Edited Tue Feb 20 2018, 10:10AM ]

Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 12:18PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
DorelC a scris ...

Dilema e "subwoofer de studio"! De ce ar trebui un sub la doua boxe Behringer care nu sunt monitoare de studio?! Daca vrei studio ia-ti doua monitoare dedicate pentru asa ceva si care nu mai au nevoie de un sub! Plus mixer cat de cat digital! Asta daca vrei inregistrari de calitate! Daca e vorba de cantat live, parerea mea, la fel cum mi-am exprimat-o intr-un alt thread, trebuie sub,.. indiferent de modelul, marca, sau tolii satelitilor! Cu doi sateliti care sunt pe suport, nu ai cum sa acoperi gama de frecvente joase, acele frecvente sanatoase, "vanoase" in spectrul de sub 200-400 HZ, de care ai nevoie la tobe si bas! Plus ca prin fortare risti distorsiuni si mai rau distrugerea difuzorului de medii! Pentru ca acela asa e calibrat de fabrica! Cel mult medii-bas! Cel mai bun sunet e cand incercam sa acoperim tot spectrul de frecvente!

Multumesc pentru raspuns! Am gresit notiunea de "studio" pentru ca nu am inteles-o corect. Mai degraba am avut in vedere dimensiunile si puterea boxelor.
La cele prezentate, ati putea recomanda un sub?
Back to top
CrysMM
Tue Feb 20 2018, 01:25PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 496
Ceva micut, ar fi o solutie Behringer B1200D PRO, dar este posibil sa fie totusi prea mare.
Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 01:31PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
CrysMM a scris ...

Ceva micut, ar fi o solutie Behringer B1200D PRO, dar este posibil sa fie totusi prea mare.

Despre LD 88A sau PresonusTremblor 8, ce pareri aveti? Poate intra in discutie si Alesis m1 active mk iii ?

[ Edited Tue Feb 20 2018, 01:33PM ]

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by marukorg on 23 Apr : 01:01
Cred ca i tare fain la...2 Mb😂😁😀..Dawnload irosit..


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap