Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Alegere subwoofer
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
pustiulica
Tue Feb 20 2018, 01:40PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1355
gigiflo a scris ...

Va adresez rugamintea de a ma ajuta pentru achizitia unui subwoofer de studio in combinatie cuSoundcraft Signature 10 si 2 boxe active Behringer B205D


Salutare Gigi,

Pentru tine ceri recomandarea asta?
Daca este asa, din cate tin minte tu ai Pa4X. Vad ca ai si Signature 10, adica doua super scule.
Te rog eu, doneaza cuiva acele B205D, le-am avut si sunt niste mizerii dpdv al sunetului si ia-ti doua boxe active (sau un sistem profi 2+1) care sa se ridice la nivelul sculelor profi pe care le ai deja. Crede-ma ca ce auzi din Pa4 in acele boxe este de nivel lui Pa50.
Faci un efort de 2000-4000 RON si iti iei ceva pe masura clapei si a mixerului, altfel este pacat de ele.
Sper sa nu te supere remarca mea, dar vorbesc din experienta legat de B205D.

O zi faina,
Marius

[ Edited Tue Feb 20 2018, 01:41PM ]

Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 01:57PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
pustiulica a scris ...

gigiflo a scris ...

Va adresez rugamintea de a ma ajuta pentru achizitia unui subwoofer de studio in combinatie cuSoundcraft Signature 10 si 2 boxe active Behringer B205D


Salutare Gigi,

Pentru tine ceri recomandarea asta?
Daca este asa, din cate tin minte tu ai Pa4X. Vad ca ai si Signature 10, adica doua super scule.
Te rog eu, doneaza cuiva acele B205D, le-am avut si sunt niste mizerii dpdv al sunetului si ia-ti doua boxe active (sau un sistem profi 2+1) care sa se ridice la nivelul sculelor profi pe care le ai deja. Crede-ma ca ce auzi din Pa4 in acele boxe este de nivel lui Pa50.
Faci un efort de 2000-4000 RON si iti iei ceva pe masura clapei si a mixerului, altfel este pacat de ele.
Sper sa nu te supere remarca mea, dar vorbesc din experienta legat de B205D.

O zi faina,
Marius

Multumesc mult, Marius! Apreciez onestitatea ta!
Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 03:07PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
M-am orientat catre 2 boxe FBT J5A sau Alto TX8...Ce parere aveti?

[ Edited Tue Feb 20 2018, 03:11PM ]

Back to top
pustiulica
Tue Feb 20 2018, 03:32PM
Marius Butan


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 1355
gigiflo a scris ...

M-am orientat catre 2 boxe FBT J5A sau Alto TX8...Ce parere aveti?


Nu stiu aceste modele, dar mi se par mici. Oricum, tu stii exact ce nevoie ai.
Iti recomand in buget asemanator, modelele acestea ALTO TRUESONIC 2 TS 210. Canti cu ele pentru 50 de persoane, lejer. Daca ai nevoie de forta le adaugi 1 -2 sub-uri si ai rezolvat si 150 de persoane.

Am vazut ca ai editat si ai adaugat Alto. TX8 suna decent, chiar foarte bine pentru pretul lor. Iti recomand totusi modelele de mai sus.

Inca ceva, daca vrei o bijuterie cu sunet de studio, iti recomand HK Audio LUCAS Nano 302. Pentru casa si petreceri cu prietenii este mai mult decat suficient si sunetul este "altceva".
Daca ajungi prin Bucuresti te invit sa asculti sistemul pe care il am eu, Lucas Nano 300.


[ Edited Tue Feb 20 2018, 05:48PM ]

Back to top
DorelC
Tue Feb 20 2018, 03:42PM
Dorel Cosarcari

Registered Member #15598
Joined: Sat Jan 02 2016, 01:58PM
Location / Localitate:: Toplita
Posts: 228
Nu stiu ce sa zic dar @pustiulica are dreptate! Ai o clapa buna, un mixer bun si vrei sa strici totul cu low costuri din astea de 120, 150 W! M-am uitat si eu la boxele acelea Behringer, chiar poti sa le faci cadou! Eu am auzit Alto la cineva dar eu fiind obisnuit pe RCF diferenta e prea mare deci nu comentez. Adevarul e ca la un buget mic te gandesti ce sa fie si ieftin si cat mai bun! Acum depinde si unde vrei sa canti cata putere ai nevoie! Dar astea ce ne-ai enumerat tu si mai ales fara sub sunt la nivelul unor incaperi mici, nu ai ce face la un restaurant! Si vorba aceea ai clapa si mixer bune si-ti tai craca cu boxele. Eu foarte sincer as vinde tot ce am acum si mi-as lua un sistem Evox de la RCF! Sunt mici, puternice, usor de carat si suna excelent! Si mai ales boxele RCF foarte fiabile! LINK: Click aici ! Cele din link sunt cu suburile de 12 toli dar sunt si unele cu 10 sau 15 toli!
Daca astea ti se par scumpe atunci poti sa-ti alegi tot de acolo de pe site niste sateliti mai mici dar nu sub 350W RMS si un sub numai de 12 toli, te asigur sa o sa suni bine si destul de puternic oriunde! Mie imi place RCF dar si de la alte branduri mai cunoscute poti alege cam in acelasi fel cum ti-am zis mai sus. Preturile vor fi sensibil egale! Deci un mic efort si-ti cumperi de prima data niste "pantofi" de firma! Nu rupi 4-5 perechi plus nervii de rigoare pana ajungi acolo!
Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 04:13PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
DorelC a scris ...

Nu stiu ce sa zic dar @pustiulica are dreptate! Ai o clapa buna, un mixer bun si vrei sa strici totul cu low costuri din astea de 120, 150 W! M-am uitat si eu la boxele acelea Behringer, chiar poti sa le faci cadou! Eu am auzit Alto la cineva dar eu fiind obisnuit pe RCF diferenta e prea mare deci nu comentez. Adevarul e ca la un buget mic te gandesti ce sa fie si ieftin si cat mai bun! Acum depinde si unde vrei sa canti cata putere ai nevoie! Dar astea ce ne-ai enumerat tu si mai ales fara sub sunt la nivelul unor incaperi mici, nu ai ce face la un restaurant! Si vorba aceea ai clapa si mixer bune si-ti tai craca cu boxele. Eu foarte sincer as vinde tot ce am acum si mi-as lua un sistem Evox de la RCF! Sunt mici, puternice, usor de carat si suna excelent! Si mai ales boxele RCF foarte fiabile! LINK: Click aici ! Cele din link sunt cu suburile de 12 toli dar sunt si unele cu 10 sau 15 toli!
Daca astea ti se par scumpe atunci poti sa-ti alegi tot de acolo de pe site niste sateliti mai mici dar nu sub 350W RMS si un sub numai de 12 toli, te asigur sa o sa suni bine si destul de puternic oriunde! Mie imi place RCF dar si de la alte branduri mai cunoscute poti alege cam in acelasi fel cum ti-am zis mai sus. Preturile vor fi sensibil egale! Deci un mic efort si-ti cumperi de prima data niste "pantofi" de firma! Nu rupi 4-5 perechi plus nervii de rigoare pana ajungi acolo!

Dl. Dorel, sistemul e un hoby, insa se doreste a fi unul pretentios, de calitate si "nu scoate bani". E pentru acasa si eventuale mici petreceri restranse in "curte"... In aceste conditii, sunetul nu trebuie sa ajunga si in "alte cartiere ale orasului sau satului"...
Back to top
gigiflo
Tue Feb 20 2018, 04:31PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Location / Localitate:: Craiova
Posts: 1328
pustiulica a scris ...

gigiflo a scris ...

M-am orientat catre 2 boxe FBT J5A sau Alto TX8...Ce parere aveti?


Nu stiu aceste modele, dar mi se pare mici. Oricum, tu stii exact ce nevoie ai.
Iti recomand in buget asemanator, modelele acestea ALTO TRUESONIC 2 TS 210. Canti cu ele pentru 50 de persoane, lejer. Daca ai nevoie de forta le adaugi 1 -2 sub-uri si ai rezolvat si 150 de persoane.

Am vazut ca ai editat si ai adaugat Alto. TX8 suna decent, chiar foarte bine pentru pretul lor. Iti recomand totusi modelele de mai sus.

Inca ceva, daca vrei o bijuterie cu sunet de studio, iti recomand HK Audio LUCAS Nano 302. Pentru casa si petreceri cu prietenii este mai mult decat suficient si sunetul este "altceva".
Daca ajungi prin Bucuresti te invit sa asculti sistemul pe care il am eu, Lucas Nano 300.


Multumesc pentru invitatie! Multumesc inca o data pentru sfaturile mai mult decat profesionale!
Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap