Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
PA 300 vs PSR s670
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
basilicay
Sun Oct 22 2017, 03:23PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Gata am gasit costa 64 euro

Back to top
basilicay
Sun Oct 22 2017, 03:26PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Scusama nu am inteles de la cin pot primi gratuit Colors of Romania

Back to top
CrysMM
Sun Oct 22 2017, 03:50PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 543
Dupa ce cumperi clapa, o inregistrezi pe site-ul Yamaha si primesti gratuit un pack la alegere, alegi Colors of Romania. Dupa aceea cu un mic artificiu poti luat multe pack-uri gratuite pentru clapa ta de pe site-ul oficial, te invat eu cum se face.

Back to top
basilicay
Sun Oct 22 2017, 04:58PM

Registered Member #15481
Joined: Mon Oct 26 2015, 09:20PM
Posts: 18
Multumesc mult CrysMM

Back to top
cipri
Sun Nov 12 2017, 09:31AM

Registered Member #10828
Joined: Sun Feb 19 2012, 09:40PM
Posts: 55
Salutare pentru folclor recomandati pa 300 sau psr s670?. Va multumesc anticipat.

Back to top
angelitto
Sun Nov 12 2017, 05:30PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 978
Pa300. Daca iei varianta Romaneasca ai 32mb inclusi in OS cu Setul AD si inca 32 mb liberi sa incarci altele samplere. Daca instalezi varianta de OS RO care deblocheaza samplerul, e ca si cum ai avea un mic pa900 (adica poti incarca KMP'uri si wav'uri). La pa300 singurul dezavantaj sunt butoanele de proasta calitate. In rest nu prea ai de ce te plange. Mai ales daca bagi in cei 32mb liberi, setul lui Denis Zlei. Poti merge la nunta cu ea.
Yamaha are butoane mai calitative, dar nu are touchscreen, iar display'ul ala e urat rau de tot. La usoara suna mai bine ca pa300, dar la folclor si manele e departe. Nu poti incarca samplere decat in limita a 32mb iar un tambal bun are 10-20mb, ramai mai cu nimic.
Totusi, ar fi bine sa le testezi personal sau macar sa vizionezi clipuri pe youtube cu ele si o alegi pe aia care iti place mai mult.

Back to top
tavy1979
Sun Nov 12 2017, 06:18PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
Eu te sfatuiesc sa alegi PA300 si nu o sa regreti. Daca optezi pentru varianta RO setul lui Andronescu este mai mult decat ai nevoie. Si asa cum ti-a zis si @angelitto daca mai incarci si setul lui Denis nu ai probleme. In plus ecranul cu touch te ajuta foarte mult. Imagineaza-ti cum ar fi acum sa navighezi pe net cu un telefon cu butoane.......

Back to top
gigiflo
Sun Nov 12 2017, 06:31PM
Registered Member #15184
Joined: Mon May 11 2015, 09:37PM
Posts: 1354
tavy1979 a scris ...

Eu te sfatuiesc sa alegi PA300 si nu o sa regreti. Daca optezi pentru varianta RO setul lui Andronescu este mai mult decat ai nevoie. Si asa cum ti-a zis si @angelitto daca mai incarci si setul lui Denis nu ai probleme. In plus ecranul cu touch te ajuta foarte mult. Imagineaza-ti cum ar fi acum sa navighezi pe net cu un telefon cu butoane.......

Sunt de acord cu observatiile facute, dar cu display-ul nu e chiar asa o mare "chestie". Se pot folosi butoanele de registry si in plus, sa canti la clapa nu e acelasi lucru cu navigarea pe net...
Mie imi pare mai degraba anacronic un display fara touch...

Back to top
tavy1979
Sun Nov 12 2017, 08:26PM

Registered Member #15806
Joined: Tue Mar 29 2016, 08:40PM
Posts: 57
gigiflo a scris ...

tavy1979 a scris ...

Eu te sfatuiesc sa alegi PA300 si nu o sa regreti. Daca optezi pentru varianta RO setul lui Andronescu este mai mult decat ai nevoie. Si asa cum ti-a zis si @angelitto daca mai incarci si setul lui Denis nu ai probleme. In plus ecranul cu touch te ajuta foarte mult. Imagineaza-ti cum ar fi acum sa navighezi pe net cu un telefon cu butoane.......

Sunt de acord cu observatiile facute, dar cu display-ul nu e chiar asa o mare "chestie". Se pot folosi butoanele de registry si in plus, sa canti la clapa nu e acelasi lucru cu navigarea pe net...
Mie imi pare mai degraba anacronic un display fara touch...


Intradevar nu ecranul face totul dar te ajuta mult la navigarea mai rapida in meniu.


Back to top
florian71
Mon Nov 13 2017, 07:53AM

Registered Member #15381
Joined: Wed Sep 02 2015, 10:16AM
Posts: 202
angelitto a scris ...

"Daca instalezi varianta de OS RO care deblocheaza samplerul, e ca si cum ai avea un mic pa900 (adica poti incarca KMP'uri si wav'uri)."

Exista asa ceva? Poti indica o sursa?


[ Edited Mon Nov 13 2017, 04:13PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by miki67 on 16 Aug : 13:24
Ai încercat pe rand sa încarci?ma refer la sound.


[download] (ptMihai13) ADv2 PA1000 Compres By Miki67.SET Posted by cosys112 on 15 Aug : 16:58
ok acum incerc si revin cu edit , Mersi !Edit : se pare ca nu merg pe pa600.1534414650 ]


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by miki67 on 14 Aug : 19:02
Ma bucur ca te-am putut ajuta si iti multumesc pentru apreciere.Sanatate si spor!


[download] (pt.albundy) Tonuri Korg PA #2 Posted by albundy on 14 Aug : 13:00
Multumesc frumos. Esti baiat de 10 stele.1534240972 ]


[download] (pt.puica) sorin roscatu pa4compres.SET Posted by miki67 on 13 Aug : 20:06
ma bucur Puica.cu placere si apreciez sinceritatea ta.spor la treburi si multa sanatate iti doresc!





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap