Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
editare styl korg pa 800 help |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
80.istvan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10776
buna dragi colegi. am o intrebare ..cum se poate edita un styl,casa am pe fiecare variatiune de exemplu pe vart 1 sa am toba marius,pe variatu 2 toba manele,..si la fel la bass,ac1,ac2,ac3,ac4,ac5,pe fiecare as vrea sa schimb instrumentele inparte. cum se procedeaza ,cum se salveaza,ca sa imi mearga in tim real la cantat? de exeplu la styilul balada haiducilor ,am vazut ca se schimba tobele,instrumentele in timp real. va rog sa ma ajute cineva.multumesc din suflet.cu stima stefan din sfantu. |
||
Back to top |
|
||
Marian80 |
|
||
![]() Registered Member #10419
80.istvan a scris ... buna dragi colegi. am o intrebare ..cum se poate edita un styl,casa am pe fiecare variatiune de exemplu pe vart 1 sa am toba marius,pe variatu 2 toba manele,..si la fel la bass,ac1,ac2,ac3,ac4,ac5,pe fiecare as vrea sa schimb instrumentele inparte. cum se procedeaza ,cum se salveaza,ca sa imi mearga in tim real la cantat? de exeplu la styilul balada haiducilor ,am vazut ca se schimba tobele,instrumentele in timp real. va rog sa ma ajute cineva.multumesc din suflet.cu stima stefan din sfantu. Record mode ! |
||
Back to top |
|
||
80.istvan |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10776
daca te rog frumos poti zya imi spui pasi cum se procedeaza?
|
||
Back to top |
|
||
IonutPa1x |
|
||
![]() ![]() Registered Member #16907
Salut, Incarca cu rabdare urmatorii pasi: 1. Selecteaza style-ul, 2. Appesi butonul Record, 3. Bifeazi Record/Edit Curent Style - dupa care butonul OK, 4. Se va deschide fereastra STYLE RECORD unde poti alege din grupul Element: care parte a style-ului vrei sa redactezi (tu aici verei sa modific trackul), iar din grupul Chord Var: alegi varianta CV (major, minor, 7, etc.) 5. Dupa ce termini de redactat salvezi style-ul cu WRITE STYLE (se deschide sus in coltul din dreapta apasand pe sageata in jos). Sau varianta mai simpla daca vrei sa schimbi doar instrumentul din style, iti selectezi pe fiecare vart( asa cum ai spus tu) si toate pe care vrei sa le schimbi dupa care aplici mentiunile de la pct.5. Sper sa-ti fie de ajutor! |
||
Back to top |
|
||