Forums
Clape.ro :: Forums :: Mic forum pentru incepatori ! :: Sfaturi, raspunsuri pentru incepatori |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
ACORDEON LETICCE |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
AEM |
|
||
Registered Member #15697
vineri mi s-au returnat cei 100 lei. sambata in cont erau 96 lei si am scos 90 lei. deci am incheiat chestiunea cu banii de returnat. sambata am interpretat la doua maini: - dreapta era pe clapa - staga era pe tastatura am folosit samplerul pe post de acordeon si un sintetizator simplut impreuna cu un arpegiator pe baza de tambal notele trimise catre arpegiator veneu de la tastatura notele trimise catre sampler veneu de la clapa evident ca este caricaturala simulatia de tambal facuta avand ca sintetizator un simulator de instrumente indiene. dar important pentru mine este ca am folosit concomitent ambele maini, una pe tastatura si una pe clape. am de lucrat mult cu digitatia. Aicea e poza: [ Edited Mon Jan 01 2018, 10:11AM ] |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
Registered Member #15697
victorr a scris ... Cu un controller midi nu poti canta in timp real cu acompaniament (tambal, bas, braci) + acordeon la dreapta. Poti doar sa inregistrezi toate instrumentele separat, si apoi sa canti cu dreapta peste ele ca si cum ai canta cu un negativ. Chiar si daca ai gasi un program cu care sa folosesti ritmuri, nu-ti vor ajunge clapele...vei avea o octava pentru mana stanga la acompaniament si o octava pentru dreapta. Ca program de calculator cu care poti folosi ritmuri, poti incerca One Man Band (OMB). Trebuie sa instalezi si un driver midi virtual ca sa conectezi programul OMB la Kontakt, ca sa se auda tonurile semplate din Kontakt. OMB incarca ritmuri de Yamaha. Cu programul asta cantau baietii cu clape fara sampler, de genul Yamaha PSR400 nu stiu cat. One Man Band (OMB) este pe bani si deci nu-l pot folosi. pentru mana stanga pot folosi tastatura calculatorului, deja am folosit-o, vezi comentariul meu imediat anterior. Jeskola Buz, poate lucra si cu tastatura, keyboardul de pe tastatura se poate deplasa la fel ca la clapa LPK25 in susul si in josul barei de clape. si are si mai mult de 25 de clape. asadar cum am scris si mai sus, pot avea peste 50 de clape, dintre care 25 sunt pe clapa LPK25 iar restul de clape pe tastatura. nu-mi permit sa am controlere mai performante, dar cine isi permite, poate folosi mai multe controlere plus tastatura, plus mousul. |
||
Back to top |
|
||
AEM |
|
||
Registered Member #15697
Asadar tastele de la Z la M formeaza primele 12 clape din stanga; tastele de la Q la U formeaza urmatoarele 12 clape; clapele de la I la P formeaza ultimele 5 clape, adica primele 5 clape din dreapta. Daca avem in vedere 25 de clape, de la Z la I sunt trei clape C; dupa care urmeaza clapele C#, D, D# si E. Fata de clapa AKAI LPK25, pe tastatura sunt cu patru clape mai mult: C#, D, D# si E. Reedit: si cu ce deplasam Keyboardul de pe tastatura ? Keyboardul de pe tastatura este deplasat folosind shortcuturile / si * adica folosind slash dreapta si steluta, putem sa deplasam keyboardul spre stanga cu slash dreapta si spre dreapta cu steluta [ Edited Mon Jan 01 2018, 01:05PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |