Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Noile psr'uri si-au facut aparitia
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Thu Jan 11 2018, 09:55PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 885
Veste buna noul inceput de an are.
Au aparut noile PSR'uri de la Yamaha. Din pacate nu sunt cu touchscreen si pretul e destul de piperat, dar au o memorie maricica.
Sper sa fie o surpriza placuta pentru toti iubitorii de Yamaha.
S775 - 13mb internal memory si 280mb RAM, pret: 2.000 AUD (Australian dollars)
s975 - 13mb internal memory si 768mb RAM, pret 3.100 AUD (aprox 2.440 $)

Specificatiile le puteti vedea aici:




Back to top
marius9
Thu Jan 11 2018, 10:04PM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Exact ce spuneam astazi.
S775 si S975.
Eu le vazusem pe: LINK: Click aici !

Pacat ca nu au touch screen, dar au mono legato... Si multe alte plusuri. Vom vedea...


[ Edited Thu Jan 11 2018, 10:05PM ]

Back to top
sVipper
Fri Jan 12 2018, 01:14AM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 160
13mb internal în 2018.....
Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 09:19AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
sVipper a scris ...

13mb internal în 2018.....


S-a modificat memoria sampler. Un pic mai mult ca la Korg.
Nu stiu ce sa spun. La prima vedere cred ca s-au grabit.
Un ecran cu touch era necesar (dar cu meniul existent, nu cel de la Genos, pe care eu personal nu prea il apreciez).
Este clar ca a fost o miscare necesara pentru Yamaha, pentru ca au ramas mult in urma, insa sa vii doar cu putina memorie expansion in plus fata de concurenta poate fi un pas nu prea inspirat. Iar referitor la utilizatorii existenti, nu stiu cat de mult ii va motiva sa treaca de la S770 la S775 sau de la S970 la S975. Probabil putin, spre deloc. Si, ca de obicei, vor fi uitati de Yamaha...

Vorba lui sVipper: 13 MB in 2018???

Intre timp, Korg face update la PA600 in ianuarie 2018 (dupa ce a aparut S700)...

In ritmul acesta s-ar putea sa se creeze un rift mare intre cele doua marci de baza pentru aranjoare. Mare de tot. Si se va crea la aparitia lui PA5, daca Yamaha nu mai face nicio miscare (insa inteligenta, cu baza concreta, nu doar de marketing).
Back to top
Mihai13
Fri Jan 12 2018, 10:04AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 105
Eu am 970 si, cred ca este doar un <LEGO model> A3000+S9(7)70 ca soft plus ceva memorie deblocata (sau chiar fizic marita care ca pret de fabricatie nu cred ca este mai mult de 5 dolari) sa stie omul de ce mai da 5-600 de Euro in plus.
Curand vor cere bani in plus si pe update software.
Mai sunt si niste pack-uri integrate pe care oricum le au toti de aici.
Cei 13MB sunt <user memory> unde poti copia sau salva ce vrei si sunt arhisuficienti pt lucru fara a folosi stick-ul USB (nu pt sampler).

Stima tuturor
Mihai
Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 10:47AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 142
Mihai, ai dreptate. Exact asa a fost, probabil sa nu afecteze prea mult in productie.
Suna bine clapele Yamaha, nu spun nu, insa sunt in spate de tot si se adancesc la fiecare model.
Uite in prezentarea de mai jos. Diferentele incap pe un sfert dintr-o pagina si nu sunt asa semnificative. Ma asteptam la o prezentare de amploare, cu zeci de diferente etc.

LINK: Click aici !

Cred ca s-au cam grabit. Insa asta este...

Back to top
CrysMM
Fri Jan 12 2018, 11:19AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 331
Posibil sa fie aceeasi clapa cu memorie deblocata din soft. Ceva nou trebuia sa fie bazat pe Genos, cum a fost S770-S970 pe T5, cum este PA700-1000 pe PA4. Dar ce avem noi aici? Un S770-S970 upgradat cu ceva memorie, care si asta este posibil sa fie deblocata, deci pas batut pe loc de Yamaha.

Marea problema la Yamaha este la noi cu materialele, in rest este ok, chiar gasesti pentru muzica internationala aproape orice. La noi in afara de Iulik nu facut nimeni nimic bun pentru seria PSR, si se pare ca asa o sa ramana. Clapele sunt foarte bune, sound-ul este ok, dar fara materiale bune pentru zona noastra, este cam egal cu zero.

Cu seria asta eu consider ca se bate pasul pe loc. Chiar nu puteau sa deblocheze memorie cu un update de soft? Nu se puteau adauga voci si ritmuri noi prin update? Ce rost au 1500 de voci, din care sa folosesti 100, si sa tii memoria ocupata aiurea. Era buna o orientare pe zone cu SO personalizate pentru o tara/zona. Cum este la noi zona asta, un SO cu tambal, acordeon, si alte instrumnete specifice si sa vezi cum curgeau si materialele. Dar daca se lasa un japonez sa decida care tambal este mai bun in pack-ul Colors, este clar si nu ma mai mira nimic.

[ Edited Fri Jan 12 2018, 11:20AM ]

Back to top
tenny_psr9000
Fri Jan 12 2018, 03:56PM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Location / Localitate:: stuttgart germania[sibiu]
Posts: 30
eu ma bucur ca o sa apara clapele astea noi,cu ocazia asta cred ca o sa fie pretul mai accesibil la psr 770 si 970 care de fapt sunt la fel.
Si eu am crezut ca o sa iasa ceva bazat pe Genos,ieri am fost la singurul magazin de instrumente din orasul Stuttgart in Germania Soundland(unde aveam si eu posibilitatea sa butonez clapele noi),am intrebat de Yamaha si mi-au spus ca nu o sa mai aduca deloc,probabil si-au dat seama ca psr astea noi nu o sa se vanda mai deloc
Back to top
sVipper
Fri Jan 12 2018, 05:43PM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 160
Și cică ar fi trebui să ne bucurăm de acel ,,Mono Legato” care Korg-ul îl are de ani buni )))...
Back to top
Mihai13
Fri Jan 12 2018, 06:34PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 105
Pentru ,,Mono-Legato'', memorie mare si pret bun A3000 este cea mai buna alegere, nu prea am vazut folosit <vocal harmony> pe care-l are S970 in plus, iar tonurile orientale la noi ajuta.
Intare de mic. si efect pe voce are si A3000.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cdinu » 21 Jan : 21:37
salut colegi .
cum se calculeaza impendenta ?

angelitto » 21 Jan : 19:20
@paty23, am aprobat doar unul. Celalalt set e deja pe site.

paty23 » 21 Jan : 17:09
ok, multumesc !

CrysMM » 21 Jan : 15:04
@paty23 - astepti sa fie aprobate de Admin.

joker » 21 Jan : 14:59
Salutare la toată lumea! Vreau sa creez un style ( ritm) de hora pe korg pa300 știu ca o sa spuneți de ce vrei sa faci dacă ai deja sau un style de manea pentru ca am ritmuri de manele pe orga dar vreau sa fac un ritm simplu cum se cânta pe vremuri dar ideea este ca nu știu sa bat basii adică linia melodica la bași dacă are cineva un link sa mă pot uita ca pe youtube nu am găsit nimic.Mulțumesc!

paty23 » 21 Jan : 14:47
am incarcat 2 seturi dar nu au aparut, stie cineva cat dureaza pana apar pe site ??

paty23 » 21 Jan : 14:45
sal





CrysMM » 21 Jan : 14:03
@george32 - poti totusi incerca cu un program de recuperare date. Un exemplu de program bunicel ar fi EaseUS Data Recovery.

ValiKorg » 21 Jan : 10:59
Buna ziua !

LAVIN » 20 Jan : 20:57
seara buna,

george32 » 20 Jan : 20:21
@CrysMM-mersi am crezut ca e vreun program de recuperare date de pe dischete demagnetizate.

CrysMM » 20 Jan : 19:57
@george32 - dischetele sunt magnetizate. Probabil tu ai o discheta demagnetizata. Daca nu o mai "vede" unitatea optica, nu prea mai ai ce sa ii faci.

cipri » 20 Jan : 19:41
Buna seara tuturor

barth53 » 20 Jan : 19:37
Seara buna tuturor!

yul » 20 Jan : 15:16
va salut baieti

paty23 » 20 Jan : 14:52
sal

sorin77sol » 20 Jan : 13:56
Buna ziua ! ...

ValiKorg » 20 Jan : 10:52
Salutare tuturor !

dangiuca » 20 Jan : 10:52
Buna ziua ...

george32 » 20 Jan : 10:12
stie cineva daca pot sa mai i-au continutul de pe o discheta magnetizata

cdinu » 20 Jan : 09:53
salut CrysMM.
CAND AM SA FIU IN POSESIA SUBWOOFER AM SA ITI DAU DETALII.
MULTUMESC .
ZI CALDUROASA !

cdinu » 20 Jan : 09:52
salut colegi

c_mid » 20 Jan : 09:47
Buna dimineata!

LAVIN » 20 Jan : 09:41
neata,

joker » 20 Jan : 09:25
Bună dimineața o zi frumoasa va doresc

cipri » 20 Jan : 08:20
Buna dimineata tuturor.

sorin77sol » 20 Jan : 00:38
Noapte buna ! ...

Grisa » 20 Jan : 00:00
Salutare la toti!

LAVIN » 19 Jan : 23:28
salutare,

angelitto » 19 Jan : 22:55
@lulu, nu mai incarca seturi care sunt deja pe site ca ne suparam.

miki67 » 19 Jan : 22:21
salutari la toti

Vio45 » 19 Jan : 22:04
Mulțumesc forte mult! Respect!

angelitto » 19 Jan : 22:02
Inca ceva. La kiturile de tobe procedeul e asa cum il stii tu. Stergi kitul din user si apoi cu optiunea aia. Dar la tonuri e asa cum ti-am explicat.

angelitto » 19 Jan : 22:00
@Vio45, nu are nimic dar daca stergi un ton din usere, nu se sterge si KMP'ul(multisamplerul) asignat la el cum se facea cu OS'ul v.1.2. Acum raman KMP'urile ”orfane” si nu dispar doar daca le stergi cum ti -am scris mai jos. Daca insa ai sterge un kmp si ar ramanea wavurile asignate la el, atunci ar merge sa stergi cu optiunea ”Delete Not assigned to any MultiSamle/Drumkit”. Dar nu e cazul la tine.

Vio45 » 19 Jan : 21:51
Angelitto totuși de ce are obținea Not assigned to any MultiSamle/Drumkit ?

Vio45 » 19 Jan : 21:29
Angelitto Am înțeles și mulțumesc foarte mult pentru raspuns.

angelitto » 19 Jan : 21:24
@Vio45. de ce ai mai instalat OS V.2 daca nu stii sa lucrezi cu el? Inainte era joaca de copii. Acum e mult mai greu. Trebuie sa procedezi ca la pa900/pa3x/pa4x, etc. In mare e cam asa: Selectezi tonul ce vrei sa-l stergi, intri in ”sound edit”, verifici la oscilatoare ce KMP'uri are asignate, apoi stergi tonul. Pe urma te duci in sound edit/record/menu/multisampler, selectezi KMP'urile respective si le dai delete. dar daca sunt asignate si la alte tonuri, acele tonuri nu au sa mai sune bine. De aia am zis ca te-ai complicat rau cu noul OS daca nu stii sa lucrezi cu el. Inainte clap stergea KMP'urile doar daca nu erau asignate la vreun ton. Acum le stergi indiferent ca is sau nu asignate. Intelegi? trebuie sa fii foarte atent sa nu faci o tocanita din set.

angelitto » 19 Jan : 21:18
@joker, daca ai cumparat de la ei clapa, sigur primesti si manualul.

Vio45 » 19 Jan : 21:17
Bună seara! Am o întrebare pentru cunoscătorii de korg pa! Am korg pa600 os sampler activ. Șterg niște instrumente din set, dar rămân acolo, chiar dacă dau sa steargă samplerele care nu sunt folosite?

joker » 19 Jan : 20:00
angelitto nu pot descarca link-ul si nici pe net nu gasesc dar am trimis email la mcmusic de unde am cumparat clapa sper sa primesc de la ei manualul

joker » 19 Jan : 19:03
Mulțumesc angelitto

angelitto » 19 Jan : 17:13
@joker, uite aici: LINK: Click aici !

sVipper » 19 Jan : 16:39
joker » 19 Jan : 14:38
salut la toata lumea! am o intrebare exista manual in limba romana pentru korg pa 300? nu am gasit nicaieri numai in engleza

CrysMM » 19 Jan : 12:52
@cdinu - in mod normal ar trebui sa respecti specificatia de 8 ohmi. Avand in vedere calitatea produsului care tinde catre entry level, posibil sa ai probleme prin nerespectarea rezistentei. Eu personal, am avut o boxa activa din asta no-name sau un nume mai ciudat, pe care am tras vreo 2 ani. Avea iesire pentru inca o boxa pasiva cu specificatia de 8 ohmi. Am mers cu boxa pe 4 fara probleme timp de 2 ani. Ce zice acolo de 8 ohmi este pentru sub, nu am gasit nimic despre iesiri. Vezi in manualul lui daca scrie ceva de cele 2 iesiri.

marukorg » 19 Jan : 12:34
Salutare

cdinu » 19 Jan : 12:33
Salut CrysMM.
Saptamana viitoare il primesc

Vonyx/skytec swa18.
Are 2 iesiri sateliti, am 2 boxe pasive de 250w, au 6 ohmi.
Sun are si 2 aamplificatoare 2/250 w.
Ms

Mihai13 » 19 Jan : 10:15
O zi buna!

valinico » 19 Jan : 09:34
Neata !

pyry » 19 Jan : 09:32
buna dimineata colegi

joker » 19 Jan : 09:08
buna dimineata baieti!

CrysMM » 19 Jan : 09:08
@cdinu - spune si tu modelul exact de sub. Are iesire pentru satelit pasiv? Daca are, respecta intocmai spefificatia iesirii.

cdinu » 19 Jan : 09:04
Salut colegi.
Am nevoie de informatii:
Subwoofer activ 8ohmi impendanta, pot sa folosesc satelit de 6 ohmi?
Multumesc .

lucianG1000 » 19 Jan : 08:26
salutare lume !

ionut74 » 19 Jan : 07:29
Buna dimineata

oki1 » 19 Jan : 07:16
Buna dimineata!

sorin77sol » 18 Jan : 22:32
Noapte buna ! ...

ZoltanKote » 18 Jan : 22:05
Angelito sambata am sa fiu liber . Am sa incarc 41 de midi sau partituri sper ca poi sa primesc si eu PERMISIUNEA LA DOWNLOAD mersi

angelitto » 18 Jan : 22:02
@ZoltanKote, nu cred ca e nimeni suparat pe tine, dar astea sunt regulile sitului. Si adminii se supun acelor reguli. Activitatea unui user care cere acces trebuie sa fie consistenta pe toate ariile dar mai ales pe aria de upload. Altfel toti ar avea acces, nu crezi? La exemplul dat de tine, la o verificare rapida am constatat ca tu ai 1 upload, iar el are peste 40. Din cate observ ai avut ”vip” cu 20 descarcari pe zi. Si mai mult de o luna. Puteai face activitate la upload daca voiai. Nu stiu ce te-a retinut. Pe celelalte arii stai destul de ok, dar nu e de ajuns. Totusi nu e timpul pierdut. Te poti pune pe treaba

ZoltanKote » 18 Jan : 21:37
@ Admin . Crezi ca e asa mare diferenta dintre eu si el? LINK: Click aici ! Plus ca eu am cotizat la site ul acesta

barbu alin » 18 Jan : 21:33
va salut

admin » 18 Jan : 21:30
@ZoltanKote, nu stiu care dintre admini ti-a raspuns, in mod cert nu eu. Insa decizia luata de acel admin pare a fi corecta, este suficient sa dai un click aici: LINK: Click aici ! si vezi... citesti frumos, ca dintr-o carte de istorie.

ZoltanKote » 18 Jan : 20:39
Salutare Admin . Ma rog pentru cine a verificat daca suntem acceptati pentru Download . E foarte interesant desi EU stiu sigur cineva caee suparat nu vrea sa ma accepte pe aici nu vreau sa inru in detalii . Am tot urmarit cine primeste accept cine nu . Interesant e ca eu : Care am si platit de cateva ori plus activitate putin mai mare decat respectivul si el a primit 2 downloaduri si mie cica Activitate Insuficienta . Deci pana la urma care sunt Criteriile ? E mai important sa vorbim a prostu si fara rost sau putin si cu cap ?

cosys112 » 18 Jan : 19:37
Salut !

cipri » 18 Jan : 19:19
Buna seara tuturor

cdinu » 18 Jan : 19:02
SALUT COLEGI .
caut doi colegi 6ase,6ase,si angelito cum ii gasesc ?

joker » 18 Jan : 18:00
buna seara prieteni!!

valinico » 18 Jan : 17:55
Salutari prieteni!

costygrek » 18 Jan : 13:53
Salutari clape.ro!

blink » 18 Jan : 12:49
salut

MarianGeorgian » 18 Jan : 11:56
Salutare tuturor

lideru » 18 Jan : 10:47
Buna dimi

Teo16 » 18 Jan : 10:02
Buna dimineta !

SYLE » 18 Jan : 08:50
AM PRIMITO SI NU AMI PLACE CUM SUNA

SYLE » 18 Jan : 08:49
BUNA DIMINEATA TUTUROR
.AM O ANTREBARE . STIE CINEVA CUM POT SA RESETEZ UN ROLAND EXR 5 ?

lideru » 17 Jan : 21:29
Rogabriel eu cred ca sa intamplat ceva cand l ai downloadat si e incomplet

rogabriel » 17 Jan : 21:19
e buna pentru un incepator lin e chiar buna cu toate ca e mac grea

unaidiu » 17 Jan : 20:50
Buna seara !!!

cdinu » 17 Jan : 20:10
angelito nu merge , cum sa iti trimi poza

cdinu » 17 Jan : 20:07
multumesc angelito !!!

george32 » 17 Jan : 19:11
Buna seara baieti

lin » 17 Jan : 18:24
Salutare națiune... Asa o întrebare. Ce imi puteți spune despre korg i3. Cîte ritmuri se poate salvat pe clapa, cum vocile suna? Se vinde cu 150 eur, face sa o cumpar, pentru un începător?

CrysMM » 17 Jan : 17:50
Incearca sa folosesti programul asta inainte de instalare. Curata eventuale reziduri de driver.

LINK: Click aici !

CrysMM » 17 Jan : 17:46
Tocmai ce am testat driverul de pe site-ul oficial pe Xp SP3, nu primesc nici o eroare. Problema este de la tine. Probbail ai vreo versiune aiurea de Windows. Pe net circula tot felul de versiuni modificate. Cauta o versiune curata cu update la zi si SP3.

rogabriel » 17 Jan : 17:32
crys am instalat win nou nout cu toate driverele incluse

CrysMM » 17 Jan : 17:29
@rogabriel - ori nu sa tras cum trebuie, ori ai probleme cu sistemul de operare, virusi, etc. Mergi cu laptopul la la un specialist si cere sa ti se instaleze pe curat Windows Xp SP3 32 biti cu toate update-urile la zi + drivere pentru toate componentele.

cipri » 17 Jan : 17:26
Buna seara tuturor.

rogabriel » 17 Jan : 15:35
imi spune ca este corupt driverul si nu se instaleaza cum ar trebuie

lideru » 17 Jan : 14:22
Da asa cum spunea si colegu scrie ce fel de eroare iti apare apoi vedem!!

CrysMM » 17 Jan : 14:20
@rogabriel - vad ca nu ne intelegem. Scrie aici exact ce eroare da, ce scrie acolo. In felul asta iti pot spune cam care ar fi problema. Erori pe PC pot fi sute de mii.

sorin77sol » 17 Jan : 14:18
Buna ziua ! ...

rogabriel » 17 Jan : 14:03
nu stiu cum sa rezolv problema

rogabriel » 17 Jan : 14:02
chestyia e ca am downloadat driverul sid e pe sit-ul roland si tot eroare imi da

rogabriel » 17 Jan : 14:01
si nu merge imi da eroare de instalare

rogabriel » 17 Jan : 14:01
am specificat am pe un laptop windous xp pe 32 de biti

rogabriel » 17 Jan : 14:00
nu cred ca e voie lideru dar nici mail nu stiu daca se poate da asteptam raspuns de la admin poate ne lasa sa rezolvam problema

lideru » 17 Jan : 13:14
Rogabriel cum ti sa mai spus driverul respectiv e pt win xp ei tu daca ai win 7 etc nu ruleaza dar ex si win 7 are optiunea sa rulezi programul in mod xp!!!

lideru » 17 Jan : 13:10
Rogabriel cu un program am putea sa intram pe laptopul tau (team wiewer)si am incerca sa rezolvam problema !!(ar fi necesar nr tau de tel dar nu stiu daca e voie sa l postezi aici)!!!!

CrysMM » 17 Jan : 12:53
@rogabriel - ce eroare mai exact. Trebuie sa dai detalii.

joker » 17 Jan : 11:50
Salutare prieteni va doresc o zi minunata




Comentarii noi


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by george_pa50 on 21 Jan : 21:58
paty23 cati bani ai dat pe set?


[download] set korg pa3x paty23 Posted by jenica35 on 21 Jan : 19:36
pty_23.set


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by StanciuC on 21 Jan : 15:23
FII MULTUMIT SI NU MAI VORBI AIUREA


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by paty23 on 21 Jan : 01:59
UN 10 PT GEST DAR E UN SET CARE NU A MERITAT BANII


[download] Set Korg Pa3x 128mb ram - Studio Romania 2018 Posted by lucianG1000 on 20 Jan : 19:40
sincer, pe mine nu m-a dat pe spate cam deloc...e slăbuț rău, chiar sărăcuț.din tot setul nu știu dacă am oprit 2 sau 3 ritmuri.stau și mă gândesc că unii chiar dau bani pe setul a [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap