Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Noile psr'uri si-au facut aparitia
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
angelitto
Thu Jan 11 2018, 09:55PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Location / Localitate:: Medias
Posts: 939
Veste buna noul inceput de an are.
Au aparut noile PSR'uri de la Yamaha. Din pacate nu sunt cu touchscreen si pretul e destul de piperat, dar au o memorie maricica.
Sper sa fie o surpriza placuta pentru toti iubitorii de Yamaha.
S775 - 13mb internal memory si 280mb RAM, pret: 2.000 AUD (Australian dollars)
s975 - 13mb internal memory si 768mb RAM, pret 3.100 AUD (aprox 2.440 $)

Specificatiile le puteti vedea aici:




Back to top
marius9
Thu Jan 11 2018, 10:04PM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 153
Exact ce spuneam astazi.
S775 si S975.
Eu le vazusem pe: LINK: Click aici !

Pacat ca nu au touch screen, dar au mono legato... Si multe alte plusuri. Vom vedea...


[ Edited Thu Jan 11 2018, 10:05PM ]

Back to top
sVipper
Fri Jan 12 2018, 01:14AM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 174
13mb internal în 2018.....
Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 09:19AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 153
sVipper a scris ...

13mb internal în 2018.....


S-a modificat memoria sampler. Un pic mai mult ca la Korg.
Nu stiu ce sa spun. La prima vedere cred ca s-au grabit.
Un ecran cu touch era necesar (dar cu meniul existent, nu cel de la Genos, pe care eu personal nu prea il apreciez).
Este clar ca a fost o miscare necesara pentru Yamaha, pentru ca au ramas mult in urma, insa sa vii doar cu putina memorie expansion in plus fata de concurenta poate fi un pas nu prea inspirat. Iar referitor la utilizatorii existenti, nu stiu cat de mult ii va motiva sa treaca de la S770 la S775 sau de la S970 la S975. Probabil putin, spre deloc. Si, ca de obicei, vor fi uitati de Yamaha...

Vorba lui sVipper: 13 MB in 2018???

Intre timp, Korg face update la PA600 in ianuarie 2018 (dupa ce a aparut S700)...

In ritmul acesta s-ar putea sa se creeze un rift mare intre cele doua marci de baza pentru aranjoare. Mare de tot. Si se va crea la aparitia lui PA5, daca Yamaha nu mai face nicio miscare (insa inteligenta, cu baza concreta, nu doar de marketing).
Back to top
Mihai13
Fri Jan 12 2018, 10:04AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 138
Eu am 970 si, cred ca este doar un <LEGO model> A3000+S9(7)70 ca soft plus ceva memorie deblocata (sau chiar fizic marita care ca pret de fabricatie nu cred ca este mai mult de 5 dolari) sa stie omul de ce mai da 5-600 de Euro in plus.
Curand vor cere bani in plus si pe update software.
Mai sunt si niste pack-uri integrate pe care oricum le au toti de aici.
Cei 13MB sunt <user memory> unde poti copia sau salva ce vrei si sunt arhisuficienti pt lucru fara a folosi stick-ul USB (nu pt sampler).

Stima tuturor
Mihai
Back to top
marius9
Fri Jan 12 2018, 10:47AM
Registered Member #14557
Joined: Thu Oct 09 2014, 09:27AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 153
Mihai, ai dreptate. Exact asa a fost, probabil sa nu afecteze prea mult in productie.
Suna bine clapele Yamaha, nu spun nu, insa sunt in spate de tot si se adancesc la fiecare model.
Uite in prezentarea de mai jos. Diferentele incap pe un sfert dintr-o pagina si nu sunt asa semnificative. Ma asteptam la o prezentare de amploare, cu zeci de diferente etc.

LINK: Click aici !

Cred ca s-au cam grabit. Insa asta este...

Back to top
CrysMM
Fri Jan 12 2018, 11:19AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 500
Posibil sa fie aceeasi clapa cu memorie deblocata din soft. Ceva nou trebuia sa fie bazat pe Genos, cum a fost S770-S970 pe T5, cum este PA700-1000 pe PA4. Dar ce avem noi aici? Un S770-S970 upgradat cu ceva memorie, care si asta este posibil sa fie deblocata, deci pas batut pe loc de Yamaha.

Marea problema la Yamaha este la noi cu materialele, in rest este ok, chiar gasesti pentru muzica internationala aproape orice. La noi in afara de Iulik nu facut nimeni nimic bun pentru seria PSR, si se pare ca asa o sa ramana. Clapele sunt foarte bune, sound-ul este ok, dar fara materiale bune pentru zona noastra, este cam egal cu zero.

Cu seria asta eu consider ca se bate pasul pe loc. Chiar nu puteau sa deblocheze memorie cu un update de soft? Nu se puteau adauga voci si ritmuri noi prin update? Ce rost au 1500 de voci, din care sa folosesti 100, si sa tii memoria ocupata aiurea. Era buna o orientare pe zone cu SO personalizate pentru o tara/zona. Cum este la noi zona asta, un SO cu tambal, acordeon, si alte instrumnete specifice si sa vezi cum curgeau si materialele. Dar daca se lasa un japonez sa decida care tambal este mai bun in pack-ul Colors, este clar si nu ma mai mira nimic.

[ Edited Fri Jan 12 2018, 11:20AM ]

Back to top
tenny_psr9000
Fri Jan 12 2018, 03:56PM

Registered Member #741
Joined: Sat Aug 09 2008, 10:20PM
Location / Localitate:: stuttgart germania[sibiu]
Posts: 33
eu ma bucur ca o sa apara clapele astea noi,cu ocazia asta cred ca o sa fie pretul mai accesibil la psr 770 si 970 care de fapt sunt la fel.
Si eu am crezut ca o sa iasa ceva bazat pe Genos,ieri am fost la singurul magazin de instrumente din orasul Stuttgart in Germania Soundland(unde aveam si eu posibilitatea sa butonez clapele noi),am intrebat de Yamaha si mi-au spus ca nu o sa mai aduca deloc,probabil si-au dat seama ca psr astea noi nu o sa se vanda mai deloc
Back to top
sVipper
Fri Jan 12 2018, 05:43PM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Location / Localitate:: Chisinau
Posts: 174
Și cică ar fi trebui să ne bucurăm de acel ,,Mono Legato” care Korg-ul îl are de ani buni )))...
Back to top
Mihai13
Fri Jan 12 2018, 06:34PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Location / Localitate:: Pitesti
Posts: 138
Pentru ,,Mono-Legato'', memorie mare si pret bun A3000 este cea mai buna alegere, nu prea am vazut folosit <vocal harmony> pe care-l are S970 in plus, iar tonurile orientale la noi ajuta.
Intare de mic. si efect pe voce are si A3000.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Pavell » 25 Apr : 22:52
Salut rogabriel, nu stiu cum se instaleaza pe modelul tau de clapa, deoarece nu am avut acest model sa-ti pot explica, am avut Roland em2000, dar difera una de alta...nu cred ca se instaleaza la fel si daca ai loc pentru discheta si ai si pentru card, eu cred ca poti sa pui si pe discheta si pe card..asta chiar nu stiu, dar iti pot explica la ce te ajuta setul, seturile sunt de mai multe feluri: de manele, de folclor, de usoara si tot asa mai departe, intr-un set gasesti ritmuri (hore, sarbe, batute..etc)apoi gasesti tonuri ( acordeon, fluier, saxofon..etc), apoi mai gasesti paduri si multe altele... dar padurile si alte chestii nu te intereseaza deocamdata, nici nu cred ca iti merg pe clapa ta...pe tine te intereseaza doar ritmurile si tonurile...

bologa10 » 25 Apr : 22:45
de pe discheta,de incarca setul,,cardul contine doar tonuri..setul consta in citeva stiluri aranjate ,cu tot cu tonurile asignate,,la care te ajuta in timpul studiului!!Exista demo si pe youtub,despre Roland E50!!

rogabriel » 25 Apr : 21:12
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat ! chiar nu e nimeni sa im raspunda si mie am ppus intrebarea de trei ori

baracuda » 25 Apr : 14:39
Salutare...pot sa folosesc tableta ca si ecran la korg pa 800?

levi_20sm » 25 Apr : 01:06
Si o intrebare ce ace as vrea sa stiu style Dela clape de exeplu korg pa 1x sau pa 600 etc sent compatible cu corg pa 80 sau ?? Va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu situatia asta multumesc o Sera placuta sa avetii

levi_20sm » 25 Apr : 01:03
Sall tuturor membrilor am o rugaminte daca de poate ma poate ajuta cineva cu set style de Banat tiganesc .sarbesc ? Penttu korg pa 80sd

Lisandru » 24 Apr : 22:05
CrysMm stiu ca nu are mufe midi dar are usb!ma gandeam ca a folosit cineva si merge cu midiconvertor!

Pavell » 24 Apr : 21:13
de ce nu pot sa donez? imi respinge cardul... si am pus totul corect

CrysMM » 24 Apr : 21:01
@Lisandru - S670 nu are port midi, nu ai cum sa conectezi modulul la clapa. Exista se pare ceva adaptor pentru USB host - midi, dar nu te pot sfatui aici, nu am pus mana pe asa ceva.

danieltrd » 24 Apr : 20:38
buna seara

Lisandru » 24 Apr : 20:03
Va salut prieteni!stie cineva daca se poate folosi psr s670 cu juzzy sampler?

Mihai13 » 24 Apr : 08:56
Buna dimineata domnilor

edward » 23 Apr : 22:30
salutare la toti

pyry » 23 Apr : 17:13
salutare si o saptamana minunata lumeeeeeee

Danystest » 23 Apr : 17:03
salut

dextar_x » 23 Apr : 16:29
Salutare

misukorg » 23 Apr : 11:54
Salutare, un ȋnceput de saptamana bun, tuturor, sa aveți o zii minunată!

Mihai13 » 23 Apr : 09:16
O saptamana buna tuturor!

valinico » 23 Apr : 09:10
Salutari si la multi ani sarbatoritilor zilei!

balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea




Comentarii noi


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Yammy on 25 Apr : 17:41
Ok. Multumesc. Astept..


[download] SET Pa1000 Viorel B. Posted by geogenesys on 25 Apr : 13:23
Si mai simplu explicat: daca setul acesta se numeste spre exemplu Viorel Pa1000 sau oricum s-o chema, la aceasta denumire adaugi .SET si ai rezolvat problema. Extensia este [more ...]


[Content] Buna
Vreau si eu 5 dl/zi
Posted by Danystest on 24 Apr : 13:17
BunaVreau si eu 5 dl/zi


[download] Doua set-uri Balcanice si doua Orientale pentru aranjoare KORG Posted by bits on 24 Apr : 08:24
Posibil sa fie doar Style-uri,fara tonuri.Sau or fi cu tonuri de fabrica?Frumoasa "descriptie".1524547521 ]


[download] CMihai-DZ-AD-21.04.2018.SET Posted by Mihai13 on 23 Apr : 18:48
Peste ceva timp cred ca 2-3 saptamani revin la Yamaha si voi incerca sa mixez cumva materialele, desi este mult mai usor sa fac un ritm de Korg dintr-unul de Yamaha, Korgul sta foa [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap