Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Amplificator si boxe
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
CrysMM
Fri Feb 02 2018, 03:40PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
@padys78 - nu spun ca nu sunt bune. Dar este bine sa ai boxe cat mai puternice. Ce este in plus poate sa stea pe burta fara probleme.

Cel mai bine este sa-ti conturezi intai un buget clar, sa stii unde este linia peste care nu poti sari.

Vorbesti de boxe, mixer. pe langa astea ai nevoie de stative bune pentru boxe, nu de alta, dar cu stative de 50 de lei ai ocazia sa le gasesti odata pe jos. Mai ai nevoie de cabluri bune pentru semnal, si asta costa bani. Un cablu bunicel de 10 metri costa 100 lei. Plus ca trebuie sa ai mereu ceva extra, poate vine vre-un invitat special de care nu stii cu scula lui fara cablu, plus ceva de rezerva, nu se stie ce se intampla la eveniment. Trebuie sa iei in calcul in prima faza si un stabilizator de tensiune. Nu vrei ca ora 00:24 sa iasa fum din ceva.

Ai mixer bun cu efecte bune pentru voce, ai boxe bune, dar microfon bun ai? La microfon este o poveste mai lunga si mai dureroasa. Am auzit lautar cu AKG WMS 40, care costa 400 lei (wireless) si se auzea foarte bine, chiar excelent, pe cand altii spun ca este un micron pentru karaoke acasa sub patura. Vad solisti/soliste care cumpara Line6 V75 si il scot la vanzare dupa primul eveniment, altii ca este foarte bun. Am un prieten care si-a vandut Beta87 dupa 3 zile, de a pierdut bani la el, numai sa revina la Beta58.

Tu acum ai scule? Canti deja la evenimente? Sau acum vrei sa pornesti la drum?
Back to top
AndreiPopa
Fri Feb 02 2018, 06:45PM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
Am un SHURE Beta 58, si da, deja am 3 baieti, un saxofonisto, un violonist, un clapar, si eu la voce. Doresc sa pornesc pe drumul evenimentelor, sunt la inceput in domeniul lor. Muzica fac de la varsta de 4 ani si acum am 18. Cabluri am multe, de mult timp tot lucrez cu chestii de genul. Ce parere ai despre RCF 715? E mai ieftin cu aproape 1000 de lei decat 735, si mi le-as putea permite mai bine. Ideea este ca trebuie sa incep de undeva, chiar daca nu de la inceput cu cele mai bune si tari echipamente. In timp pot creste, treptat, momentan vreau ceva decent, nu voi avea evenimente decat pana in 100 pentru inceput, deci, nu ar fi ok un 315? Pentru inceput, ma refer
Back to top
CrysMM
Fri Feb 02 2018, 07:48PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Nu faci treaba buna cu 315, sunt aproape la jumatate ca putere. 715 au fost si la 2400 lei, acum gasesti in jur de 3000 bucata, dar daca ai rabdare poti gasi si mai ieftin. Obligatoriu noi, si doar modelul MK4. 735 sunt mai bune, dar si mai scumpe.

Ai boxe slabe, vei fi nevoit sa le tii in blana. Daca sunt mai puternice, vei merge mai lejer cu ele, iar cand ai nevoie de putere ai de unde.

La microfon stai bine, nici nu ai nevoie de altceva. Cu un mixer Soundcraft ai completat formula.

Sa nu uiti sa iei in calcul si un stabilizator de tensiune. Aduni consumul la toate echipamentele si cumperi unul cu cel putin 30-40% mai mare. la 2 boxe active ca 715, clapa, mixer si ce mai ai pe acolo, un stabilizator de 2000W ar fi bun.

Un cunoscut, si-a luat doua boxe DXR15 de la Yamaha anul trecut. La petrecerea de revelion au sarit sigurantele sau au fost trase intentionat. La repunerea lor, a cedat una din ele. Treaba sa intamplat repede, nu a avut timp nici sa le traga din priza. Nu este asta problema, ca are garantie, dar a tinut restul evenimentului intr-o singura boxa. Iti dai seama cat de urat este, sa nu ai boxa de rezerva, sa nu ai de unde sa aduci o boxa si sa tii programul intr-o ureche. Sau mai rau sa te lase clapa, sau chiar ambele boxe.


Back to top
Organist
Fri Feb 02 2018, 09:43PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
Intreb pentru ca nu stiu...exista cumva posibilitatea ca intr.un rcf 715 sa conectezi direct microfonul daca nu ai mixer?
Back to top
CrysMM
Fri Feb 02 2018, 09:51PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
@Organist - da, se poate conecta microfon direct in boxa. Majoritatea activelor suporta microfon direct in boxa.
Back to top
Organist
Fri Feb 02 2018, 10:01PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
Multumesc CrysMM! Sanatate multa!
Back to top
Organist
Fri Feb 02 2018, 10:11PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 212
Inca o intrebare...rcf art 715A sau FBT EVO2MAXX 6A?
Back to top
CrysMM
Fri Feb 02 2018, 10:58PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Pretul este cam acelasi. Ca putere RCF 715A MK4 este peste FBT EVO2MAXX 6A.

Se spune ca FBT-ul ar fi mai ok pentru voce. Din ce am auzit eu live pana acum, doar FBT HIMaxX 60a mi sa parut ca se aude mai bine fata de RCF pe voce. Dar si pretul este de peste 1000 euro. La fel de bine se aud si cele pasive, chiar mai bine. Dar costa.

Dar totul poate fi subiectiv. Eu de ex. , de ceva timp am capatat o afinitate pentru Presonus AIR 15. Pentru ce fac eu cu ele, home use si ocazii speciale + mici deplasari, plus ca mai scot cate un cunoscut din necaz cand il lasa scula in drum. De cand le-am auzit prima oara, mi-au intrat in cap si nu am scapt de ele pana nu le-am cumparat. Sunet clar la volum, cristal sound sa-i zic asa, diferite setari direct pe DSP-ul boxei, cosntructie solida, inclinare in fata cu 7,5 grade (nu am mai vazut asta la boxe din clasa asta), si nu in ultimul rand cei 6 ani garantie orice s-ar intampla, cu conditia sa nu le desfaci si sa nu joci barbut cu ele. Nu regret ca nu am cumparat RCF 715a MK4. De ce? Pentru ca o sa le cumpar si pe astea

Pana la urma mai conteaza si mixerul, microfonul, vocea solistului. Am un prieten clapar, canta si la voce. Are o coaja de Beta58 100% contrafacut. Se aude mai bine decat la altii cu microfoane de fite. De ce? Pentru ca are voce, timbru si stie sa regleze un microfon din mixer.

Orice ai alege dintre cele 2 modele nu vei gresi. Doar sa stii ca pe RCF ai putere mai mare, si, zic eu, un sunet un pic mai clar, sau imi place mie sunetul din RCF mai mult si sunt subiectiv.

[ Edited Fri Feb 02 2018, 11:00PM ]

Back to top
AndreiPopa
Sat Feb 03 2018, 10:26AM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
Multumesc mult pentru informatii, deci spui ca sunt sanse sa prind la reducere 715 si sa nu ma grabesc?
Back to top
CrysMM
Sat Feb 03 2018, 11:45AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Daca nu ai nevoie de ele urgent ... Posibil sa mai fie. Eu tot timpul caut echipemente pentru clienti, cunostinte, apropiati. Anu trecut sa-l luam ca exemplu: Am gasit 715 Mk4 si la 2700, dar si la 2350 de black friday, au fost si la 2650. Problema este ca trebuie sa stai cu ochii in patru. Eu am luat de BF Presonus AIR15 la 1950 bucata, acum sunt peste 3000.

Daca de ex, te hotarasti sa cumperi 2 boxe si un mixer, poti suna la un magazin de profil si sa ceri o oferta de pret. Nu te costa nimic sa incerci. Ce-ti recomand, sa cauti un magazin mai mare, cu ceva renume si recomandari din partea clientilor. Asta te poate ajuta ulterior la eventuale probleme de garantie.
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap