Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland
 
<< Previous thread | Next thread >>
Modificare ritm pe Roland G800
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Silvestru
Mon Jan 29 2018, 10:50PM
Registered Member #4973
Joined: Sun Jan 11 2009, 10:33PM
Posts: 3
Buna,
As avea o intrebare referitoare la modificarea ritmului la G 800. Un ritm pentru g800 are deobicei 4 parti - originál basic + advanced si variation basic + advanced este posibila copierea in fiecare din aceasta parte a unui alt ritm? ( ex: original basic Vals - original advanced Polca - variation basic Disco - variation advanced Blues ) cum pot face aceasta modificare ?multumesc.

Back to top
sarac.lipit
Mon Jan 29 2018, 11:39PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2440
StyleWorks
Export ce ai nevoie
Import unde vrei

Back to top
elgi
Tue Jan 30 2018, 01:35PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Sau pe clapă direct:
- alegem style-ul ÎN CARE vrem că copiem;
- F4 (UsrSty) - REC - SHIFT apăsat şi dăm F1 (copy);
- din pagina de FROM 1, alegem care Track, care mod, Basic sau Advanced, Original sau Variation, care style;
- din pagina From 2, de la ce măsură la ce măsură (putem copia doar anumite măsuri sau pe toate, putem apăsa Listen ca să auzim ce anume am selectat);
- din pagina TO 1, alegem ÎN CARE track copiem acele note, care tip, divizie şi în care user style;
- din pagina TO 2, alegem măsurile de unde până unde;
- dăm Execute, salvăm style-ul şi asta e tot.
Succes!

Back to top
Silvestru
Tue Jan 30 2018, 06:25PM
Registered Member #4973
Joined: Sun Jan 11 2009, 10:33PM
Posts: 3
Multumesc pentru raspunsuri.

Back to top
Silvestru
Thu Jan 03 2019, 10:22PM
Registered Member #4973
Joined: Sun Jan 11 2009, 10:33PM
Posts: 3
Buna, am o problema cu dischetele introduse in clapa, nu pot sa salvez nimic pe nici o discheta chiar daca este noua imi scrie pe display ca discheta este incuiata ( chiar si daca este descuiata )si mai departe céva de genul sa pun alta . Ciudat este ca pot sa descarc ritmurile in orga dar nu má lasa sa le salvez pe discheta, am incercat sa resetez orga dar nu ajuta. Stie cineva care este problema ?

Back to top
elgi
Sat Jan 05 2019, 03:11PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Butonaşul de pe acea dischetă este pe protect sau nu? Încearcă poate e de acolo treaba. Dacă e deprotejată şi nu poate salva, s-a dus floppy-ul din clapă la partea de scriere (poate citi, dar nu mai poate scrie), ceea ce ar fi cam nasol... Numai bine!

Back to top
ym_dx21
Sat Jan 05 2019, 03:27PM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Posts: 290
Asa imi facea si mie G800 -le , dar cand practic se bloca floppy (nu mai mergea nici LOAD nici SAVE ) , reporneam clapa si era ok un timp ...daca s-a stricat floppy , ar fi bine sa il inlocuiesti cu unitate USB , in felul asta scapi si de dischete .

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Korg Pa700 03.2019 Posted by ionursan on 18 Mar : 15:32
mersi


[download] set korg pa300 Posted by andreipop on 18 Mar : 13:28
multumim frumos pentru gest !


[download] Set Pa3x Titu Cosmin de 256mb compresat pt 128mb Posted by BoboKorg on 16 Mar : 23:03
Ma scuzi modific imediat categoria! Eu postez seturi in ajutorul oamenilor! Va salut cu respect!


[download] Set Yamaha Tyros 3 Lica Posted by BoboKorg on 16 Mar : 22:57
Este de Tyros 4 eu nu sunt expert in Yamaha dar sigur nu se potrivesc!


[download] set korg pa300 Posted by acery71 on 16 Mar : 12:34
Am reusit sa le incarc , chiar acum ! Nu a mai dat eroare ! Sunt postate cu numele de seturi korg pa300 ! Sa le folositi sanatosi !





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap