Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Curent trifazic pentru echipamente
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
AndreiPopa
Thu Feb 01 2018, 09:11PM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
Buna seara. Am vorbit recent cu o firma de sonorizare la un eveniment, si ei au spus ca folosesc curent trifazic, aveau destul de multe boxe active RCF si au spus ca e mult mai sigur. Ceea ce nu am inteles eu, este cum transform curentul de 230V in 380V? Am vazut ceva de genul "Botex PSA 321" pe un site, dar tot nu inteleg prea bine cum functioneaza, imi puteti explica mai bine?
Multumesc!

Back to top
CrysMM
Thu Feb 01 2018, 09:24PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Curentul trifazic are 3 faze si un nul. El se instaleaza de catre electrica, nu il convertesti tu din monofazic. Ca sa obtii 380 ai nevoie de 2 faze si un nul. Ce sa faci cu 380? Sa legi boxele la el sa bubuie?

Aparatul de care zici tu, Botex PSA 321, este un distribuitor de curent. El se leaga la o retea trifazica, deci la locatia ta trebuie sa ai retea trifazica. Aici aparatul te ajuta avand iesiri monofazice pe care le poti folosi la echipamente.

Se foloseste retea trifazica daca ai nevoie de putere mai mare. De ex. Reteua electrica monofazica, poate da un maxim de 6 kw. Acum ca sa nu te ajute acesti 6 kw, ai nevoie de 15 boxe RCF de 15" active, astea au un consum in jur de 400W fiecare.

In principiu, trebuie sa ai la locatie curent trifazic la care sa te legi cu aparatul ala.

Ai asa de multe scule de ai nevoie de trifazic?


Back to top
ym_dx21
Sat Feb 03 2018, 07:30AM

Registered Member #10570
Joined: Tue Nov 08 2011, 06:06PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 269
ca sa obtii 380 v....mai exact 400 volti cum este standardizat acum , ai nevoie doar de doua faze si se numeste tensiune de linie. In ce sens este mai sigur ? ca nu inteleg....in momentul in care iti pica reteaua trifazica , automat pica si cea monofazica ,pentru ca tensiunea monofazica este formata dintr-o faza si un nul din cea trifazica ....daca la asta te referi ...eu sincer nu am auzit de sisteme de sonorizare alimentate bifazic , totusi puterea ar fi mai mare , probabil ca au scos si asa ceva ,stiam ca se foloseste doar industrial (aparate de sudura , plite etc.) . Oricum ,exista ridicatoare de tensiune sau invertoare cu forma de unda sinusoidala dar la puteri mari sunt si destul de scumpe. Daca sursa de alimentare a sistemului de sonorizare se alimenteaza trifazic adica 3 faze +nul , atunci nu gasesti convertor din 230 in 400 . Pentru asa ceva se foloseste ori generator trifazic ori retea trifazica si asta pentru ca puntea redresoare din sursa este trifazata.
Back to top
AndreiPopa
Sat Feb 03 2018, 10:25AM

Registered Member #15172
Joined: Mon May 04 2015, 03:08PM
Location / Localitate:: Petrosani
Posts: 86
Eu nu stiu, tocmai de asta intrebasem, ca am auzit la aia.
Back to top
CrysMM
Sat Feb 03 2018, 11:53AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 495
Avand in vedere ce scule vrei sa cumperi, adica 2 boxe active, mixer, + ce mai ai pe acolo, ideal ar fi un UPS de 2000W. Are si functie de stabilizator, are acumulatori, in caz ca scade puterea la priza brusc, porneste nu stiu ce compresor la locatie, UPS-ul compenseaza, in caz ca pica electricitatea pentru o secunda, nu se opresc sculele sau nu le afecteaza, in caz ca pica eelctricitatea pentru o perioada mai lunga, ai timp sa inchizi sculele in siguranta.

Acum sa fim realisti, un UPS bun de 2000W costa, si cand spun costa, vorbim de 2000 lei. Un stabilizator bun de 2000W la fel, sub 800 lei nu prea gasesti.
Back to top
pyry
Sat Feb 03 2018, 06:21PM

Registered Member #16844
Joined: Tue Nov 14 2017, 04:41PM
Location / Localitate:: floresti
Posts: 28
de obicei firmele de sonorizare merg cu un grup electrogen ,al lor. sau inchiriaza .380 e un curet trifazic adica ai 3 faze si un nul deci poti folosi ca sa zic asa 3 circuite de 220 ca sa nu incarci instalatia sau cum spun uni sa o echilibrezi ....sunt profi oameni stiu ei ce fac au un intreg staff tehnic ...
Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



balamucfm » 22 Apr : 10:55
buna ziua

MDanny » 22 Apr : 10:26
salut

pyry » 22 Apr : 09:56
o duminica minuata la domniile voastre

sVipper » 20 Apr : 21:19
Salutare ! LINK: Click aici !

benone » 20 Apr : 21:03
Salutari tuturor ,si o noapte linistita

milumil » 20 Apr : 17:50
salutari la toata lumea domnilor un tutorial cum se poate face un style(macar notiuni de baza) pentru psr s970 ma poate ajuta cineva ok mii de multumiri

dextar_x » 20 Apr : 10:26
salutare

valinico » 20 Apr : 08:16
Neata !

danieltrd » 19 Apr : 22:52
buna seara

costygrek » 19 Apr : 21:02
seara buna tuturor!

pyry » 19 Apr : 19:36
buna seara colegi

dextar_x » 19 Apr : 10:59
cdinu LINK: Click aici !
incarcare set pa 800

dextar_x » 19 Apr : 10:57
Claudiu apesi butonu media apoi alegiu usb selectezi setul si dai lod

cdinu » 19 Apr : 07:36
Cine ma.ajuta.cu link
Andronescu pa 800 tutorial .
Ma intereseaza.cum.sa sterg setul din clapa si sa incarc altul.
Ms

cdinu » 19 Apr : 07:23
Salut colegi.

rogabriel » 18 Apr : 19:25
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

dextar_x » 18 Apr : 15:16
salutare

ionut74 » 18 Apr : 08:15
O zi frumoasa tuturor

viorel t » 18 Apr : 08:12
salutare tuturor ! o saptamana excelenta va doresc!

george32 » 17 Apr : 18:55
salutare baieti

dextar_x » 17 Apr : 15:20
salutare

pyry » 17 Apr : 15:09
buna ziula la toata lumea

milumil » 17 Apr : 12:30
vrea cineva sa imi explice un pic mai in detaliu cum pot adauga instrumente pe un psr s970 multumesc

rogabriel » 17 Apr : 11:37
buna ziua muzicanti de unde pot lua un prigram de convertit tonuri multumesc

-DJ MOUSE- » 16 Apr : 19:45
Voice Creator -> Library Load

dextar_x » 16 Apr : 14:18
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ??? ma ajuta cineva pas cu pas

rogabriel » 16 Apr : 13:22
buna ziua muzicanti , o intrebare as avea si eu sunt incepator detin un roland E 50 spuneti-mi si mie careva cum pot baga set pe clapa daca trebuie de pe discheta sau merge de pe card si daca puteti sa-mi spuneti pasii cumva si la ce ajuta acest oarecare set pentru clapa , cu ce imbunataeste astept raspuns , multumesc anticipat !

milumil » 16 Apr : 13:10
abdon multumesc pentru bunavointa de a ma ajuta dar as avea o rugaminte daca bineanteles ai timp poti sa imi explici mai detaliat

dextar_x » 16 Apr : 11:39
mariusnazi la LINK: Click aici ! vb cu baieti si te rezolva

mariusnazi » 16 Apr : 11:18
Salutare . Stie cineva unde gasesc clape pentru roland fr ?

dextar_x » 16 Apr : 11:04
Cum incarc un set pe yamaha tyros 2. Cine ma ajuta ???

dextar_x » 16 Apr : 10:25
salutare colegi

dextar_x » 16 Apr : 10:24
salutare colegi...

abdon » 16 Apr : 09:46
Buna dimineata! milumil, prin Yamaha Expansion Manager YEM soft PC

Mihai13 » 16 Apr : 08:58
O saptamana buna domnilor!

milumil » 16 Apr : 08:50
Buna dimineata lume, as avea o intrebare cum pot pune instrumente mai multe pe un psr 970 multumesc

danieltrd » 15 Apr : 21:00
salutari

petrassrl » 15 Apr : 10:42
caut si eu un set de pa 600 din zona ardeal

petrassrl » 15 Apr : 10:41
buna ziua

Roberto E80 » 15 Apr : 09:19
neata buna tuturor!

cipri » 15 Apr : 08:20
Salutare tuturor.

Claudiux10 » 14 Apr : 16:40
Salutare stiti cumva unde pot gasi un ton de saxofon semplat pt pa 600 cat mai aproape de cel real de referat doza sax

balamucfm » 14 Apr : 13:05
Salut cipyanoo asta stiu .orga este a unui pusti de 15 ani iam bagat stayluri pe ea si eram interesat daca pot pune si semplere multumesc pentru imformatie

cipyanoo » 14 Apr : 13:01
Salutare!pentru balamucfm pe acel model de clapa nu se pot incarca semplere.dar poti sa o folosesti prin calculator cu programul kontakt.dar e ceva mai mult de lucru.ai nevoie de drivere si cabluri midi usb!

balamucfm » 14 Apr : 12:11
Va salut dragi colegi puteti sami spuneti daca pe o yamaha psr 413 pot pune semplere eu am acasa un roland asa ca pe yamaha nu am lucrat si nu stiu va multumesc

Raduiulian » 14 Apr : 10:55

Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

sorin77sol » 14 Apr : 09:26
Salut ! ...

tavy1979 » 14 Apr : 07:20
Buna dimineata la toata lumea!

Raduiulian » 13 Apr : 23:01
Buna seara,de unde pot descarca si eu programul Style Works xt universal?

DaNuTzZu » 13 Apr : 21:49
Am primit cum 2 seturi de pa1000, o sa le incarc in clapa si sa vad ce e de ele si poate le pun si aici...

Mihai13 » 13 Apr : 20:05
<DaNuTzZu>
Eu am incarcat din Sound toate Userele si din UserDK primele 100 de pozitii
ca atat a incaput.

spoitoru » 13 Apr : 19:12
V-a Multumesc Pentru Invitatie!

DaNuTzZu » 13 Apr : 19:04
Da am vazut,descărcat și probat setul de la tine.Este foarte bine ce faci si sper sa il termini repede.Multumim pentru efort si pentru ca împărți cu noi.La V2 l-am băgat la DIRECT si la convertit clapa direct însă V1 nu îmi ia tot, zice ca e prea mare...Ce este mai puțin important ca sa nu încarc din v1 ca sa intre restul???

Mihai13 » 13 Apr : 14:44
<Danutu>
Cel cu versiunile de la StudioRomania este OK ca material de baza dar ambele sunt cam mari pt PA1000 si da correct at fi sa incarci V1 si din V2 doar sty-lurile in direct.In plus sunt cam multe defecte ce trebuiesc reparate.
La <proiect> lucrez eu, pt mine, dar postand si pe site.
Cu telefonul nu merge pt ca astea-s regulile site-ului; doar discutand aici.
S-o porti sanatos!

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:08
Oricum sunt multe care nu le stiu,am avut (încă am) pa600 si este diferența între pa600 si pa1000...As ruga daca cineva imi poate explica mai multe despre pa1000 sa imi lase un nr de tlf si sa îl sun...asa am discuta mult mai bine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 12:04
Am văzut că cineva aici lucrează la un proiect de pa1000... Mai vreau sa imi zică cineva daca stie care este treaba la seturi cu versiunea 1 si 2.Am inteles de la cineva ca v1 se încarcă ca si set normal si v2 se pune la "DIRECT" CA el asa face la pa4x si zice ca e la fel ca la mine...

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:57
@pustiulica mulțumesc. Am văzut asta,chiar am încărcat câteva seturi. Trebuie încărcate manual pentru că nu merge dintr-o bucată si se aud rau,plus că la multe style instrumentele nu sunt la locul lor pe trackuri... .

pustiulica » 13 Apr : 11:41
Sa o stapanesti sanatos si cu folos!

pustiulica » 13 Apr : 11:41
@DaNuTzZu, merg seturi din toate clapele Korg mai vechi. Gasesti pe site la download tot ce doresti. Set lucrat strict pentru Pa1000 nu cred ca a produs cineva.

pustiulica » 13 Apr : 11:39
@astefan4, tu esti deja pe site. Pentru a obtine altcineva o invitatie, trebuie sa completeze o cerere LINK: Click aici !

DaNuTzZu » 13 Apr : 11:05
Salutare.Ieri am achiziționat un korg pa1000.
Va rog frumos daca cineva are un set de pa1000. Mulțumesc.

cipri » 13 Apr : 10:16
Salutare tuturor.

pyry » 13 Apr : 09:31
neata colegi

astefan4 » 13 Apr : 09:26
Buna dimineata, tuturor! Ce pot face pentru a primi o invitatie pe site?

Mihai13 » 13 Apr : 08:21
Buna dimineata!

DaNuTzZu » 13 Apr : 00:30
Mersi lucianG1000

lucianG1000 » 13 Apr : 00:11
@DaNuTzZu... trebuie să încarci pe rând totul, mai puțin globalul.

DaNuTzZu » 12 Apr : 23:26
Salutare. Stie cineva daca seturile de pa4x merg pe pa1000 bine sau trebuie incarcate bucata cu bucata...?

Costy71 » 12 Apr : 13:23
buna ziua colegi

cdinu » 12 Apr : 12:21
Salut.
Pe statie de amplificare am echo ptr microfon, o pot conecta cu RCA in mixer pasiv peavy 6 ?
Ptr ca sa folosesc efectul echo?

cdinu » 12 Apr : 10:00
Salut crisays 123
Ai pa 800?

GabiSet » 12 Apr : 09:17
Salut colegi

costygrek » 12 Apr : 08:40
Salutare tuturor!

Mihai13 » 12 Apr : 08:38
O zi buna tuturor!

valinico » 12 Apr : 07:58
Buna dimineata!

cdinu » 12 Apr : 07:31
Salutari dragi colegi !
Aseara am.facut proba subu de 8 h cu 2/sateliti de 6 h fiecare .
Super nu sa intamplat nimic grav.

pyry » 11 Apr : 19:48
salutare colegii ,,,,organist eu am luat unul de la fly muzic si sunt foarte multumit de el uite linku aici LINK: Click aici !

Crissys123 » 11 Apr : 19:42
Va salut
Set ul lu marius gerea(2016) de pa800(nu ma refer la cel de pa2) mai este pe site?

claudyucla » 11 Apr : 18:52
buna seara

cipri » 11 Apr : 17:42
Salutare la toata lumea.

iulian_c68 » 11 Apr : 14:50
salutare la toata lumea

body » 11 Apr : 13:05
Oare unde am putea incerca sa cerem o actualizare OS si pentru Korg Pa 3x ?? Eu am si un Pa 300 il tin in Romania doar de craciun si pasti mai folosesc dar e super Incarc de pe PA3x ce lucrez in Belgiq si le ia aproape tot cu mici excepti dar ca sa spun suna destul de bine

Organist » 11 Apr : 11:05
Va salut! Poate cineva sa imi recomande si mie un stativ compatibil cu un mixer soundcraft signature 12...mixerul are dimensiunile  113 x 380 x 388 mm si greutatea de 5.66 kg...as vrea ceva care sa aibe inaltime minima 70 de cm...astept propunerile voastre si va multumesc anticipat!

dextar_x » 11 Apr : 10:53
salutare colegi...

dextar_x » 11 Apr : 10:51
cdinu se duce placa de sunet sau procesorul

cdinu » 11 Apr : 08:00
Scz scrisul

cdinu » 11 Apr : 07:58
Ok pyry.
Salutari.
Un amic are pa 800 si sa blocat in cantare, un tiuit puternic si trebuie repornita.
Care ar fi cauza ?
Are set de 256 mb in orga.
Multumesc !

marukorg » 10 Apr : 22:59
Salut

pyry » 10 Apr : 20:07
cdinu baga stiku,selectezi setu care vrei sa al incarci ai dai open si le ei pe rand primu o sa fie globalul pe el nu al incarci dai mai jos si incep ...acum eu nu mai stiu cum e ordinea pcm ,perform sound style ce mai tura dura incarci tot far global

claudyucla » 10 Apr : 13:11
salutare

cdinu » 10 Apr : 12:15
Cum procedez?
Global din set pa2 nu il incarc ?
Multumesc.

claaxy » 10 Apr : 11:59
poti incarca in pa800 dar fara global

cdinu » 10 Apr : 10:35
Adevarat a inviat !!!
Dragi colegi am un set de pa 2 cu 12 favorite.
Il pot incarca.in pa 800 cu ram de 256?

pyry » 10 Apr : 07:48
Histos a inviat ,colegi

mussic » 09 Apr : 20:19
Buna seara prieteni ! Multa sanatate si petrecere frumoasa alaturi de dei dragi ! Hristos a inviat !

iulianpuscasu96 » 09 Apr : 16:11
Hristos a inviat!

Yamahakey » 09 Apr : 15:41
Sarbatori fericite tuturor

sd.roman » 09 Apr : 10:41
Hristos a inviat! Sanatate la Toti!

petrassrl » 09 Apr : 10:38
caut un set cu ritmuri din ardeal si banat pentu pa 600 poate ma ajutati sin de la medias va multumesc

petrassrl » 09 Apr : 10:36
buna ziua




Comentarii noi


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by balamucfm on 22 Apr : 10:53
Buna ziua , Dl. admin, Va rog frumos a-mi aproba daca este posibil sa primesc acces la mai multe downloadari fata de cele actoale .Va multumesc


[download] set pa800 nache Posted by M.C.Marius on 19 Apr : 22:01
lam probat, da eroare, contine ceva codat, cere usb cu setul original.


[download] Set banat Raul Uncu Posted by Crissys123 on 18 Apr : 23:55
e pentru pa4


[download] Set banat Raul Uncu Posted by dan_68 on 18 Apr : 21:03
cine stie poate este pentru yamaha???


[download] Midi-uri din Korg Pa4x Posted by lucianG1000 on 18 Apr : 17:13
Sunt style-urile in format midi dar nu CV-uri.Ca exemplu... este un style tras cap coadă trecând prin toate variațiunile și fill-uri. Așa sunt toate.Nimic interesant, sunt aceleași [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap