Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare boxe active+ subwoofer la mixer
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
sarac.lipit
Mon Jun 04 2018, 10:22PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2435
hmmmm.... boost amplifică bass din cîte ştiu

introduci doar clapa în jack, laşi butonul de jos pe LINE şi cel de sus ridicat pe FLAT
ar trebui să sune bine.

TOATE modificările, introducerea jack ...etc le faci cu volum 0 dacă e pornită boxa. nu scoţi jack cu ea la maxim că arzi înaltele în cel mai fericit caz.

[ Edited Mon Jun 04 2018, 10:30PM ]


Back to top
Organist
Mon Jun 04 2018, 10:28PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 229
sarac.lipit a scris ...

hmmmm.... boost amplifică bass din cîte ştiu

Sincer sa fiu eu nu aud nici o modificare fie ca il apas fie ca il ridic...deci fie ca e pe flat fie ca e pe boost nu se schimba nimic in sunet...😥😥😥

Back to top
sarac.lipit
Mon Jun 04 2018, 10:31PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2435
ceva nu-i în regulă... sigur diful de înalte funcţionează?????
eşti pe line IN?

[ Edited Mon Jun 04 2018, 10:32PM ]


Back to top
Organist
Mon Jun 04 2018, 10:32PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 229
sarac.lipit a scris ...

hmmmm.... boost amplifică bass din cîte ştiu

introduci doar clapa în jack, laşi butonul de jos pe LINE şi cel de sus ridicat pe FLAT
ar trebui să sune bine.

Asa sunt...butonu pe line celalalt pe flat adica ridicat...si am scos acum si xlr care venea din mixer a ramas doar jackul din clapa...si tot asa...ba in plus se mai aude si un gajait acum...un fasait asa...
Chiar nu stiu ce sa.i mai fac...

Back to top
sarac.lipit
Mon Jun 04 2018, 10:34PM

Registered Member #45
Joined: Thu May 29 2008, 12:31AM
Posts: 2435
dacă e în garanţie, cred că scrie pe ea retur. clar boost nu lucrează. sau lucrează permanent.

pe jack e normal puţin fîsss...depinde foarte mult de calitatea cablului....lungime....sursă de zgomot.

[ Edited Mon Jun 04 2018, 10:42PM ]


Back to top
Organist
Mon Jun 04 2018, 10:49PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 229
sarac.lipit a scris ...

dacă e în garanţie, cred că scrie pe ea retur. clar boost nu lucrează. sau lucrează permanent.

pe jack e normal puţin fîsss...depinde foarte mult de calitatea cablului....lungime....sursă de zgomot.

Cabluri adam hall 3 stars...de 5 metri

Back to top
Organist
Mon Jun 04 2018, 11:21PM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 229
sarac.lipit a scris ...

- dacă sună înfundat şi direct, probabil ai EQ din clapă pe ''înfundat'' şi trebuie OFF sau ''desfundat''



Daca ar fi asta cauza, poti sa ma ajuti sa o rezolv?...si daca nu ai timpul necesar sau nu doresti, inteleg...eu iti multumesc oricum pentru sfaturile si informatiile oferite si iti doresc sanatate multa...

Back to top
CrysMM
Mon Jun 04 2018, 11:31PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Problemele de genul asta sunt dificil de rezolvat la distanta. Cauta in zona ta un priceput, la fata locului altfel sta treaba. Ai testat cu ritmuri din fabrica? Mai poti face o inregistrare cu clapa sau pe USB in Pc sa vezi daca se schimba ceva. Eu tind sa cred ca este din clapa.

Inca ceva, tine volumul de pe boxa la jumatate.

[ Edited Mon Jun 04 2018, 11:43PM ]


Back to top
pustiulica
Tue Jun 05 2018, 10:51AM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1371
Organist a scris ...

Mk 4
LINK: Click aici !
Uite spatele boxei...
Dar cand apas pe buton nu se schimba culoarea...tot verde ramane...si scrie in dreptul lui flat si boost...


Schimba INPUT SENSITIVITY pe LINE, in fotografie este pe MIC, adica are sensibilitate marita, pentru intrare de microfon!
Cred ca asta este rezolvarea...


Back to top
CrysMM
Tue Jun 05 2018, 11:18AM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 524
Este pe line, mareste poza, se va vedea mai bine.

Nu mai stiu cum este cu volumul la RCF 315, la boxe ca Electrovoice, Presonus, Behringer, pana la jumate este pentru line si dupa pentru microfon.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg seria pa Posted by miki67 on 21 Jun : 19:23
De acord cu Minel.daca se mai si numeste ,,Bun,, atunci no coment


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 21 Jun : 01:54
Salut Alex ! Momentan nu dispun de set , nu promit nimic ,dar daca reusesc sa fac rost de el o sa il incarc pe site !O seara placuta la dumneavoastra !


[download] Viorel barlad pa3x din pa4x Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:04
miki67,te-asi ruga sa faci acelasi lucru pentru detinatorii de pa2x? stiu ca e posibil cu korgpamanager 3.2... doar daca gasesti ceva timp. mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by alex-lx on 21 Jun : 00:00
salut acery71,nu ai vrea sa uploadez aici pe site setul RAKIC KRONOS pentru kronos? mersi


[download] RAKIC KRONOS 1/7 Posted by acery71 on 20 Jun : 21:46
Salutare ! Am uitat sa scriu in descriere , este totul foarte complet si detaliat , dar trebuie sa descarcati toate fisierele pentru ca au legatura intre ele si sa dezarhivati impr [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap