Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio
 
<< Previous thread | Next thread >>
Conectare boxe active+ subwoofer la mixer
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Organist
Tue Jun 05 2018, 11:44AM
Registered Member #16257
Joined: Tue Dec 20 2016, 12:27PM
Posts: 247
Organist a scris ...

pustiulica a scris ...

Organist a scris ...

Mk 4
LINK: Click aici !
Uite spatele boxei...
Dar cand apas pe buton nu se schimba culoarea...tot verde ramane...si scrie in dreptul lui flat si boost...


Schimba INPUT SENSITIVITY pe LINE, in fotografie este pe MIC, adica are sensibilitate marita, pentru intrare de microfon!
Cred ca asta este rezolvarea...




Este pe line pustiulica...

Back to top
nandor
Tue Nov 27 2018, 04:18PM
Registered Member #1702
Joined: Tue Sep 23 2008, 10:40AM
Posts: 89
Am cumparat si eu un mixer Soundcraft Signature 12. Aseara l-am testat putin, dar parca la apasarea butonasului mono, nu schimba nimic, adica ramane stereo pe iesirea group, scopul ar fi group 1 pentru subwoofer, group2 pentru monitor clapa, in care vreau sa aud numai clapa, dar ambele L si R, sa aud si pad-urile panoramate.


[ Edited Tue Nov 27 2018, 04:19PM ]


Back to top
pustiulica
Tue Nov 27 2018, 05:17PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1477
CrysMM a scris ...

Este pe line, mareste poza, se va vedea mai bine.

Nu mai stiu cum este cu volumul la RCF 315, la boxe ca Electrovoice, Presonus, Behringer, pana la jumate este pentru line si dupa pentru microfon.


Poate nu interpretez eu bine simbolul de langa buton, dar din ce vad eu este pe MIC, nu pe LINE. Cu "gol" in partea de jos este simbolul de MIC.

Back to top
CrysMM
Tue Nov 27 2018, 09:21PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 659
Eu ma refeream la potentiometrul de volum. La ce boxe am avut eu pana la jumatate se ocupa de line in, peste jumatate de microfon. Si acolo in poza este peste jumatate. Nu mai retin exact daca la modelul ala de boxa este la fel.

Back to top
nandor
Wed Nov 28 2018, 04:26PM
Registered Member #1702
Joined: Tue Sep 23 2008, 10:40AM
Posts: 89
Butonasul mono se refera numai la iesirea master. Nu este cum as vrea eu, dar nu este defectiune.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] set korg pa3x lili Posted by Grisa on 19 Jan : 00:22
Mersi,sanatate.


[download] Set peke korg pa3x 30 MB Posted by Grisa on 19 Jan : 00:17
Mersi,succes.


[download] SetCM-Full15.01.2019.SET #2 Posted by kevin2009 on 18 Jan : 21:05
este ok pt pa3x pro?


[download] SetCM-Full-Final Posted by Mihai13 on 18 Jan : 17:45
Si eu va multumesc pt suport.Orice problema veti gasi in set o voi rezolva cu mare placere,pt ca setul sa ramana cat mai sigur si pe gustul vostru.La prina clapa Korg fiind, accept [more ...]


[download] Set pa600 kinezu 2018 Posted by maryanknz on 18 Jan : 15:59
mersi grisa la fel si tie





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap