Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
yamaha psr 620 conectare la pc ?
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
adi74
Thu Feb 22 2018, 05:20PM
Registered Member #13689
Joined: Thu Dec 26 2013, 10:41AM
Posts: 14
va salut , am un prieten care are o yamaha psr 620 este mai mult hobby , nu mai functioneaza floppy disk , nu este la fel ca la pc . floppy disk lui la conexiune are o singura banda ca sa zic asa vrea sa încarce cateva styluri , are user pt. styluri ce optiuni ar mai avea prin midi ? se poate ?

Back to top
adi74
Thu Feb 22 2018, 05:39PM
Registered Member #13689
Joined: Thu Dec 26 2013, 10:41AM
Posts: 14
am mai vazut pe Youtube un adaptor cu care si-ar putea monta un floppy disk de pc. stie cineva unde s-ar putea gasi?

[ Edited Thu Feb 22 2018, 05:40PM ]


Back to top
newoton
Thu Feb 22 2018, 07:06PM

Registered Member #11789
Joined: Sun Nov 25 2012, 12:08PM
Posts: 82
Salut. Se găsea mai demult un adaptor de la mufa aia la usb încearcă să cauți pe OLX ceva de genul : LINK: Click aici !

[ Edited Thu Feb 22 2018, 07:07PM ]


Back to top
adi74
Thu Feb 22 2018, 07:32PM
Registered Member #13689
Joined: Thu Dec 26 2013, 10:41AM
Posts: 14
merci ,newoton costa mai mult ața decat fața anumite modeluri au trecut ............

Back to top
pyry
Thu Feb 22 2018, 08:50PM

Registered Member #16844
Joined: Tue Nov 14 2017, 04:41PM
Posts: 37
salutare eu am avut un emulator pus pe un korg pa 50 se misca f bine uite aici pe olx e in jur de 250 LINK: Click aici ! se monteaza foarte usor desfaci unitate flopy se prinde in aceleasi suruburi si ai pui mufa problea e cu formatarea stikului iti trebui un program pe care o sa ti-l dea impreuna cu acel emulator daca te pot ajuta o fac cu mare drag

Back to top
CrysMM
Thu Feb 22 2018, 08:57PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 604
Nu se potriveste la clapa lui, are mufa proprietara. Ai nevoie de adaptorul asta LINK: Click aici !

Cu el poti pune un floppy normal de PC. Va citi numai dischete de 720 kilo, trebuie sa le formatezi cu clapa pe cele de 1,44.

[ Edited Thu Feb 22 2018, 08:58PM ]


Back to top
adi74
Fri Feb 23 2018, 06:40PM
Registered Member #13689
Joined: Thu Dec 26 2013, 10:41AM
Posts: 14
da , trebuie adaptor ca în LINK de mai sus postat de CrysMM multumesc .

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set Gheha Korg Pa700 Posted by GHEHA on 20 Nov : 20:45
Da,cu returnele. Ceva ce difera de cele puse aici pe sait .


[download] Set Gheha Korg Pa700 Posted by florian71 on 20 Nov : 12:51
Tot cu returnele pe intro?


[download] Set Korg Pa600 - Minel, de reparat Posted by Minel on 20 Nov : 12:11
Grisa, cu multa placere.


[download] Set Korg Pa600 - Minel, de reparat Posted by Minel on 20 Nov : 12:09
Ok Mihai. Iti multumesc frumos.


[download] Set Korg Pa600 - Minel, de reparat Posted by Mihai13 on 20 Nov : 09:09
S-o folosesti cu placere.Am inceput aseara sa repar setul, la 12 favorite si 3 usere pare mai curand de PA3 dar nu are importanta.Il voi termina pt tine si il repostez.Am deja 2 ta [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap