Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Ajut cu Korg Pa Manager v.4 | ||
| Go to page << >> | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| miki67 |
|
||
![]() Registered Member #8203
raduuu a scris ... miki67 a scris ... raduuu a scris ... Salut, Poti sa-l faci si decompresat, sa-l folosesc in pa3x le, te rog!Multumesc mult pot, doar daca fac un set cu folclorul si altul cu restul.doar folclorul are 171 mega. E perfect asa. Multumesc frumos! Ok.sper sa reusesc maine,daca nu,cel târziu duminică. |
||
| Back to top |
|
||
| Puica |
|
||
![]() Registered Member #15476
Salut miki am nevoie urgent de tonurile astea de pa 4 LINK: Click aici! Convertite pentru pa3 pana duminica !am un eveniment important! Mult respect maestre! Si iti doresc tot binele din lume tpp:* |
||
| Back to top |
|
||
| miki67 |
|
||
Puica a scris ... Salut miki am nevoie urgent de tonurile astea de pa 4 LINK: Click aici! Convertite pentru pa3 pana duminica !am un eveniment important! Mult respect maestre! Si iti doresc tot binele din lume tpp: Salut! Maine ma întorc din Romania.am sa ti le fac.sper sa fie aprobate in timp util pentru tine. Sănătate! |
||
| Back to top |
|
||
| Puica |
|
||
miki67 a scris ... Puica a scris ... Salut miki am nevoie urgent de tonurile astea de pa 4 LINK: Click aici! Convertite pentru pa3 pana duminica !am un eveniment important! Mult respect maestre! Si iti doresc tot binele din lume tpp: Salut! Maine ma întorc din Romania.am sa ti le fac.sper sa fie aprobate in timp util pentru tine. Sănătate! Doamne ajuta maestre ! Si drum bun multumesc enorm pentru ajutorul oferit ! |
||
| Back to top |
|
||
| miki67 |
|
||
Puica,le-am facut.trebuie doar aprobate. sa le folosesti sanatos si spor la lovele! |
||
| Back to top |
|
||
| Puica |
|
||
miki67 a scris ... Puica,le-am facut.trebuie doar aprobate. sa le folosesti sanatos si spor la lovele! Mulțumesc frumos maestre❤️^:)^mare respect din partea mea ! Iti doresc tot binele din lume ! Trăiască tot ce iubești |
||
| Back to top |
|
||
| miki67 |
|
||
Puica a scris ... miki67 a scris ... Puica,le-am facut.trebuie doar aprobate. sa le folosesti sanatos si spor la lovele! Mulțumesc frumos maestre❤️^:)^mare respect din partea mea ! Iti doresc tot binele din lume ! Trăiască tot ce iubești Cu plăcere Puica.multumesc la fel pentru urări! |
||
| Back to top |
|
||
| george_pa50 |
|
||
![]() Registered Member #956
Salut Miki.Poti sa faci te rog acest set pt pa700? Compresat sau ... cum stii tu LINK: Click aici!
|
||
| Back to top |
|
||
| miki67 |
|
||
george_pa50 a scris ... Salut Miki.Poti sa faci te rog acest set pt pa700? Compresat sau ... cum stii tu LINK: Click aici! cu chin cu vai(din cauza marimii) am reusit sa-l fac pentru pa700.nu am avut timp sa-l testez in clapa.l-am urcat aseara.asteptam sa fie aprobat. fiecare si-l poate aranja dupa plac. sa-l folositi sanatosi si spor la $! |
||
| Back to top |
|
||
| george_pa50 |
|
||
![]() Registered Member #956
Multumesc !
|
||
| Back to top |