Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Ajut cu korg pa manager v.3.2
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Grisa
Wed Oct 03 2018, 09:26PM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 107
Salut miki67,am o rugaminte la tine,daca poti sa decompresezi acest set LINK: Click aici ! mersi mult,cu stima si respect pentru tot ce faci!

Back to top
miki67
Wed Oct 03 2018, 09:55PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 360
Grisa a scris ...

Salut miki67,am o rugaminte la tine,daca poti sa decompresezi acest set LINK: Click aici ! mersi mult,cu stima si respect pentru tot ce faci!

Salut Grisa!am sa-l decompresez pe acesta LINK: Click aici !
care l-a reparat Mihai13.in seara asta il urc.
Numai bine!

Back to top
miki67
Wed Oct 03 2018, 09:56PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 360
george_pa50 a scris ...

Multumesc !

Numai bine!

Back to top
Grisa
Wed Oct 03 2018, 10:21PM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 107
Mersi mult miki67,sanatate si numai bine!

Back to top
miki67
Fri Oct 05 2018, 10:40AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 360
Grisa a scris ...

Mersi mult miki67,sanatate si numai bine!


Cu placere Grisa!


Back to top
albundy
Sun Oct 07 2018, 09:08AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 585
Poti sa-l decompresezi pentru pa2x? Ma intereseaza unele tonuri de dreapta si niste chitari doar.

LINK: Click aici !

[ Edited Sun Oct 07 2018, 09:08AM ]


Back to top
Mihai13
Sun Oct 07 2018, 10:57AM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 171
Poate gresesc dar Miki deja la decompresat aici:
LINK: Click aici !
Nu cred ca exista decompresare diferita dar e posibil sa ma insel incearca si tu, daca n-am dreptate am mai invatat ceva.
Cele bune!

Back to top
miki67
Sun Oct 07 2018, 11:40AM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 360
Mihai13 a scris ...

Poate gresesc dar Miki deja la decompresat aici:
LINK: Click aici !
Nu cred ca exista decompresare diferita dar e posibil sa ma insel incearca si tu, daca n-am dreptate am mai invatat ceva.
Cele bune!

Si eu sunt curios Mihai13.totusi cred ca acesta
LINK: Click aici !
e posibil sa nu se poata incarca in clapele mai jos de pa700 pentru ca atunci cand l-am decompresat l-am facut pentru pa4x,facandu-l tot deodata. azi dimineata l-am facut decompresat si pentru cei cu clapele pa800/2x/3xle.l-am urcat.trebuie doar aprobat.a trebuit sa-l fac in trei seturi,toate la un loc avand marimea de 504 mega.celalalt de care spuneai tu are marimea inferioara,adica 398 mega.dupa cum se vede, pe structura clapelor mai noi ocupa mai putin spatiu.m-am uitat rapid prin wavuri si mi se par identice in tot intre cel de pa4x decompresat si celelalte pentru pa800/2x/3xle.ceva diferenta, trebuie sa fie,dar cand o sa am timp,o sa incerc sa inteleg care este diferenta.
Salutari!

[ Edited Sun Oct 07 2018, 11:43AM ]


Back to top
Mihai13
Sun Oct 07 2018, 02:49PM

Registered Member #16460
Joined: Mon Mar 27 2017, 04:37PM
Posts: 171
Posibil sa ai dreptate, o fi la la Hard discuri cele foarte vechi au clusterul de memorie mai mare si aceeas cantitate de informatie ocupa mai mult spatiu decat la cele noi cu marimea clusterului mai mica.
Daca este asa este firesc. Cumva softul le pregateste pt tipul de memorie folosit pe modelul respectiv

Back to top
miki67
Sun Oct 07 2018, 05:09PM

Registered Member #8203
Joined: Sun Oct 11 2009, 04:46PM
Posts: 360
Mihai13 a scris ...

Posibil sa ai dreptate, o fi la la Hard discuri cele foarte vechi au clusterul de memorie mai mare si aceeas cantitate de informatie ocupa mai mult spatiu decat la cele noi cu marimea clusterului mai mica.
Daca este asa este firesc. Cumva softul le pregateste pt tipul de memorie folosit pe modelul respectiv

Am delucidat misterul ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif facandu-l pe rand,adica prima User1 si User2,iar dupa aceea USER3,DK, se intampla urmatorul lucru :
(dealtfel firesc)
samplere din User 1,de exemplu,se gasesc si in User 3.programul nu are de unde sa stie ca eu am incarcat deja unele samplere in setul salvat precedent cu User1 si User2,care se regasesc si in User3 si prin urmare programul le incarca ,si este normal,pentru ca nu le gaseste in noul set care vreau sa il fac. aceste samplere se regasesc pentru ca,asa dupa cum stim,un ton poate fi alcatuit din mai multe samplere.
sper sa ma fi facut inteles.


[ Edited Sun Oct 07 2018, 05:21PM ]


Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] SET Romanesc PA600 Posted by cipri on 11 Dec : 17:05
Multumesc.


[download] Set PA600 bebe Posted by cipri on 11 Dec : 17:02
Multumesc.


[download] Set Korg Pa2x 2018 PERSONAL Posted by Grisa on 11 Dec : 12:29
Mersi,sanatate.


[download] Hora Stacato Posted by Grisa on 11 Dec : 12:20
Mersi,sanatate.


[download] Set Korg Pa3x Guta Posted by Puica on 11 Dec : 02:45
Pentru cei ce vor sa descarce "nu va irosit " nu e nmk guță in acest set





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap