Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| miki67 |
|
||
![]() Registered Member #8203
GHEHA a scris ... Noroce cipyanoo ! "poti sa vezi stylurile care iti plac"- adica stailurile care i-mi plac din seturi diferite de pe USB,salvez in locatiili libere al setului din clapa. "dupa care intri in style vezi ce tonuri are asignate si daca mai ai memorie libera le salvezi in locatii libere in clapa"-tonurile din sty salvate chiar daca ele sint mute-in locatiile SAUND libere,drept am inteles pina aici? "dupa ce ai facut la fel cu toate ritmurile care iti plac" -cred ca mai intii trebuie de lamurit cu un sty pina la urma ca sa nu ma incurc,sau nu? " poti asigna pe styleuri tonurile care le aveau initial"-adica incarc tonurile proprii stailului din setul de pe usb in locurile alese, care erau libere,dupa denumirea tonului din saundurile de pe setul din usb? Nu stiu drept am inteles sau cum? uite LINK: Click aici! si LINK: Click aici! este doar o mica parte din ce vrei tu sa faci.Mai tarziu poate imi rup putin din timpul meu liber si revin cu explicatii. Spor la treaba! [ Edited Sun, 15 Jul 2018, 01:44PM ] |
||
| Back to top |
|
||