Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Compatibilitate Set PA300
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
TDkorg
Wed Aug 29 2018, 04:51PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Salut!Un set de pa300 poate fi incarcat si in alte modele de la korg?De exemplu:pa600,700,900,1000,1x,2x,3x,4x sau trebuie convertit?

Back to top
pustiulica
Wed Aug 29 2018, 05:08PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1409
Salut,

In mod normal ar trebui sa mearga in toate modelele "contemporane" si cele mai noi, cu stergerea Folderului Global in prealabil!

Adica acestea: Pa600,700,900,1000,3x,4x

Back to top
TDkorg
Wed Aug 29 2018, 09:22PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Multumesc mult pentru raspuns!

Back to top
angelitto
Wed Aug 29 2018, 11:48PM


Registered Member #14155
Joined: Mon Apr 28 2014, 05:16PM
Posts: 984
In pa700 si pa1000 nu merge incarcat automat ci doar manual, folder cu folder. In celelalte modele, daca stergi Globalul merge fara probleme.

Back to top
TDkorg
Sun Sep 02 2018, 11:13PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Am uitat sa specific ceva.Eu lucrez acum la un set si m-am axat pe crearea style-urilor.Tonuri am luat doar cateva din alte seturi si le-am mai modificat putin,in rest am folosit in style-uri cateva tonuri de fabrica din pa300,chitara,bass si tonuri din setul free al domnului Andronescu din clapa.Daca incarc in alte modele care nu are micro sd-ul acela,se incarca si tonurile cu samplerele AD?Sau trebuie sa le semplez eu?Sper ca intelegeti la ce ma refer.Majoritatea muzicantilor care sterg setul AD si il pun pe al lor,pastreaza in clapa micro sd-ul,cred.

Back to top
Kmcoio
Mon Sep 03 2018, 07:15AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Daca nu folosesti samplere encodate, nu ai nevoie de microsd cand iti incarci setul in alte clape.

Back to top
TDkorg
Mon Sep 03 2018, 04:35PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Deci setul AD cu care vine clapa pa 300 nu este encodat?

Back to top
pustiulica
Mon Sep 03 2018, 05:29PM


Registered Member #11427
Joined: Fri Sep 28 2012, 01:47PM
Posts: 1409
TDkorg a scris ...

Deci setul AD cu care vine clapa pa 300 nu este encodat?


Sunt doua concepte diferite:
- Integrarea in resursele de fabrica a resurselor AD, cazul Pa300
- "encodarea" pe un micro SD a cheii necesare decriptarii si utilizarii setului AD, incarcat separat de resursele de fabrica ale clapei (cum este cazul celorlalte clape Korg Pa)

Back to top
TDkorg
Mon Sep 03 2018, 07:52PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Deci in cazul acesta,cu resursele AD din pa 300, pot incarca tonurile AD fara probleme in alte modele.

Back to top
TDkorg
Mon Sep 03 2018, 08:47PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Eu lucrez de cateva luni la un set in pa 300,pentru al scoate la vanzare si de aceea sunt interesat daca merge pe alte modele,sa nu le zic oamenilor ca e pentru orga x si sa-l cumpere,dupa sa fiu injurat ca nu le merge si ca am mintit.Am folosit tonuri AD la style-urile mele pentru ca suna foarte bine fata de un ton din fabrica sau unul luat din alte seturi.

Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by marukorg on 14 Sep : 10:14
Mihai poți sa l faci si pt pa 700?? Mulțumesc





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap