Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg
 
<< Previous thread | Next thread >>
Compatibilitate Set PA300
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Marian80
Mon Sep 03 2018, 09:33PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
TDkorg a scris ...

Eu lucrez de cateva luni la un set in pa 300,pentru al scoate la vanzare si de aceea sunt interesat daca merge pe alte modele,sa nu le zic oamenilor ca e pentru orga x si sa-l cumpere,dupa sa fiu injurat ca nu le merge si ca am mintit.Am folosit tonuri AD la style-urile mele pentru ca suna foarte bine fata de un ton din fabrica sau unul luat din alte seturi.

Super !!!! asteptam setul.Daca e bun poate il cumpar si eu sa l bag in pa4. ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif

Back to top
Kmcoio
Mon Sep 03 2018, 10:26PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Gresit! Setul va merge in alte modele de Pa300 versiunea Romania care vin din fabrica cu tonurile AD integrate in ROM. In alte modele de clape nu va merge, pentru ca tonurile respective nu pot fi exportate, sunt criptate la fel precum cele de fabrica.

[ Edited Mon Sep 03 2018, 10:26PM ]


Back to top
Marian80
Mon Sep 03 2018, 10:29PM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
Kmcoio a scris ...

Gresit! Setul va merge in alte modele de Pa300 versiunea Romania care vin din fabrica cu tonurile AD integrate in ROM. In alte modele de clape nu va merge, pentru ca tonurile respective nu pot fi exportate, sunt criptate la fel precum cele de fabrica.

Si imi pusesem toata baza in setul asta...

Back to top
TDkorg
Mon Sep 03 2018, 11:00PM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Multumesc pentru raspuns, Kmcoio!Dar ai vreo idee cum as putea sa fac sa mearga tonurile si in alte clape in afara de pa 300 Romania?Sa le samplez eu,exista vreo posibilitate,vre un program pe pc?Am citit undeva ca merge sa le inregistrezi daca ai un pa 3x si conectezi pa 300 la pa 3x.Eu am o cunostinta care are pa 900 si nu stiu daca ar merge aceeasi metoda.Ar fi o realizare foarte mare daca as reusi sa fac asta,sa poata folosi oricine tonurile.Dar inca o intrebare,daca sa zicem ca cineva cu pa 600,900,3x,4x are setul AD&MC v1,incarcand setul meu le va merge,ca setul in toate modelele are toate tonurile identice ,la aceleasi locatii?Setul meu ar fi atunci ca un update pentru cei care detin AD&MC v1.

Back to top
albundy
Mon Sep 03 2018, 11:29PM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 579
Poti sa il vinzi doar la cei care au cumparat setul AD . Atat . Ceilalti or sa te injure ca le-ai vandut set care nu are ce face cu el indiferent cat de bine suna la tine in clapa . Dar vezi sa nu se supere AD ca treci peste el .
De curiozitate as vrea sa ascult demo la set cand il vei scoate la vanzare. Tot pe ritornele se axeaza setul ?
Sau sunt mai multe ritmuri decat ritornele ? In ultima vreme toate seturile sunt mai mult de instrumentale si mai putin pe diversitatea style-urilor si a tonurilor .

[ Edited Mon Sep 03 2018, 11:34PM ]


Back to top
TDkorg
Tue Sep 04 2018, 12:43AM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Pana la urma cred ca ma bag la semplat tonurile lui,e de munca,dar merita.Poate asa nu zice nimic,m-am gandit si eu ca poate s-ar supara facand asta+ca nu prea merge,nu prea da bine sa zici:,,Daca vrei setul meu...trebuie sa il ai si pe al lui x''.Il respect,e un adevarat caracter si face o treaba buna.I-am dat mesaj pe facebook sa discutam,dar nu a raspuns.Legat de ce a zis kmcoio,am stat si m-am gandit...tonurile nu sunt in rom,unde sunt cele de fabrica,ci sunt in local.Am sa vorbesc cu un prieten sa imi incerc setul in stadiul actual in pa 900.
Setul este complex,are atat style-uri cu returnele,cat si fara,cu introduceri si ending-uri pentru cei care vor sa cante cu style-ul propriu-zis.Incerc sa fac setul pe placul tuturor,care vrea sa cante cu ritm sa cante,care vrea returnele sa cante cu returnele.

Back to top
albundy
Tue Sep 04 2018, 01:05AM

Registered Member #10099
Joined: Mon Mar 28 2011, 01:05PM
Posts: 579
Daca ii resemplezi tonurile nu ar avea de ce sa se supere ca ai muncit si chiar el spunea ca apreciaza pe cei ce muncesc..Nu stiu cat s-ar bucura , nu comentez dar parerea mea este ca treci peste el daca ii folosesti samplerele direct . Nu sunt fan AD , la randul lui si el a " imprumutat " de la altii cate ceva dar totusi , sa fim corecti si sa o spunem pe-aia dreapta : Nu are de ce sa se supere daca cineva lucreaza . El a spus ca s-ar bucura daca cineva munceste si face ceva bun . Succes ca bafta au pescarii ../../images/emotes/yahoo/yahoo_big_grin.gif

Back to top
TDkorg
Tue Sep 04 2018, 01:23AM

Registered Member #17220
Joined: Fri Jul 13 2018, 04:11PM
Posts: 14
Multumesc,ma pun pe treaba,ca sunt multe de facut 😁.Sper sa ma incadrez in memoria de 32mb si in numarul maxim de samplere.

Back to top
Marian80
Tue Sep 04 2018, 01:43AM
Registered Member #10419
Joined: Sun Sep 25 2011, 09:06AM
Posts: 156
TDkorg a scris ...

Pana la urma cred ca ma bag la semplat tonurile lui,e de munca,dar merita.Poate asa nu zice nimic,m-am gandit si eu ca poate s-ar supara facand asta+ca nu prea merge,nu prea da bine sa zici:,,Daca vrei setul meu...trebuie sa il ai si pe al lui x''.Il respect,e un adevarat caracter si face o treaba buna.I-am dat mesaj pe facebook sa discutam,dar nu a raspuns.Legat de ce a zis kmcoio,am stat si m-am gandit...tonurile nu sunt in rom,unde sunt cele de fabrica,ci sunt in local.Am sa vorbesc cu un prieten sa imi incerc setul in stadiul actual in pa 900.
Setul este complex,are atat style-uri cu returnele,cat si fara,cu introduceri si ending-uri pentru cei care vor sa cante cu style-ul propriu-zis.Incerc sa fac setul pe placul tuturor,care vrea sa cante cu ritm sa cante,care vrea returnele sa cante cu returnele.

Eu pana la urma nu inteleg : faci reclama la setul lui ad sau la al tau....

Back to top
Kmcoio
Tue Sep 04 2018, 08:14AM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 564
Si “localul” tot ROM e.

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Set AD&MC V2 Pa1000 Posted by Crissys123 on 18 Sep : 21:33
salut .. poti te rog sa copiezi ce este pe microsd acel fisier si sa il pui ?


[download] Set korg pa700 acery71 Posted by bghenadii on 18 Sep : 15:27
acery71 Multumim frumos


[Content] activitate Posted by ValiKorg on 17 Sep : 14:13
Buna ziua ! Va rog frumos sa imi examinati activitatea mea pe site si daca este posibil sa primesc acces la download. Va multumesc !


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by Mihai13 on 16 Sep : 19:07
Maru problema este memoria, cand se intoarce Miki o sa-l rog sa-l puna compresat si voi inlocui tonurile foarte mari, poate intra in 128MB


[download] IulianDeLaVrancea-FaraDefecte Posted by marukorg on 14 Sep : 10:14
Mihai poți sa l faci si pt pa 700?? Mulțumesc





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap