Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
512 ram vs 1024 ram
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
Alinn
Sun Sep 30 2018, 11:56AM

Registered Member #16079
Joined: Sat Sep 17 2016, 10:44PM
Posts: 12
Buna ziua, ca incepator, vad Tyros 4 cu 512 ram si vad si cu 1024 ram , care este diferenta ? In ce consta sa ai dublu ram la clapa ?

Back to top
vio42003
Sun Sep 30 2018, 01:38PM
Registered Member #10726
Joined: Fri Jan 06 2012, 10:42AM
Posts: 64
Mai mult ram mai multe samplere .

Back to top
CrysMM
Sun Sep 30 2018, 02:01PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 577
De fapt la T4 nu mai multe, mai calitative, ai limita de 120 de samplere. Indiferent de cata memorie ai, mai mult de 120 de samplere nu poti pune. Mi se pare cel putin stupida chestia, dar ce sa-i faci, "this is Yamaha".

Back to top
Kmcoio
Sun Sep 30 2018, 06:20PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 580
120 de samplere sau de multisamplere?

Back to top
CrysMM
Sun Sep 30 2018, 06:54PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 577
Ma refer la sampler = instrument. Are limita pe 120 sau 128, nu mai retin exact. Nu poti avea mai multe instrumente in memorie la un moment dat chiar daca ai spatiu liber.

Nu este rau sa ai memorie mare la T4, sunt ceva instrumente foarte bune, care in schimb au dimensiuni consistente, ajungand pana la 100 mega. 2 - 3 tambale , 2 piane bune si deja ai facut de 500 mega.

Am aflat asta acum vreo 7 sau 6 ani era T4 pe la inceputuri. Am avut un client cu ceva clape rupte de la o nunta lasata cu scantei. Avea programul lui si ii ramaneau din cei 1 Gb de ram peste jumatate liberi. Ma rugat sa incarc cu samplere memoria. M-am chinuit 2 ore pana sa aflu cum sta treaba. Credeam ca are ceva clapa.

[ Edited Sun Sep 30 2018, 07:00PM ]


Back to top
Kmcoio
Mon Oct 01 2018, 01:46PM

Registered Member #8319
Joined: Mon Nov 02 2009, 06:43PM
Posts: 580
Cate oscilatoare accepta Tyros? Si sunt curios daca in style editor exista optiunea de chord variation.

Back to top
elgi
Mon Oct 01 2018, 04:39PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 696
Sunt posibile maxim 128 de tonuri semplate. Tonurile nesemplate sunt infinite, nu există limită!!! Tyros acceptă 8 oscilatoare stereo, echivalente deci cu 16 oscilatoare mono la Korg. În Style editor pe PC se pot crea de la 1 CV până la maxim 15 CV-uri, sau 60 de formule. Numai să ştii cum... Dar se poate! Numai bine!

Back to top
Grisa
Wed Oct 03 2018, 09:38PM

Registered Member #16858
Joined: Fri Nov 24 2017, 03:46AM
Posts: 102
Clapa Tyros 4 are 128 de tonuri normale,si 20 la tobe,eu am ram de 512 mb si imi ajunge,dar memoria de 1024 mb e mai buna pentru tonuri mai mari,diferenta intre ele nu este doar marimea,sunetu este tot acelasi ci pretu pentru marime e altu,succes!

Back to top
cminor
Sun Oct 07 2018, 10:16PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2747
hmm..
Laurrentiu, Elgi, dar daca splitezi un program/ton, incat sa pui 8 oscilatoare, care sa fie cate un sample, nu ai limita de tonuri?
Adica fara multisample. Pur si simplu specifici, octava 1-2 = sample 1, octava 1/2 din octava 3 = sample 2, 2/2 din octava 3 sa fie sample 3, etc.
Adica sa nu folosesti multisample pt impartirea de samplere pe note, ci sa asignezi prin split oscilatoare direct in Program, samplere..
Asa am mai facut eu in Fantom X7, cand aveam sa zic 4 note samplate, sa mai salvez din multisamplere..

Back to top
 

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] Catalin de la BlejaniDecompr.SET Posted by Grisa on 15 Oct : 13:55
Mersi miki67,sanatate.


[download] 79 de tonuri pentru TVN (Tyors 2 ) Posted by Grisa on 15 Oct : 13:39
Mersi de upload,sanatate.


[download] Roto Toms | Rototom | Roto-toms extrase in formatele .kmp si .wav Posted by viorelpuia on 15 Oct : 13:06
MULTUMESC,SUNT PERFECTE PT CALCULATOR !!!!


[download] AceryFD by Mihai13 Posted by acery71 on 15 Oct : 08:52
Salutare ! Asa este.,am incercat sa elimin cat mai mult posibil tot ceea ce era cu erori , incomplet sau dublura, dar nu cred ca am reusit % . Insa o sa incerc sa schimb putin modu [more ...]


[download] set MT Posted by toma73 on 15 Oct : 01:05
Salut. Care set este ? Ala vechi?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap