Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sârba de la Nord - Korg PA4X! |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Crystian |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8465
Stimați colegi, așa cum am promis în postarile precedente că voi reveni cu piese noi, am deosebita plăcere să vă dăruiesc această piesă dragă mie în speranța de vă place! Audiție plăcută! [ Edited Thu, 08 Nov 2018, 12:08PM ] |
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8203
Crystian a scris ... Stimați colegi, așa cum am promis în postarile precedente că voi reveni cu piese noi, am deosebita plăcere să vă dăruiesc această piesă dragă mie în speranța de vă place! Audiție plăcută!https://youtu.be/ZR8mi4ti_lY Ca de obicei,curat si frumos.mie imi place,felicitari! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #11427
Salut Cristian, Te rog sa pui toate piesele pe care ni le prezinti intr-un singur thread. Asa ai o centralizare a lor si vor fi mai usor de urmarit. Spre exemplu aici, am modificat titlul Subiectului ca sa fie reprezentativ. LINK: Click aici ! Multumesc pentru intelegere, Marius |
||
Back to top |
|
||
Crystian |
|
||
Ca de obicei,curat si frumos.mie imi place,felicitari! [/quote1541672446] Mulțumesc frumos! Zi frumoasă! [ Edited Thu, 08 Nov 2018, 12:36PM ] |
||
Back to top |
|
||
Crystian |
|
||
pustiulica a scris ... Salut Cristian, Te rog sa pui toate piesele pe care ni le prezinti intr-un singur thread. Asa ai o centralizare a lor si vor fi mai usor de urmarit. Spre exemplu aici, am modificat titlul Subiectului ca sa fie reprezentativ. LINK: Click aici ! Multumesc pentru intelegere, Marius Mulțumesc pentru mențiune, voi ține cont de acest aspect ca următoarele postari să fie incluse în thread-ul menționat mai sus. Zi frumoasă! |
||
Back to top |
|
||