Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape
 
<< Previous thread | Next thread >>
Se pot instala mai multe pack-uri pe Genos in acelasi timp?
Go to page   <<      
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
cminor
Sat Dec 28 2019, 03:42PM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2762
FlorinM a scris ...

Sigur ca se pot instala, fara ca sa iti stearga cei ai deja in Flash, conditia e sa le instalezi in Flash cu YEM-ul, prin Wlan. Daca faci operatiunea prin a folosi USB-ul. o sa iti steraga de fiecare data ce ai deja in Flash. Prin Wlan iti permite sa adaugi sau sa stergi Pack-uri instalate, dupa bunul plac.


Si prin Expansion rade tot. Daca nu ai si restul de pachete, sterge tot si instaleaza doar ce ii trimiti.

Back to top
sVipper
Tue Dec 31 2019, 12:33PM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Posts: 211
Am incercat sa convertez un set din t4 in genos prin Expansion manager, tonurile merg ok, dar la styluri, toate track-urile canta un pian din factory...

Back to top
djbossbest
Mon Jan 06 2020, 01:16PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 384
sVipper a scris ...

Am incercat sa convertez un set din t4 in genos prin Expansion manager, tonurile merg ok, dar la styluri, toate track-urile canta un pian din factory...

Daca ai si alte pack-uri instalate deja, la asta care il pui schimba bank lsb, ar trebui sa rezolve.

Back to top
sVipper
Mon Jan 06 2020, 03:11PM

Registered Member #10465
Joined: Mon Oct 10 2011, 01:16PM
Posts: 211
djbossbest a scris ...

sVipper a scris ...

Am incercat sa convertez un set din t4 in genos prin Expansion manager, tonurile merg ok, dar la styluri, toate track-urile canta un pian din factory...

Daca ai si alte pack-uri instalate deja, la asta care il pui schimba bank lsb, ar trebui sa rezolve.

Nu e instalat nici un pack, clapa e absolut goală cu ce vine din fabrică, te rog dacă poți mai detailat să-mi explici cum aș putea rezolva, mulțumesc anticipat

Back to top
djbossbest
Mon Jan 06 2020, 07:44PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 384
sVipper a scris ...

djbossbest a scris ...

sVipper a scris ...

Am incercat sa convertez un set din t4 in genos prin Expansion manager, tonurile merg ok, dar la styluri, toate track-urile canta un pian din factory...

Daca ai si alte pack-uri instalate deja, la asta care il pui schimba bank lsb, ar trebui sa rezolve.

Nu e instalat nici un pack, clapa e absolut goală cu ce vine din fabrică, te rog dacă poți mai detailat să-mi explici cum aș putea rezolva, mulțumesc anticipat

Daca nu ai alt set nu vad care ar functiona...Eu incarc simplu, la My Packs dai + si import pack acolo incarc fisierul .uvi care e un fel de executabil al setului t4, si Yem-ul converteste automat toate tonurile si style-urile. Esti sigur ca acel set este bun?

Back to top
djbossbest
Mon Jan 06 2020, 07:48PM
Registered Member #11441
Joined: Mon Oct 01 2012, 12:38PM
Posts: 384
CrysMM a scris ...

Vezi ca merg pack-urile oficiale de la PSR si T5, sunt toate aici pe site. Avand in vedere ca ai apropae 2 Gb de ram, cred ca incap toate si mai ramai cu memorie libera. Doneaza 10 euro la site si ai acces 1 luna cu 20 download pe zi, ai ce da jos de aici. UVN gasesti in toate seturile de T3, 4 si 5, plus in pack-urile pentru PSR.

Corectie: Genos are 3 gb memorie ram.

Back to top
CrysMM
Mon Jan 06 2020, 09:05PM
Registered Member #16489
Joined: Mon Apr 10 2017, 07:38AM
Posts: 770
A avut 2 Gb disponibili initial, 3 Gb are prin update de software.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] 2 seturi Yamaha Posted by Mihai13 on 27 Jan : 12:35
Formatul YEP este anterior seriei S x70 deci probabil S x50 dar se poate incarca in YEM si pt clapele noi.


[download] Sarba Vasile Pandelescu Partea1 Posted by iurescus on 26 Jan : 21:31
mersi!


[download] Sarba3 Posted by iurescus on 26 Jan : 21:30
8mersi!


[download] Invata sa canti la clape Posted by johnny.b on 25 Jan : 11:48
Salut! Am eu CD--ul dar e impartit in track-uri format mp3. Stii cumva la ce sectiune e mai potrivit sa-l incarc? Si, nu stiu, se poate urca si formatul mp3 pe site? Nu am vazut ni [more ...]


[download] Set Korg PA1000 2019 - vasiudani (Platit full) Posted by GHEHA on 24 Jan : 23:52
Multumesc pentru gest!Sa ma scuzi dar ai dat bani in vint !Sunt de acord cu CrysMM nu costa mai mult .Incarcat in PA700, sunt niste lucrari ce se poate de folosit undeva in set per [more ...]





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap