Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Accesorii clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
set accesat pe direct"la KORG PA 1000 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
Kmcoio a scris ... Chestia asta au readus-o ca functie de pe PA1X, unde exista "DIRECT HD". Nicio inovatie din partea Korg, era mai interesant daca introduceau streaming de samplere direct de pe ssd ca la Kronos, atunci chiar se schimbau termenii problemei. Totul ar fi posibil cu tehnologia de care dispun,dar asa cum ne-au obisnuit,ne dau firimituri, ca de ne-ar da painea intreaga se gandesc sa nu ne doara burta.apoi cred ca ar scade vanzarile la Kronos daca ar implementa si la pa4x functia Streaming sampler.atata timp cat lumea cumpara(cu ajutorul prin care unele personalitati le fac o publicitate peste masura)nu au nici-un interes sa ne dea totul,sau mult deodata.ce ar mai putea adauga asa wow la modelul succesiv daca am avea tot ce ne dorim deja la modelul actual?!?prin urmare,ar vinde muuult mai putin la modelul nou. |
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
Registered Member #8319
Eu totusi banuiesc ca la urmatorul din seria PA sau cum se va numi vor introduce functia asta de streaming samplere. Altfel nu as vedea motivul pentru care mi-as vinde pa4x sa iau urmatorul model.
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
Kmcoio a scris ... Eu totusi banuiesc ca la urmatorul din seria PA sau cum se va numi vor introduce functia asta de streaming samplere. Altfel nu as vedea motivul pentru care mi-as vinde pa4x sa iau urmatorul model. hmmm,vom vedea.eu cred ca se va numi Alien si va avea schimbari importante,dar nu stiu ce sa zic cu samplerele in streaming… hai sa fim optimisti [ Edited Sun Dec 02 2018, 07:16PM ] |
||
Back to top |
|
||
Kmcoio |
|
||
Registered Member #8319
Daca nu vor introduce aceasta functie, eu pur si simplu nu vad un motiv pertinent de a upgrada pa4. Pentru ca suna fantastic de bine, ram e arhisuficient pentru ce cantam noi, putere are, bine arata, rezistent e. Chiar trebuie sa introduca ceva wow care sa il cumpar.
|
||
Back to top |
|
||
miki67 |
|
||
Registered Member #8203
Kmcoio a scris ... Daca nu vor introduce aceasta functie, eu pur si simplu nu vad un motiv pertinent de a upgrada pa4. Pentru ca suna fantastic de bine, ram e arhisuficient pentru ce cantam noi, putere are, bine arata, rezistent e. Chiar trebuie sa introduca ceva wow care sa il cumpar. poate or sa treaca si ei la macar 32 bit DAC,pune un display cu o rezolutie mai buna,mai mareste memoria ram ,posibilitatea de a pune inserturi pe toate cele 3 uper si sa vezi cum ne ameteste iar Cerem scuze pentru off-topic! [ Edited Mon Dec 03 2018, 05:11PM ] |
||
Back to top |
|
||
muset |
|
||
Registered Member #76
salutare. am luat si testat foarte multe seturi de pe forum aparute si mai vechi si mai noi. ce am observat : o adevarata harababura" . incomplecte cu sounduri pentru solo[mi-ar fi placut sa le vad asezate la sound factory in ordine pe instrumente asa cum le are ad.], nu sint asezate in ordine. ce am observat interesant: nu sint optimizate pentru sunetele pe boxe si mixer. ce ar fi facute ar fi : 1]. v. birlad,2].alex pravila,3]. apropo la subiectul deschis: care e adresa producatorilor software korg? sa le trimitem o intrebare sa faca un os pentru a se putea lucra cu 2 seturi diferite. asa ca curiozitate sa vedem ce raspund.o zi faina va doresc!
|
||
Back to top |
|
||
Mihai13 |
|
||
Registered Member #16460
Salut <muset> Ai dreptate cu seturile dar probabil ca este dor vina noastra venita din nepricepere si din nerabdare. Eu am inceput acum un nou set bazat pe cele 3 (AD,DZ,VB) lasand spatii pt fiecere grupa de instrumente (tambale, Basuri, Braci-uri, Chitari, Acordeoane etc) dar cu siguranta n-o so nimeresc pana la sfarsit si le voi mai amesteca la un moment dat. Am terminat procesare folclorului din seturile Viorel si Denis si aproape si AD dar m-a prins o plictiseala nevoie mare, e prea multa munca mai ales cand te gandesti sa faci un lucru cat mai bun pe care sa-l foloseasca cat mai multi (adica si pt PA 700 -128MB) Cat despre adresa celor de la Korg nu cred ca are rost, o vor rezolva numai daca piata o impune (banul este totul). Cele bune! |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |