Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema Korg Pa5 .. mă puteți ajuta ? |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marianfr8x |
|
||
![]() Registered Member #18778
Cu tot respectul față de toți muzicanții , și nu numai ! Am o nelămurire în privința clapei Korg pa5. Am achiziționat acum 2 ani un Korg pa4x varianta cu 5 octave , iar colegul meu de formație a schimbat orga acum 3 luni luându-și Korg pa 5 .. același program cu care cant eu pe pa4 convertit prin programul de convertire din pa5 rulează cu mici “probleme” când schimbă variațiunile cel puțin ne băga pe toți pe 7 .. însemnând ca atunci când trece dintr-o variatiune în alta își dă tempo reset .. și este nevoit să facă trecere exact pe primul timp din măsura , a mai întâmpinat cineva aceasta problema ? Știe cineva cum putem remedia asta ? Menționez ca are și un program făcut special pentru Korg pa5 și nu se întâmplă asta |
||
Back to top |
|
||
formmusic |
|
||
![]() ![]() Registered Member #17765
marianfr8x a scris ... Cu tot respectul față de toți muzicanții , și nu numai ! Am o nelămurire în privința clapei Korg pa5. Am achiziționat acum 2 ani un Korg pa4x varianta cu 5 octave , iar colegul meu de formație a schimbat orga acum 3 luni luându-și Korg pa 5 .. același program cu care cant eu pe pa4 convertit prin programul de convertire din pa5 rulează cu mici “probleme” când schimbă variațiunile cel puțin ne băga pe toți pe 7 .. însemnând ca atunci când trece dintr-o variatiune în alta își dă tempo reset .. și este nevoit să facă trecere exact pe primul timp din măsura , a mai întâmpinat cineva aceasta problema ? Știe cineva cum putem remedia asta ? Menționez ca are și un program făcut special pentru Korg pa5 și nu se întâmplă asta Am avut așa situatii la styluri cu măsura 2/4, s-a rezolvat cu trecerea înapoi pe Korg pa4x 😂 |
||
Back to top |
|
||
marianfr8x |
|
||
Am înțeles 😂 probabil s-au cam grăbit cu scoaterea pe piață și nu s-au complicat cu îmbunătățirea softului … nu mai zic ca multe funcții lipsesc care le pa4 îți ușurează mult munca
|
||
Back to top |
|
||
Laszlo |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6012
a aparut astazi os 1.4 , unde aveti functiile care lipseau si teoretic mai multe probleme sunt rezolvate
|
||
Back to top |
|
||
marianfr8x |
|
||
Mulțumesc mult o să descarc noua versiune , sper să se remedieze 🙏
|
||
Back to top |
|
||
cminor |
|
||
![]() ![]() Registered Member #55
marianfr8x a scris ... Mulțumesc mult o să descarc noua versiune , sper să se remedieze 🙏 atentie, salvati tot ce aveti ca user intr-un kst , update-ul sterge tot. si poate ar fi bine sa mai asteptati... LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
marianfr8x |
|
||
Vă mulțumesc frumos până să văd videoclipul eram hotărât să îi facem update la soft dar nu cred ca este o idee chiar bună
|
||
Back to top |
|
||