Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Yamaha Styles in Cubase cu mai mult de 8 track-uri | ||
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| FlorinM |
|
||
![]() Registered Member #142
Va salut, Am o intrebare pentru cunoscatori in acest domeniu (Florin @cminor si altii) Doresc sa imi convertesc Yamaha style pentru Korg si din ce am convertit pana acum sant multumit, e o munca mare dar de unele ritmuri, care sant specifice pentru o anumita cantare, ai nevoie. Deci am procedat asa: schimbat terminatia din STY in MID, incarcat in Cubase, prelucrat CV-uriile pentru Korg si exportat apoi in Midi. Apoi in Korg, in Style Editor am rezolvat mai departe tot ce trebuie. Problema mea: unele Style de la Yamaha, cand le incarc midi-ul in Cubase, pe langa cele 8 track-uri (9 la 16, care sant folosite pentru Styles) mai sant si alte midi track-uri assignate in general de la 3 la 8!!! Intrebare mea; ce reprezinta acele track-uri? ce rol au comparat cu korg? e vorba de CV2? la ce anume le foloseste Yamaha? Nu stiu ce sa fac cu ele, daca cu adevarat am nevoie de ele in Korg. Pentru orice raspuns va sant recunoscator, multumesc. Numai bine, Florin |
||
| Back to top |
|
||
| ciury |
|
||
![]() Registered Member #5922
FlorinM a scris ... Va salut, Am o intrebare pentru cunoscatori in acest domeniu (Florin @cminor si altii) Doresc sa imi convertesc Yamaha style pentru Korg si din ce am convertit pana acum sant multumit, e o munca mare dar de unele ritmuri, care sant specifice pentru o anumita cantare, ai nevoie. Deci am procedat asa: schimbat terminatia din STY in MID, incarcat in Cubase, prelucrat CV-uriile pentru Korg si exportat apoi in Midi. Apoi in Korg, in Style Editor am rezolvat mai departe tot ce trebuie. Problema mea: unele Style de la Yamaha, cand le incarc midi-ul in Cubase, pe langa cele 8 track-uri (9 la 16, care sant folosite pentru Styles) mai sant si alte midi track-uri assignate in general de la 3 la 8!!! Intrebare mea; ce reprezinta acele track-uri? ce rol au comparat cu korg? e vorba de CV2? la ce anume le foloseste Yamaha? Nu stiu ce sa fac cu ele, daca cu adevarat am nevoie de ele in Korg. Pentru orice raspuns va sant recunoscator, multumesc. Numai bine, Florin sunt de regula cele scrise in minor |
||
| Back to top |
|
||