Forums

Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale

<< Previous thread | Next thread >>
Alegere clape puternice
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
victor2008
Sun Feb 15 2009, 10:21AM

Registered Member #64
Pauleta Mai este o problema pe care trebuie sa ti-o pui Esti personal pregatit pentru o asemenea Clapa? Tu trebuie sa-ti dai raspunsul pentru ca vad ca esti foarte Tipicar si pretentios .

Back to top
Pauleta
Sun Feb 15 2009, 10:43AM

Registered Member #4104
victor2008, poate nu ai citit cu atentie mesajul meu de la inceput, clapa nu este pentru mine...un prieten ma rugat sa deschid acest thread cu acest subiect. are facuta scoala de arte si formatie are de vreo 20 ani.....el ma rugat...eu o sami iau mai tarziu.....dar asta e pentru un prieten nu pentru mine. eu zic ca este pregatit , am fost la multe nunti, botezuri si revelioane cu el...si no comment

Back to top
Matrafox
Sun Feb 15 2009, 10:59AM
Guest
Pauleta a scris ...

deci in final care ar fi decizia....unii zic ca tyros 2 altii ca pa2x....ce spuneti.....care atinge toate genurile muzicale..aproape....normal daca este pregatita bine.....dar ma refer ca sound...care suna mai bine la toate genurile..???

Ca om care cant de 30 de ani din care f multi ani cantat live ,va spun eu cea mai completa pentru toate genurile cu functiile aferente pentru prelucrarea materialelor este E80 de la Roland.Unii judeca clapele numai din perspectiva samplerelor dar sunt zone intinse din tara unde nu prea se foloseste tambalaul si cu un pic de imaginatie chiar si acest instrument se poate scoate si pe Roland chiar daca nu e asa de natural.Unii daca ar putea ar canta si bossanova cu tambal.Nu trebuie sa judecam aceste scule numai din prisma muzicii lautaresti.Eu nu zic ca nu sunt clape foarte bune si de la celelalte 2 firme dar pentru Korg a trebuit un om ca Daniel Andronescu iar pentru Tyros 3 se asteapta inca sa apara un Daniel sa-si puna munca de cateva luni de zile pe un anume site.
Ca sa mai aduc un argument am un prieten care detine toate 3 aceste clape si va asigur ca e un lautar foarte bun chiar clapar nu devenit ca multi dintre noi de pe alte instrumente.L-am intrebat care ar vinde-o prima dintre cele 3 mi-a zis ca ar vinde Korgul.La intrebarea care ar pastra-o daca ar fi sa ramana cu una mi-a zis ca Rolandul.Concluziile le trageti singuri.

[ Edited Sun Feb 15 2009, 11:01AM ]

Back to top
victor2008
Sun Feb 15 2009, 11:46AM

Registered Member #64
Pauleta in cazul asta Scuze am crezut ca tu esti asa pretentios 876_party_2.gif

Back to top
Pauleta
Sun Feb 15 2009, 11:51AM

Registered Member #4104
nui nimic victor, toti mai gresim uneori

Back to top
Pauleta
Tue Feb 17 2009, 08:14PM

Registered Member #4104
din cate stiu eu pa2x are mp3, tyros 2 wav(cam la fel ca un mp3...are spatiu tyros 2 pt multe wav uri) si roland e80 are mp3???????????

Back to top
aurelianovici
Tue Feb 17 2009, 10:21PM

Registered Member #925
Matrafox a scris ...

Pauleta a scris ...

deci in final care ar fi decizia....unii zic ca tyros 2 altii ca pa2x....ce spuneti.....care atinge toate genurile muzicale..aproape....normal daca este pregatita bine.....dar ma refer ca sound...care suna mai bine la toate genurile..???

Ca om care cant de 30 de ani din care f multi ani cantat live ,va spun eu cea mai completa pentru toate genurile cu functiile aferente pentru prelucrarea materialelor este E80 de la Roland.Unii judeca clapele numai din perspectiva samplerelor dar sunt zone intinse din tara unde nu prea se foloseste tambalaul si cu un pic de imaginatie chiar si acest instrument se poate scoate si pe Roland chiar daca nu e asa de natural.Unii daca ar putea ar canta si bossanova cu tambal.Nu trebuie sa judecam aceste scule numai din prisma muzicii lautaresti.Eu nu zic ca nu sunt clape foarte bune si de la celelalte 2 firme dar pentru Korg a trebuit un om ca Daniel Andronescu iar pentru Tyros 3 se asteapta inca sa apara un Daniel sa-si puna munca de cateva luni de zile pe un anume site.
Ca sa mai aduc un argument am un prieten care detine toate 3 aceste clape si va asigur ca e un lautar foarte bun chiar clapar nu devenit ca multi dintre noi de pe alte instrumente.L-am intrebat care ar vinde-o prima dintre cele 3 mi-a zis ca ar vinde Korgul.La intrebarea care ar pastra-o daca ar fi sa ramana cu una mi-a zis ca Rolandul.Concluziile le trageti singuri.

normal!... fiecare trage foc la oala lui. Cu cine ai vb.? cu Costel? normal ca ti-a zis e80, dar daca Costel vb. cu El Gi ce crezi ca ar spune?...Tyros3! normal si asa mai departe.
Oricum, pot sa scriu ce vreu ca postul va fi sters!...

Back to top
cminor
Wed Feb 18 2009, 08:25AM

Registered Member #55
NU va fi sters...
De ce sa ie sters?
Intr-un fel ai dreptate.
Fiecare cunoaste clapa sa si o lauda si spune ca e mai buna.
Acum ramane sa si asculti singur ce clapa iti place.
E o vorba, gusturile nu se discuta.
Poate unora le place sunetul de Korg (mai pe medii inalte) altora Roland (mai pe bass) sau Yamaha (mai pe medii).
Acum ramane sa vada si meniurile, cu care se poate acomoda mai usor...

Back to top
Matrafox
Wed Feb 18 2009, 10:09AM
Guest
Florine crede-ma eu stiu ce vorbesc si stiam ca voi fi acuzat.Dar hai sa fim seriosi ca instrumentist care am cantat f multi ani live imi dau seama ce suna cat de cat apropiat de natural.Stiu ca la samplagii nu le place ce spun dar nu ma deranjeaza.Ca functii si ca manevrabilitate afirm cu convingere ca Roland e the best.Si ca tonuri din fabricatie.Inca cei care folosim Roland nu ne-am batu capul sa luam basul ,tobele sau chitarile de la alta clapa pentru ca ar suna mai bine.Iar daca vreau eu fac Rolandul sa sune pe medii sau pe mai inalte fara prbleme.Unii dintre noi cresc cu acel sunet mai spre nylon de la Yamaha sau mai infundat de la Korg si cred ca asa e cel mai bine.Eu unul nu am nimic impotriva lor fiecare face ce vrea si cum ii place.Am zis de mai multe ori cine vrea putem trece la atelier sa luam un mid de pe site sa-l aranjam cu sunetele interne din fiecare clapa si sa punem ca demo pe trilulilu cu link aici.Asa ne putem face o parere fara sa facem atata polemica deci sa discutam si sa analizam pe fapte.

Back to top
voitineanu
Wed Feb 18 2009, 01:55PM

Registered Member #462
Buna ideea cu aranjatul midi-ului!Cine se baga?

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF